niyetim sizi kirmak degil aksine ona nasil koru korune baglanip buyuk konustugnuzu soylemeye calismakti,
neyse ki durumun abartili oldugunun siz de farkindasiniz...
o sizi kisitliyorsa sizin de kisitlamaya hak gormenizi anliyorum fakat yine de dogru bulmuyorum cunku boyle sonuclara neden olabiliyor...
yapmaniz gereken o ne yaparsa aynisini ona karsi uygulamak degil kendi dogrularinizi belirleyip buna uyan sizin gibi dusunen biri ile birlikte olmak...
her konuda elbette ayni dusunemezsiniz fakat ortaklastirabildigniz ve kelimenin tam anlamiyla birbirinize (yasantiniza, kararlariniza, sinirlariniza) saygi duydugnuz surece benzer sorunlar yasamazsiniz...
oncelikle kendinizin ve karsinizdaki kisinin bir birey oldugnu unutmadan hareket edin,
yersiz kisitlamalar yapmaniza ve onun baskilarini kabullenmenize gerek yok, kendi kararlarini alabilen yetiskin insanlarsiniz...
Babanizin bile birsey soylemedigi konularda elin ogluna nasil soz hakki taniyorsunuz sasiriyorum...
Siz arkadaslarinizla otururken babaniz kamerayi actirsa veya ebeveyn olarak konum takibi yapsa "kac yasina geldim neler yapiyor" diye kiyamet kopar, fakat sevgili isteyince paranoya hastalik vb tanimlamalardan uzaklasip adina kisitlama kiskanclik vs diyerek masumlastiriyor dolayisiyla normallestirerek kabulleniyorsunuz...
Cinsel konularda nasil sinirlariniz var ise hatta esler arasinda bile biri istemedikce digeri herhangi birseye zorlayamazsa sosyal konularda da boyledir...
O beni kisitladigi icin yaptim diyorsunuz da sonucta sizin sinirlarinizi ihlal etmiyor mu? Buna karsi gelmek yerine taciz eden birine aynisini geri yapayim cunku hakkim demek ne derece mantikli?
Size "saygi" duyacak, duymuyorsa hayatinizda barindirmayin...
Kimse icin de ailenizden dostlarinizdan vazgecmeye degmez! Bunu gec olmadan farketmissiniz...
Yerinizde olsam bu iliskiyi daha fazla oldurmaya da calismazdim,
Misafirlikte kamera acip odaya bakmadan ikna olmayan bir manyaktan (kusura bakmayin...) ve arkadaslarina telefonu verip sizi azarlamalarina suclamalarina izin verecek kadar kisiligi gelismemis birinden bahsediyoruz...