Suç bende mi fazla mı büyütüyorum :(

Kısıtlamalar bir yere kadar sorun yaratmaz zaten..
Sonra insana bi gelir ki tam gelir !
Napıyoruz, noluyoruz der , o karşılıklı kısıtlamalar insanın gözüne batar..
İşte sorun da tam o anda başlar..
Ya eliniz degmisken banada bi akil verin ya.. Kocam iskolik her daim is dusunuyo valla biktim

biliyorum kızacaksınız bana ama
yaşınızın küçük olduğunu düşünerek yazıyorum.. hiç hayra alamet değil bu ilişki.. bana göre..
7de evde olacaksınız.. niye.. sizi koruyor.. ama arkadaşları sizi azarlayabilir.. kırabilir.. neyi koruyor tam olarak..
kendi egosunu canım..
karşılıklı kısıtlamalar "kısıtlamaca" oyununa dönmüş sonrada o oyunda kendini lider hissetmiş.. çok çocuk daha..
kız arkadaşının eve kaçta gireceğine anası babası karışır şimdiden onlardan üstün tutuyorsa kendini ilerde işiniz iş..
size saygı duyduğunu düşünmedim kusura bakmayın ama seviyordur onu kendisi bilir..

niyetim sizi kirmak degil aksine ona nasil koru korune baglanip buyuk konustugnuzu soylemeye calismakti,
neyse ki durumun abartili oldugunun siz de farkindasiniz...

o sizi kisitliyorsa sizin de kisitlamaya hak gormenizi anliyorum fakat yine de dogru bulmuyorum cunku boyle sonuclara neden olabiliyor...
yapmaniz gereken o ne yaparsa aynisini ona karsi uygulamak degil kendi dogrularinizi belirleyip buna uyan sizin gibi dusunen biri ile birlikte olmak...
her konuda elbette ayni dusunemezsiniz fakat ortaklastirabildigniz ve kelimenin tam anlamiyla birbirinize (yasantiniza, kararlariniza, sinirlariniza) saygi duydugnuz surece benzer sorunlar yasamazsiniz...

oncelikle kendinizin ve karsinizdaki kisinin bir birey oldugnu unutmadan hareket edin,
yersiz kisitlamalar yapmaniza ve onun baskilarini kabullenmenize gerek yok, kendi kararlarini alabilen yetiskin insanlarsiniz...

Babanizin bile birsey soylemedigi konularda elin ogluna nasil soz hakki taniyorsunuz sasiriyorum...
Siz arkadaslarinizla otururken babaniz kamerayi actirsa veya ebeveyn olarak konum takibi yapsa "kac yasina geldim neler yapiyor" diye kiyamet kopar, fakat sevgili isteyince paranoya hastalik vb tanimlamalardan uzaklasip adina kisitlama kiskanclik vs diyerek masumlastiriyor dolayisiyla normallestirerek kabulleniyorsunuz...

Cinsel konularda nasil sinirlariniz var ise hatta esler arasinda bile biri istemedikce digeri herhangi birseye zorlayamazsa sosyal konularda da boyledir...
O beni kisitladigi icin yaptim diyorsunuz da sonucta sizin sinirlarinizi ihlal etmiyor mu? Buna karsi gelmek yerine taciz eden birine aynisini geri yapayim cunku hakkim demek ne derece mantikli?
Size "saygi" duyacak, duymuyorsa hayatinizda barindirmayin...
Kimse icin de ailenizden dostlarinizdan vazgecmeye degmez! Bunu gec olmadan farketmissiniz...

Yerinizde olsam bu iliskiyi daha fazla oldurmaya da calismazdim,
Misafirlikte kamera acip odaya bakmadan ikna olmayan bir manyaktan (kusura bakmayin...) ve arkadaslarina telefonu verip sizi azarlamalarina suclamalarina izin verecek kadar kisiligi gelismemis birinden bahsediyoruz...

Birbirini kısıtlamak da nedir Allah aşkına? Yaşınız çok mu küçük?
Yetişkin bireyler nerede nasıl davranması gerektiğini bilir, birinin kısıtlamasına ihtiyaç duymaz, bu bir.
Arkadaşının telefonu alıp lafa karışması ve sevgilinin de ona hak verip seni ezmesi ilişkinize verdiği değerin ne kadar yerlerde olduğunu gösterir, bu iki.
Hakkını savunmak suç değil zaten yazdıklarına bakarsak sevgilinin zihniyeti belli, ben erkeğim sen kadınsın! Cinsiyet ayrımcılığı yapan ve kendi cinsini üstün gören biri ne eşitlikten anlar ne haktan hukuktan ne empatiden ne de SAYGIdan, bu da üç!

Hem haklisin hem haksiz..sana diyecegim Anlaşılan o ki sevgilin arkadaşlarının sözlerinden çok etkileniyor..Eğer ki arkadaşları evlenene kadar sevgilinin onların söylediklerin den etkilenmesi sorun değil alisirim diyorsan ilişkine devam et...hatta bir öneri daha vereyim arkadaşları evlenmeden sakin evlenmeye falan kalkma hatta evlenip akıllanmayanlari bile var şanslıysan akıllanirlar. ..bir kez bu konuda dillerine dustun ya tamam artık daha bitirmezler her fırsatta sevgilin değişik versiyonlar da akıl verip hatta alay bile ederler...hahaha yenge izin vermedi mi? Hahaha yenge kontrole çıkmış. ..vs..vs...bunlarda ister istemez ilişkiniz yansır. ..Eğer erkek arkadaşın arkadaşlarına sizden bahsediyorsa abovvv durum daha kotu. ..

Misafirlikte kamera actirmak mi? Yok daha neler..Bu kızlarımız niye böyle bir de hoşuna gidenler var beni sahipleniyor seviyor ondan bu kadar kıskanıyor yoksa biz birbirimize saygı duyuyoruz demiyor lar mi sinir oluyorum yaa..kızlar çok saf erkekler ne yapsalar aşkından oluyor...evlenip iç içe girince de ben nasıl farkwdemedim ya da çok değişti oluyor...hersey orta da halbuki ki çok duygusaliz cook. .Allah kalp vermiş ama neyi sevdiğini de idrak edebilmek için akıl vermiş. ..günümüzün erkeklerini tebrik edesim geliyor inan ki ikisi de olmadan eevlenmiyorlar ...

kusura bakma sinirlendim ve hakikaten üzüldüm. .yazik gençlik böyle göz göre göre gidiyor

"Kendisinin 12 de 1 de eve girebileceğini çünkü erkek oldugunu ve gittiği yerlerin belli oldugunu ama ben kız oldugum için 7 den sonra evden çıkamayacagımı kabullenmem gerektiğii" cümlesinden sonrasini okumadim, okumam da. Sen basina bela mi ariyirsun kuzum? Sevgililikte belli araliklarla 15 gun, 1 ay kusluk neymiş? Seni eve kapayabilir, kendisi geç grlebilir, 1 ay konuşmadan durabilir.. Bu cocukla geleceğin de asagi yikari boyle olur heralde. Ataerkil beyimiz çocugu koyar, sen evde cocuga vakarsin, o gece yarilarina kadar disarida olur - cunku erkek- kavga edersiniz, 1 ay konusmasaniz da sizden ozur dilemez filan.. lakayt ve yavşak arkadaşlari kocani ayartit, ilişkine karişir vs vs..
Sana çok olasi bir resim çizdim. İlişkinin arti ve eksilerini gözden geçir, ona gore kararini ver. Unutma, kimse vazgecilmez degildir ve kimse kimseye muhtac da degildir..

Valla konunuzu okumaya başladım. Sonra biz birbirimizi kısıtlayan çiftiz. Bende ona izin vermem gibisindn kisma gelince biraktim. Size benden bir tavsiye ya ablaniz ya kardeşiniz olarak karsinizdakinin fino yada tekir cinsi bir hayvan olmadığını, izinle çalışmadığıni, bir birey olduğunu kendi kararlarını verebilecegini kabullendiginiz ve ayni zamanda bunlarin tam tersini partnerinize kabullendirdiginiz anda sağlıklı bir ilişki ye sahip olabilirsiniz ancak. Diger türlü bu kısır döngüler uzar gider.. siz 2736182947. Kavganizda artık bikarsiniz ve buraya gelip buna nasil dayanirim ayrıldım başlıklı bir konu acarsiniz....

böyle bir yaşantiya gözlerimle şahit oldum.sonucunu tüm samimiyetimle sana söylüyorum.. Ayril hemde sen ayril.Mutlu olacağin biri çıkıcak karşina.. Seni çantada keklik olarak görmesine izin verme artık. beni seviyor benden ayrılamıyor diye düşünüyor. oturduğu yer fazla kalkmiş.Seni arkadaslarina da küçük düşürmüş. ne bekliyorsun böyle bir insandan.Erkek olsa sana laf söyletirmiydi. Kendini daha ne kadar değersiz sifatina koyduracaksin. onunkisi sevgi değil saygi hiç değil sadece basit bir alişkanliktir.Lütfen gerekeni yap. lütfen ...ileride sevgi ve ilgi açlığı çekmeni istemiyorum.

pardon ben mi yanlış anladım
resimle nerde olduğunu kanıtlaman mı gerekiyor
ohaaaa diyorum başka da bişey demiyorum
bide karşılıklı niye bu kadar kısıtlıyosunuz birbirinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…