Suç bende mi fazla mı büyütüyorum :(

firinda-portakal

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
30
4
Merhaba hanımlar size kendi hikayemi anlatacağım çok zor günler geçiriyorum
Daha önce çok fazla bu tarz zamanlar geçirdiğim için aslında hem insan alışıyo hem giderek derecesi yükseldiğinden daha dayanılmaz gelmeye başlıyor. Bir ilişkim var uzun süreli sayılabilir. Erkek arkadaşımı çok seviyorum o da beni çok seviyo bunu biliyorum ama aramızda çok ciddi güven problemleri yaşanıyor malesef
Çok güzel başlayan bi ilişkiydi ilk zamanlar mükemmel geçti hatta ilk aylar ayaklarım yerde degildi 6.-7. Aydan sonra ne oldu anlam veremedim göz mü nazar mı bilmiyorum çok büyük kavgalar etmeye başladık
Ilk küslügümüz bir aya yakın sürdü o günlerde bir kere konuşmamazlık yapınca artık ilişki laçkalaşıyor mu desem daha sonraki kavgalarımızda telefonu kapatmamız demek küskünlüğün başlaması demek oldu
Bu şekilde 4. Küslügümüzü yaşıyoruz suan 15 gündür yaklaşık konuşmuyoruz nerde napıyor haberdar oluyorum bir şekilde ama tabi birbirimizle iletişimimiz yok
Birbirimize çok düşkün ve kısıtlayan iki insanız sadece ona atamam suçu bende bi çok şeyine karışır izin vermemezlik yaparım ama bunlar bu güne kadar hiç sorun olmadı aramızda.birbirimizin sözünü dinlerdik son kavga sebebimiz de böyle başladı bir arkadaşının evine gitti bir süre sonra aradım napıyosun diye biraz üstüne gittim napıyosun ne ediyorsundaralttım galiba ama kendisi çok rahatsız olsa dile getirir yada hiç degilse sonra görüşelim derdi birden yanındaki kişiler aldı telefonu bu çocuğu her seferinde arayıp napıyosun diye hesap sormamın yanlış oldugunu bu ilişkinin gün gelip zedelenecegini sebebinin de benim bu tavrım oldugunu söyledi çok uygunsuz bir dille.inanılmaz kırıldım
Bu güne dek kavgalarımızda bile kimseyle paylaşmamamı aksi takdirde arkadaşlarımın beni yorumlarım ile yanlış etkileyip ilişkimize zarar gelebileceğini söyleyen sevgilim hiç bir şey yapmadı korumadı bile beni beklerdim ki arkadaşına sen neden karışıyorsun karışma demesini hiç bir şey demedi bide eve döndüğü zaman da benim o insanlara şükretmem ve teşekkür etmem gerektiğini söyledi çünkü bizim ilişkimizin gelecegini söylüyorlarmış. O günkü mesele bir daha konuşulmadı ama biz bi daha toparlayamadık. Üstünden bir hafta geçti konuşmadan kapandı konu en azından ben öyle sandım ufacık bir kavga büyüdü büyüdü bu konu açıldı yeniden. Aslında o kavga da pek ufaksayılmazdı bana kız gibi davranmam gerektiğini yeri geldiginde kendisinin 12 de 1 de eve girebileceğini çünkü erkek oldugunu ve gittiği yerlerin belli oldugunu ama ben kız oldugum için 7 den sonra evden çıkamayacagımı kabullenmem gerektiğini söyledi ve bununla beraber bana saygısız terbiyesiz mahalle karısı gibi konuşan biri oldugumu çenemi kapatmamı sesimi kesmemi buyurdu.
Bende sessiz kalan bir kız degilimdir haksızlığa hiç gelemem susmadım bende asıl terbiyesizin o oldugunu söyledim bununla beraber bir sürü şey ama bana dediği şeyleri geri söyledim haysiyetine erkekliğine filan özellikle birşey söylemedim o konularda hassas davranırım
İşte bu kavga esnasında da o eski sorunumuz açıldı en son bana sesini duymak istemiyorum konuşman bitince telefonu kaparsın dedi
Bende sessizce bir dakika daha bekleyerek telefonu kapattım
O günden sonra da bir daha konuşmadık bazı geceler bana iyi geceler yazıyor bende cevap yazıyorum aynısını kopyalayarak.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok büyük ızdırap çekiyorum
Kafayı yemek üzereyim çok üzülüyorum çünkü ilişkimiz bitiyor ama öyle kırgınım ki bişey yapması gereken taraf oldugumu düşünsem hemen yaparım ama kırgınlığım gururum beni durduruyor herşeyden önce diyorum ki o seni arkadaşına ezdirdi resmen arkadaşı bana onun yanında bu ilişkinin bitme sebebi sen olacaksın diye açık açık söyledi ve kılı kıpırdamadı ki o beni evde ailenin yanına filan bile sürekli kontrol eden bir insandır resim konum vs ile devamlı kanıtlamak zorunda kalırım
Simdi sizce ne yapmalıyım ?

Evet bnce çoook abartmışsınız
Nedir bu erkekleri böyke saçma bir şekilde kısıtlamak anlamıyorm ki
Böyle yapınca sahiplenmiş yada sahiplenilmiş mi olarak görüyorsunuz
Ayrıcada resmen oyuna dönmüş küs barış falan bu ilişkiden ben pek bişey olacağımı sanmıyorum...
Bu arada ilk başta bir büyümeyi ve kendinize olan saygınızı kazanmaya çalışın

Kısıtlamalar bir yere kadar sorun yaratmaz zaten..
Sonra insana bi gelir ki tam gelir !
Napıyoruz, noluyoruz der , o karşılıklı kısıtlamalar insanın gözüne batar..
İşte sorun da tam o anda başlar..

Senin sevgilin arkadaşlarının aklıyla gaza gelerek hareket eden, sana saygı duymadığı gibi senin düşündüğün gibi seni sevmiyorda. Normal ilişkiler böyle yürümüyor canım. Sen kapriste yapsan hesapta sorsan paşa paşa çekiyorlar. Önünde fırsat varken bitir gitsin

Ee herhalde hesap soracan, erkekler diye onlara hersey serbestmi. O kisitliyorsa kendisi kisitlandigindada ağzını acmayacak bu kadar basit.

Kendime saygım çok fazla
Ona saygım da sonsuz
Bir yere göndermeme yada sürekli rahatsız etmek gibi durumlarım da yoktur benim ondan beklentim benim içimi rahatlat nerde kimle oldugunu bileyim oturduğun kalktığın saati bileyim sonrasında istediğin yere git derim kendisi de bilir. Ben o gün onu sadece bir kere aradım o aramada başıma gelmiş bir olayı paylaştım sizlerle de yani bir kaç kez arayarak rahatsız etmiş olsam neyse
Orada onu daraltmamdaki sebeb de şuydu bana evde olacağız dedi ama evde değillerdi arkadan sesler geliyordu bende sürekli soru sordum hani evdeyiz demiştin nerdesin sen gibi
Halbuki markete gitmişler tabi benim haberim olmadıgından birden telefonu açınca sokaktan araba sesleri arabada müzik sesi filan gelince e arkadaş ortamı da tamamen sap ve ortam arayışı içinde arkadaşlar oldugundan bende şüphe ettim
Tabi önce bir anlayıp dinlemem gerekti savunduğum bir durum degil yine de bu
Ayrıca aksine beni kısıtlayası asıl odur saat 8 den sonra kışın da 6 dan sonra dışarda olmam onu acayip rahatsız eder evimizin alt katında bi Cafe var kız arkadaşlarımla oraya bile gitmeme müsade etmiyor tanıdık bi erkek gelir de selam verir muhabbet olur diye
Aslında ben de onun yüzünden böyle olmaya başladım ha sen beni kısıtlıyor musun sende yapmıyorsun o zaman durumu oldu yani

Evet çok haklısınız. Başta bana çok oldu bu sonradan çok sevdiğim için kısıtladınız şeylere boyun eğdim çok da önemsemedim aramızda sorun olmasın diye aa Allah için o da aynı şekilde ama o da benim bi takım isteklerime tamam dedi
Zaten sorun şu ki kısıtlamalar onun gözüne degil arkadaşının gözüne battı ve benim sinirlendiğim sevgilimin yanında böylesine konuşup onu etkilemesi oldu çünkü kendisi zaten ben arkadaşlarımın yanımdayken filan yarım saatte bir napıyoruz ne ediyoruz diye mesaj bekleyen biri bazen aklına eser konum at ben senin evde olduguna inanmıyorum der durduk yere bunlar bana batmazdı aynı şekilde bende bir kere aradım ona da batmadı biliyorum ama arkadaşı öyle bi konuşma yapınca bence aklına biraz da olsa girdi

Evette arkadasım ha o ha sen kısıtlanmaya ne gerek duyuyorsunuz anlamıyorm
Oldu wc ye ne zamn gidicen onuda söylüyormu
Bak inan evlilik çok zor sen bu adamla oldu ki evlendın seni eve kapatır böyle tipler, ben çok iyi biliyorum...

Ayrıca sizin saygı anlayışınıza göre kapa çeneni demek normal sanırım
Bu bana göre çoook saygısız bir laf...

Annesi gibi nerdeydin kim var yaninda kacta gelicen sorulari hep sıkmıstir beni off daraldim

Evet çok haklısınız. Başta bana çok oldu bu sonradan çok sevdiğim için kısıtladınız şeylere boyun eğdim çok da önemsemedim aramızda sorun olmasın diye aa Allah için o da aynı şekilde ama o da benim bi takım isteklerime tamam dedi
Zaten sorun şu ki kısıtlamalar onun gözüne degil arkadaşının gözüne battı ve benim sinirlendiğim sevgilimin yanında böylesine konuşup onu etkilemesi oldu çünkü kendisi zaten ben arkadaşlarımın yanımdayken filan yarım saatte bir napıyoruz ne ediyoruz diye mesaj bekleyen biri bazen aklına eser konum at ben senin evde olduguna inanmıyorum der durduk yere bunlar bana batmazdı aynı şekilde bende bir kere aradım ona da batmadı biliyorum ama arkadaşı öyle bi konuşma yapınca bence aklına biraz da olsa girdi
bana göre de çok saygısız zaten o yüzden ona saygısızsın terbiyesizsin dedim
O günkü konuşmamızda suçlusam sadece bu sözlerim yüzünden zaten onun dışında kırıcı bir sözüm olmadı ki kaldı ki bunları da kendimi savunmam için söylemek zorundaydım bana söylediği cevap da ben bu güne kadar senden hoşuma gitmeyen sözler duydum seni uyardım yeri geliyo yüz kere de uyarıyorum sende beni uyar bende 100.de yapmayı bırakırım benim terbiyem bu kadar dedi
Bak çok hak veriyorum size de bu sözlerinize ama inanın o kadr kısıtlayınız biri degilim dediğim gibi benim içimi rahatlatsın nerde kimle oldugunu bildigim sürece abuk subuk saatlerde eve girip çıkmadığı sürece herşeyi yapabilir
Ama bende aynı özgürlüğü istiyorum haliyle
Ben bir kız oldugum için degil bugun gece arkadaşlarımla bi yere eğlenmeye yada akşam bu saatlerde bi kahve içmeye gitmiyorsam sadece o rahatsız oldugu için gitmiyorum
Onun savunduğu sen kızsın ben istediğim saatte girer çıkarım sen evde olmak zorundasın
Ki bunla alakası yok ne ailem karışır bana ne ben kendimi aa kızım evde oturayım diye durdururum
Tabiki makul saatlerde girer çıkarım sonuçta burası Türkiye malesef başıma ne gelecegi belli olmaz
Fakat beni böyle eve bağlıyorsa bende onu kısıtlamaya hak görüyorum kendimde madem ben çıkmıyorsam sende çıkmayacaksın diyorum

Canim bence sevgilin ne olursa olsun arkadasini konusturmamaliydi.Terbiyesiz ona mi kalmis iliskinizin gelecegini yorumlamak.Ayrica iliskilerde bazi seylerin karsilikli oldugunu dusunuyorum.Ne dmek sen 7de olcaksin benim gec gelmem normal.Zaten sen kadinsin tarzindaki cumlelerdn cok tiksinyorum.Tavrini koy bence hatasini anlasin.Ayrica anlayissa ikinizd anlayisli olun.Oturun konusun sikmayin birbrnzi madem seviyosunuz.

Heh işte ben onun ne kapısını hesap sormalarını çekiyorum o da tabi zaten kanıma dokunan bana gelse dese ki bak arkadaşlarımın yanında çok soru sordun rahatsız oldum filan dese ben yine anlayışlı olurum konuşuruz derdimi anlatırım o anlatır bi daha olmasın der kapatırız konuyu bu yani ama 3.bir kişinin bizim ilişkimize bu kadar rahat yorum yapmasına izin vermesi hayrete düşürdü beni

Ee herhalde hesap soracan, erkekler diye onlara hersey serbestmi. O kisitliyorsa kendisi kisitlandigindada ağzını acmayacak bu kadar basit.
Düşündüğün gibi davranıyorum işte bende sen kısıtlıyorsun o zaman bende yapıyorum diyorum istiyor ki evde oturup onun gelecegi saati bekleyeyim o da eve girince ancak uyuyayım bir de öyle huyu var eğer beklemeden uyusam bu sefer de sabah kalkıp trip atıyorsun diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…