- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
-
- Konu Sahibi firinda-portakal
Bu soruların x10 u ile yüzyüze kaldığınızda alışıyorsunuz heraldeAnnesi gibi nerdeydin kim var yaninda kacta gelicen sorulari hep sıkmıstir beni off daraldim
Oldu canım deseydin. Bi yürüsün gitsin ya aklını başına toplasin öyle gelsinDüşündüğün gibi davranıyorum işte bende sen kısıtlıyorsun o zaman bende yapıyorum diyorum istiyor ki evde oturup onun gelecegi saati bekleyeyim o da eve girince ancak uyuyayım bir de öyle huyu var eğer beklemeden uyusam bu sefer de sabah kalkıp trip atıyorsun diyecek
Çok teşekkür ederim canım öncelikle çok nazik ve kibar yazmışsınCanim bence sevgilin ne olursa olsun arkadasini konusturmamaliydi.Terbiyesiz ona mi kalmis iliskinizin gelecegini yorumlamak.Ayrica iliskilerde bazi seylerin karsilikli oldugunu dusunuyorum.Ne dmek sen 7de olcaksin benim gec gelmem normal.Zaten sen kadinsin tarzindaki cumlelerdn cok tiksinyorum.Tavrini koy bence hatasini anlasin.Ayrica anlayissa ikinizd anlayisli olun.Oturun konusun sikmayin birbrnzi madem seviyosunuz.
Yapma taviz verme niye tepene cikariyorsun evlenmeden 5 sene flort ettim kisitlama yapmak istedimi rest cektim 'Kimsin sen' anammi babam mi cok yuz verince astar ister gayet dogal o ince cizgiyi hep hissettirmek lazim kamera acinca ne okdu basi gogemi erdi sende mahcup oldun yanindakineBu soruların x10 u ile yüzyüze kaldığınızda alışıyorsunuz heralde
Kendisi kamera bile açtırmış insandır yanımda kim oldugunu görmek için
Erkek arkadaşınız olgun bir kişiliğe sahip değil. Kıskançlık yapıp kısıtlamasına birşey diyemem senin ona tanıdığın kadar hakka sahip olabilir. Sen rahatsız olmamışsın ki o da bunları yapma lüksünü elde etmiş ama böyle şeyler karşılıklıdır. Senin yerinde olsam daha arkadaşı konuşurken sen benim muhattabım değilsin der kapatır, sevgilimide terk ederdim arkadaşına tanıdığı hakkı sana tanımıyor. Kimse sevdiği kızı arkadaşına ezdirmez.Heh işte ben onun ne kapısını hesap sormalarını çekiyorum o da tabi zaten kanıma dokunan bana gelse dese ki bak arkadaşlarımın yanında çok soru sordun rahatsız oldum filan dese ben yine anlayışlı olurum konuşuruz derdimi anlatırım o anlatır bi daha olmasın der kapatırız konuyu bu yani ama 3.bir kişinin bizim ilişkimize bu kadar rahat yorum yapmasına izin vermesi hayrete düşürdü beni
Bu olay üstüne zaten saygıyı yitirdikarkadaslari telefonda konustuktan sonra noldu da baristiniz orayi anlamadim...
bu arada "ona saygim sonsuz" demissiniz de -kisitlamalar, size 7de evde olcan demeler, ailenizin yaninda bile foto ile kanit istemeler vs tamam kendi tercihiniz diyelim- arkadaslarinin size o sekilde konusmasina izin veren kisiye mi sonsuz? ilgincsiniz...
Öyle olur degil mi bende bundan endişe ediyorum zaten ki henüz çok gencim aklımı başıma toplayıp kendimi toparlamam gerek o zamanİlişki bir kere çatırdamış bundan sonrası toparlanıyor gibi görünen ama yıkılış dönemine giren bir ilişki olucak gibi kendinizi yıpratmayın ve zora alıştırın şimdiden
Çok teşekkür ederim canım öncelikle çok nazik ve kibar yazmışsın
Kesinlikle aynı görüşteyim seninle beni özgür bıraksa ben ona dünyaları sererim istediği yere gitsin bişey demem başta ben ona güveniyorum çünkü yanlış bişey yapacak olan ben arkamı dönünce de yapar her zaman ona fırsat olur ki kaldı ki böyle bişey yapacagı varsa ben engel olamam zaten yapar yapıyorsa da bu benim degil onun kaybı olur ama beni madem kısıtlıyorsa bende onu kısıtlarım diye hak görüyorum bişey yapmadan beklemeli miyim ondan mı gelmeli adım
Doğru yönelndirmişsiniz kendinizi tebrik ederim özeleştiri yaparak sorunu çözmeye çalışmışsınız ama gördüğünüz gibi hala sorunlar devam etmiş. Demek ki sizden kaynaklanmıyor. E bu durumda zamanla alttan ala ala öz saygınızı kaybetmeye kadar gidecek durum. Size tavsiyem bunu kendinize yapmayın. Sizden değerli kimse yok.Öyle olur degil mi bende bundan endişe ediyorum zaten ki henüz çok gencim aklımı başıma toplayıp kendimi toparlamam gerek o zaman
Onu çok seviyorum ama harabe bi ilişkiden bi mucize yaratacak güç bulamıyorum kendimde üstelik onu yine yıkacağını bile bile
6 aydır her kavgamız daha kötüye gitti kendisine hep söyledim küslük yapan sensin bir gün küs kalıyor arayıp sormuyor sonra da böyle devam ediyor başlatma bunu diye kaç kere dedim yine yaptı yine yaptı demek ki yine yapacak..
Aynen öyle ve yanımdaki de babamdı ona çaktırmadan telefonu 360derece çevirdim etrafı gördü tamam dedi kapattıYapma taviz verme niye tepene cikariyorsun evlenmeden 5 sene flort ettim kisitlama yapmak istedimi rest cektim 'Kimsin sen' anammi babam mi cok yuz verince astar ister gayet dogal o ince cizgiyi hep hissettirmek lazim kamera acinca ne okdu basi gogemi erdi sende mahcup oldun yanindakine
Bakın taviz tavizi getirir hiç iİn vermeyin işine geliyorsa böyle kabul etsin siziEvet çok haklısınız. Başta bana çok oldu bu sonradan çok sevdiğim için kısıtladınız şeylere boyun eğdim çok da önemsemedim aramızda sorun olmasın diye aa Allah için o da aynı şekilde ama o da benim bi takım isteklerime tamam dedi
Zaten sorun şu ki kısıtlamalar onun gözüne degil arkadaşının gözüne battı ve benim sinirlendiğim sevgilimin yanında böylesine konuşup onu etkilemesi oldu çünkü kendisi zaten ben arkadaşlarımın yanımdayken filan yarım saatte bir napıyoruz ne ediyoruz diye mesaj bekleyen biri bazen aklına eser konum at ben senin evde olduguna inanmıyorum der durduk yere bunlar bana batmazdı aynı şekilde bende bir kere aradım ona da batmadı biliyorum ama arkadaşı öyle bi konuşma yapınca bence aklına biraz da olsa girdi
bana göre de çok saygısız zaten o yüzden ona saygısızsın terbiyesizsin dedim
O günkü konuşmamızda suçlusam sadece bu sözlerim yüzünden zaten onun dışında kırıcı bir sözüm olmadı ki kaldı ki bunları da kendimi savunmam için söylemek zorundaydım bana söylediği cevap da ben bu güne kadar senden hoşuma gitmeyen sözler duydum seni uyardım yeri geliyo yüz kere de uyarıyorum sende beni uyar bende 100.de yapmayı bırakırım benim terbiyem bu kadar dedi
Bak çok hak veriyorum size de bu sözlerinize ama inanın o kadr kısıtlayınız biri degilim dediğim gibi benim içimi rahatlatsın nerde kimle oldugunu bildigim sürece abuk subuk saatlerde eve girip çıkmadığı sürece herşeyi yapabilir
Ama bende aynı özgürlüğü istiyorum haliyle
Ben bir kız oldugum için degil bugun gece arkadaşlarımla bi yere eğlenmeye yada akşam bu saatlerde bi kahve içmeye gitmiyorsam sadece o rahatsız oldugu için gitmiyorum
Onun savunduğu sen kızsın ben istediğim saatte girer çıkarım sen evde olmak zorundasın
Ki bunla alakası yok ne ailem karışır bana ne ben kendimi aa kızım evde oturayım diye durdururum
Tabiki makul saatlerde girer çıkarım sonuçta burası Türkiye malesef başıma ne gelecegi belli olmaz
Fakat beni böyle eve bağlıyorsa bende onu kısıtlamaya hak görüyorum kendimde madem ben çıkmıyorsam sende çıkmayacaksın diyorum
Çok teşekkür ederim kibarlığınıza ve ilginizeDoğru yönelndirmişsiniz kendinizi tebrik ederim özeleştiri yaparak sorunu çözmeye çalışmışsınız ama gördüğünüz gibi hala sorunlar devam etmiş. Demek ki sizden kaynaklanmıyor. E bu durumda zamanla alttan ala ala öz saygınızı kaybetmeye kadar gidecek durum. Size tavsiyem bunu kendinize yapmayın. Sizden değerli kimse yok.
Her zaman yardimci olurum seve seve, rica ederim :)Çok teşekkür ederim kibarlığınıza ve ilginize
Gerçekten öyle dünya bir gün o da bu gün şu son günlerde o kadar hastalık vefat haberleri alıyorum ki kendime bir kat daha sinirleniyorum öyle oluncada keske hayatlarımızı zora sokmasak dimi
Sözlerinizi dikkate alacağım yeniden teşekkür ediyorum size
Bakın zaten okuduysanız böyle biri olmadığımı anlattımNe bu kisitlamalar ?
Annesimisin Babasimisin ? Veya o senin Annenmi Babanmi ?
Evli insanlar bile bukadar sorgulamaz birbirini , sen ona yuklenmissin nerdesin ne yapiyosun o sana.
16 yasinda kiz kardesim var biz ona bile boyle davranamayiz gidecegi yeri soyler gelecegi saati soyler acipta sorgulamayiz... siz iyice isin cigrini cikartmissiniz..
Küs baris , küs baris .. iliski resmen oyuna donmus ..
Arkadasinin tabiki haddi degil sana soylemesi ama demekki sevgilin nasil bunaldiki artik anlatmis bir sekilde karsidaki arkadasida anlatiklarindan bunalip telefonu almis..
Ikinizde birbirinize yanlis davranmissiniz.. ben esime bile bukadar hesap vermem.
Bakın zaten okuduysanız böyle biri olmadığımı anlattım
Kısıtlamalar gördükçe bende ona yaptım
Benimde annem babam var ve onlar da bana sadece nerede olacağımı bilmek istediklerini söylerler onun dışında çok nadir kim var kim yok diye sorarlar
Ailem erkek arkadaşımdan haberdar zaten (babam hariç)
Şöyle bir gerçek var ki ailemle ilişkim farklı erkek arkadaşımla farklı
Onlara vereceğim hesap başkadır ona vereceğim başka
Ben zaten kendisine bu hakkı fazla fazla tanıyarak hata ettim bundan da bahsettim
Bunun bi sınırı olmalıydı
Ama hoşuna gitmeyen bir durum varsa da bunu bana kendisinin söylemesi gerekirdi benim de onun yüzünden geçirdiğim çok kötü günlerim oldu başta annem şahit oldu herşeyden önce kalkıp evladını korumak adına onun söz söyleme durumu olabilirdi ki o zamanlarda bile fikir almak istediğimde annem her zaman ben bir yorum yapamam sana şunu yap bunu yap diyemem benim aklımla hareket edersen bi gün sen üzgün ben pişman olabilirim ölç tart kendin karar ver der herzaman
Benim arkadaşlarım da haberdar durumlardan onlar da bir kere olsun laf etmediler verde biz konuşalım demediler
Ilişkilerde 3.kişiye yer olmaz diye düşünüyorum ben
Bu sözleri bana söyleyen kadar söylemesine izin veren erkek arkadaşımı da suçlu buluyorum kırgınlığım da bu yüzden
Bu olay üstüne zaten saygıyı yitirdik
Ama haklısınız sözleriniz çok sivri ama size gönül koyamıyorum çünkü ancak böyle böyle aklım başıma gelecek sanırım kendin degilim sanki öyle değiştirdi ki beni bu ilişki nefret ediyorum bu hallerimden
Çok iyi bi üniversitede çok başarılı bi öğrenciyim arkadaş çevrem ailem hepsi yanımda kalabalıgız ama bu ilişki sayesinde bir çoğuna sırtımı bile döndüm diyebilirim o kadar yalnız kaldım ki bazen geldiğim noktadan kendime yaptıklarından nefret ediyorum