• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

günyadın canlarrr nasılsınız bakalım gelbebek çıkıyomusun bugün dışarı benm de kayınvalidemler olmadan gecireceğim ilk hafta sonu yayılıyorum walla kahvaltıda yapmadım internetten film indirdim onu izliyorummm

ooooooooohh şekerim keyfini çıkarr ne izliosun güzel mi güselse bende izliiim sıkıldım evde valla,bana kalsa çıkmıcaktım bugün uzanıcaktım ama dün kayınvaldem sinir etti beni ben tam dışarı çıkarken aradı napıosun dedi ben de çıkıorum sıkıldım dedim bana dik dik ii tamam sıkıldın da sorumluluk sende ezgi sonra pişman olma biraz sıkılıver evde dedi ben nasıl varya delirdiiiiiiimm geri yaaa insan bi düşünür ulen bunlar bu tedaviyi neden görüo bu kız neler yaşadı ne için yaşadı demek yok laf sokuo...işte ben de ona inattt bi güzel banyomu yaptım süslendim şıkır şıkır çıkıcam birazdan bi bahanesini bulup mutlaka arıcam onu ki dışarda olduğumu duysun çıldırsııınnn gıcıkkk:)))))

cahillik de var serde şekerimmm bilmiyo ki stres o gezmekten daha beter o sözleri 10 kat olumsuz etkilrmiştir seni haberi yok boşver canım gez sen o zman kafanı dağıt filmin adı deli deli olma hoşuma gitti biraz acıklı gibi ama olsun oyuncular da ii zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ayyy ben ilk aşılamada napmıştım :) o zmana kadar aşkı memnuyu hiç izlememiştim cevremde beyenenler vardı 40 bölüm indirip biriktirdim yatarken açtım tv yi bi bölüm bitiyo biri başlıyo merak etme derdi de ayyy çok eğlenmiştim:)))

kızlaar 7,gün kan testi verdim dayanamadım....veee
39.05 pozitif çıktııı..dün de ilk kez idrar testinde 2.silik çizgiyi görünce bugün o hevesle teste gitmiştim...Allah bekleyen herkese bu mutluluğu versin..hep bunu görmeyi beklemiştim..umarım daim olur.....

39.05 pozitif çıktııı..dün de ilk kez idrar testinde 2.silik çizgiyi görünce bugün o hevesle teste gitmiştim...Allah bekleyen herkese bu mutluluğu versin..hep bunu görmeyi beklemiştim..umarım daim olur.....

hayırlı olsun canım , Allah sağlıkla tamamına erdirsin. alkisalkisalkis

canımmm çok sewindim hayırlı olsunnn inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına aldığın günleri de görürsünnndelikafaduldendelikafadulden

bu arada seni kırmıştık buna rağmen bizimle paylaştığın için çoook teşekkür ederimmm

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBıR GÜN MUTLAKA:(((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........HAMıŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................sonuç bekliyor ...............10 nisan

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMıŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BıR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart
HAMıŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BıR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisan

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................yumoş büyütüyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMıŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................sonuç bekliyor........................9 nisan

31-pretty53..................................................memorial........................................sonuç bekliyor......................12 nisan

32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMıŞŞŞŞŞ

33-aysun5538.................................................1...............................................................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2..............................ege üniversitesi....................................dondurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2....................................anatolia................................................yumoş büyütüyor
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

12angelofsky......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
angelofsky çoook sevindim arkadaşım sonuna kadar çok güsel pozitif olur işallah..ya bende 6. günde idrar testi yapsam çıkar mı ki kıslarrr yada 7 de:))

cahillik de var serde şekerimmm bilmiyo ki stres o gezmekten daha beter o sözleri 10 kat olumsuz etkilrmiştir seni haberi yok boşver canım gez sen o zman kafanı dağıt filmin adı deli deli olma hoşuma gitti biraz acıklı gibi ama olsun oyuncular da ii zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ayyy ben ilk aşılamada napmıştım :) o zmana kadar aşkı memnuyu hiç izlememiştim cevremde beyenenler vardı 40 bölüm indirip biriktirdim yatarken açtım tv yi bi bölüm bitiyo biri başlıyo merak etme derdi de ayyy çok eğlenmiştim:)))

süper fikir ben onu dr.house die bi dizi varya onda yapıorum hap kaçırıorum ayda 1 bütün bölümleri izliorum süper oluo ama senin ki daha keyifli tabi 40 bölüm:)))
irem sen filmi nasıl nerden indiriosun arkadaşım bana bi öğretsen sevaba girsen ne dersin hoş olmazmı:)))

wintersun benim de martın 29'unda transfer işlemim yapıldı, sonuç bekliyorum artık, listede düzeltirsen sevinirim.

gelbebek26 ben de çok merak ediyorum sonucu. bir an önce ne olucağını öğrensek de bitse şu stres. olucak mı olmıycak mı beklemek çok zor.

tüpün içinde olmuş bebeeeekkkk puhahahahaha:))
çok komikmiş bu program kim bu sunucu kızlar bileniniz var mı tanıdık gelio ama çıkartamadım şarkıcımıydı yoksa:))

bende bilemedim kim olduğunu... aaa dur adını yazdı esra özmen mişşş
canım emule diye bi program var yalnız onun kurulması filan baya uzun bi iş kociş formatta n sonra onu kurmak için uğraşıyo bi müddet ben yükleyeyim dedim de yapamazsın dedi işi uzun dedi cevrende bilen biri varsa ii anlayan ondan yardım al istersen canımm yada bi incele sen emule programın adııı:)

otk canım test tarihini yazar mısın kaç günde alacaksın??

bende bilemedim kim olduğunu... aaa dur adını yazdı esra özmen mişşş
canım emule diye bi program var yalnız onun kurulması filan baya uzun bi iş kociş formatta n sonra onu kurmak için uğraşıyo bi müddet ben yükleyeyim dedim de yapamazsın dedi işi uzun dedi cevrende bilen biri varsa ii anlayan ondan yardım al istersen canımm yada bi incele sen emule programın adııı:)

otk canım test tarihini yazar mısın kaç günde alacaksın??

evet cnm gördüm bende kadının adını bu kadında tüp bebekle çocuk sahibi olmuş sanırım...size de şey gibi geldi mi kıslar o doktoru ordan kaldırsalar bizden birini oturtsalar bu soruları çatır çatır cevaplamaz mıyızz uzman olmuşuz vallahi:))
ben bilgisayarcıya götüreyimm yükleteyim o programı teşekkür ederim cnm keşke daha önceden aklıma gelseydi ben de güsel dvd bulcam da izlicem die bekliodum:((

doğru sölüyosun canım adam konuşuyo ben ondan önce onun söleyeceğini tahmin ediyorum walla:(
ama bak bi çift çıktı amannn reklam oldu:))

doğru sölüyosun canım adam konuşuyo ben ondan önce onun söleyeceğini tahmin ediyorum walla:(
ama bak bi çift çıktı amannn reklam oldu:))
:)) azcık bekle merak et:))
twitter gibi olduk valla anında haber veriyoruz nolduğunu:)) yani benimde bildiğim yok da twitter miwıter sabayı izliorum sürekli onun anlattığına bakılırsa anlık ileti yazılan bişii gibi duruodu o yüzden böleee şeyettirdiimm yani:))

Back