kızlar meraba glbebek sen kurtulmuşsun darısı başımıza inşallah nasıl toplattın yumoşları ağrı felan oluyomu canım merak ediyorumda benimki de yakın gibieyvahedigeldismile
11. gün değerim 241.. doktorum normal, herşey yolunda dedi. Cuma akşamı keseyi görmeye gidiyorum.. İnşallah :Saruboceq:
Sanırım tek şimdilik. Değerler onu gösteriyor.
oooooooohhh süre arkadaşım çok sevindim biliodum zaten ben:)haftaya bugün şeker kesesini konuşuo olcas bak sonra kalp atışlarını sonra ağzını burnunu vs...ay çok heyecanlı darısı hepimize işallllahhhhhh:):)
Tam 2 katı değil diye ben biraz bozuldum ama doktorum kuruntu yapma, normal bu dedi.. Şimdi Cumaya kadar zor dayanırım herhalde.. ben çok tezcanlı ve sabırsızımdır, bu iş bana göre değil sanırımHala rahat rahat "hamileyim" diyemiyorum, yüreğim ağzımda. Kalp atışını bir duysam hihoyyyt o zaman görün bendeki coşkuyu :)
Haklısın valla gelbebek :)) Memnunsuzluk bu oluyor herhalde.. Ne bileyim ben hep yarını düşünür, planlar öyle yaşarım. Sonra da geriye bakar bugünü kaçırdığımı farkederim :) Benim sorunum bu. Herşeyi önceden düşünmem lazım. iyiyi de kötüyü de.. Zorum ben zor aklinialirimsmile
35 yaşımı bititrdim, bu bebeği en az 8 yıldır bekliyorum. Kocamı bulmam bu sürenin 4 yılını aldı. Kalan 4 yılı da tedaviler, negatifler, hayal kırıklıkları ve üzüntüler. Sonunda bir pozitif buldum ya, kaybedeceğim diye ödüm kopuyor. Yoğurdu üfleyerek yemek gibi birşey sanırım...
:)))) canım benim başak burcumusun sende ben başağımda çünkü ayneeeeeeeen sen gibiyim bende herşey planlı olacakönceden hazır olacak beni neyin beklediğini hep bilmem lazım ama yook öyleeeeeeeee bişeeeeeyyy olmuor yani ki her seferinde test etmeme rağman bu durum hiç birşey benim hazırladığım beklediğim gibi olmuoken genede vazgeçemiorum plan yapmaktan bekleni içinde olmaktan huy işte:)))o yüzden çok ii anlıorum seni
Tam 2 katı değil diye ben biraz bozuldum ama doktorum kuruntu yapma, normal bu dedi.. Şimdi Cumaya kadar zor dayanırım herhalde.. ben çok tezcanlı ve sabırsızımdır, bu iş bana göre değil sanırımHala rahat rahat "hamileyim" diyemiyorum, yüreğim ağzımda. Kalp atışını bir duysam hihoyyyt o zaman görün bendeki coşkuyu :)
Merhaba kıslar; umarım herkes çok iyidir bende bugün yumoş toplattım, genel anastezi olduğunda toplanırken hiç bişi anlamadım ama narkozun etkisi geçince ağrım ve şişliğim var gazmıdır yoksa korktuğum başımamı geliyor acaba 16 tane çıktı ama su toplamasından çok korkuyorum akşamada ilaçlara başlıycam ...
Gelbebek senin şişkinliğin oldumu?
Wintercım beni listede güncellersen çooook sevinirim ...
Hamişlerinde korkusunu çok iyi anlıyorum biz zorlu yollardan geçerek anne olacağımız için (inşallahh) kucağımıza sağlıklı sıhhatli olarak almadan bebişlerimizi rahatlamıycaz sanırım..
Yay burcuyum canım ben yükselenim yengeç. Niye böyleyim bilmiyorum doğrusu. Yay burcu iyimser, bağımsız ve rahattır. Ben bu aralar tam tersi gibiyim:)
kızlar yarın sabah tekrar yaparım diye ayırdığım testi dayanamadım işyerimde yaptım, duruyor ikinci çizgim. Pazartesiye kadar bir değişiklik olmaz değil mi?
hakkaten buna şaşırdım bak dünya üstündeki en galesiz rahat burç yay ve yengeçtir halbuki:)sen bayaaa stress olmuşsun demekki kuzucum rahat ol özüne dön:)))
Valla ben herşeyde paniğimdir. hep kötüyü düşünür, kendimi hazırlarım. yani aksi olunca daha mutlu olurum diye.. Ama bende kesin bir problem var.
Şu bhcg testinde pozitif görsem diye o kadar dua ettim, al şimdi çıkan değeri beğenmiyorum. Eşim zaten bana "arıza" der, haklı galiba :))
Amaaan herşey olacağına varır diyelim di mi.. bebeğim benimle şu an, gerisi boş. kendimi gaza getiriyorum böyle kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?