Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

11. gün değerim 241.. doktorum normal, herşey yolunda dedi. Cuma akşamı keseyi görmeye gidiyorum.. ınşallah :Saruboceq:
Sanırım tek şimdilik. Değerler onu gösteriyor.
 
kızlar meraba glbebek sen kurtulmuşsun darısı başımıza inşallah nasıl toplattın yumoşları ağrı felan oluyomu canım merak ediyorumda benimki de yakın gibieyvahedigeldismile

canım hiiiiiiiiiççç stress yapma bende çok korkuyordum hiç bişey yokmuş operasyon sırasında duyduğun hiç bi acı yok uyuyosun zaten sonrasında ama taaa akşama doğru artık çok hafif bi kasık ağrısı oluor ki aynı ağrı operasyondan önce de oluo zaten artık büyümüş olduğu için yumoşlar işte sonrasında da o kadarcık ağrı oluor o da bir akşam ben bugün gayet iiyim çok rahat git yani:)
 
11. gün değerim 241.. doktorum normal, herşey yolunda dedi. Cuma akşamı keseyi görmeye gidiyorum.. İnşallah :Saruboceq:
Sanırım tek şimdilik. Değerler onu gösteriyor.

oooooooohhh süre arkadaşım çok sevindim biliodum zaten ben:)haftaya bugün şeker kesesini konuşuo olcas bak sonra kalp atışlarını sonra ağzını burnunu vs...ay çok heyecanlı darısı hepimize işallllahhhhhh:):)
 

Tam 2 katı değil diye ben biraz bozuldum ama doktorum kuruntu yapma, normal bu dedi.. Şimdi Cumaya kadar zor dayanırım herhalde.. ben çok tezcanlı ve sabırsızımdır, bu iş bana göre değil sanırım Hala rahat rahat "hamileyim" diyemiyorum, yüreğim ağzımda. Kalp atışını bir duysam hihoyyyt o zaman görün bendeki coşkuyu :)
 

bak gördün mü insanoğlu çok ilginç yahu hepimiz böleyiz yani:)dün şu test bi ii olsa diodun şimdi test sonucun gayet güsel sonuçta kaç katı bi yana artarak devam edio ne güsel yooookk o da yetmio bize hadi bi kalp sesini duyayım öyle ii olcam diosun onu da duycaksın ama bi 3 ay bitsin diceksin:))bu hep böyle ama dediğim gibi hepmiz özellikle biz kadınlar o anın tadını çıkarmak yerine hep bi sonraki level ı planlıyoruz kafamızda sen şimdi hiçdüşünme canım benim keyfini çıkar bu güselliğin içindeki miniği hissederek bu güsel havaların tadını çıkar eşinle:)
 
Haklısın valla gelbebek :)) Memnunsuzluk bu oluyor herhalde.. Ne bileyim ben hep yarını düşünür, planlar öyle yaşarım. Sonra da geriye bakar bugünü kaçırdığımı farkederim :) Benim sorunum bu. Herşeyi önceden düşünmem lazım. iyiyi de kötüyü de.. Zorum ben zor aklinialirimsmile
35 yaşımı bititrdim, bu bebeği en az 8 yıldır bekliyorum. Kocamı bulmam bu sürenin 4 yılını aldı. Kalan 4 yılı da tedaviler, negatifler, hayal kırıklıkları ve üzüntüler. Sonunda bir pozitif buldum ya, kaybedeceğim diye ödüm kopuyor. Yoğurdu üfleyerek yemek gibi birşey sanırım...

 

:)))) canım benim başak burcumusun sende ben başağımda çünkü ayneeeeeeeen sen gibiyim bende herşey planlı olacakönceden hazır olacak beni neyin beklediğini hep bilmem lazım ama yook öyleeeeeeeee bişeeeeeyyy olmuor yani ki her seferinde test etmeme rağman bu durum hiç birşey benim hazırladığım beklediğim gibi olmuoken genede vazgeçemiorum plan yapmaktan bekleni içinde olmaktan huy işte:)))o yüzden çok ii anlıorum seni
 

Yay burcuyum canım ben yükselenim yengeç. Niye böyleyim bilmiyorum doğrusu. Yay burcu iyimser, bağımsız ve rahattır. Ben bu aralar tam tersi gibiyim:)
 
kızlar yarın sabah tekrar yaparım diye ayırdığım testi dayanamadım işyerimde yaptım, duruyor ikinci çizgim. Pazartesiye kadar bir değişiklik olmaz değil mi?
 

valla aynen bende sizin gibiyim. 10.günü 168 12.günü 361 çıktı değerim dr. gayet iyi tebrikler dedi. cumartesi usg ye gidicem ama hala emin olamıyorum. keseyi görsek bu sefer kalp atışını bekleyelim dicem. ne zaman tam anlamıyla hamileyim diyip sevineceğim bimiyorum.
 
Merhaba kıslar; umarım herkes çok iyidir bende bugün yumoş toplattım, genel anastezi olduğunda toplanırken hiç bişi anlamadım ama narkozun etkisi geçince ağrım ve şişliğim var gazmıdır yoksa korktuğum başımamı geliyor acaba 16 tane çıktı ama su toplamasından çok korkuyorum akşamada ilaçlara başlıycam ...
Gelbebek senin şişkinliğin oldumu?
Wintercım beni listede güncellersen çooook sevinirim ...
Hamişlerinde korkusunu çok iyi anlıyorum biz zorlu yollardan geçerek anne olacağımız için (inşallahh) kucağımıza sağlıklı sıhhatli olarak almadan bebişlerimizi rahatlamıycaz sanırım..
 
narnisan çok su içme ve sakın tuzlu yeme. ilaçlarını al ve dinlen. Benim de ohss riskim vardı ama çok şükür birşey olmadı. Gaz olması normal.
Kilonu ve karın çevresini her sabah ölç. Günde 1-2 kilo birden alırsan veya karın çevresi her gün 1-2 cm artarsa hemen doktorunu ara.
 

cnm benim de ilk gün şişkinliğim ağrım ve gaz sancım çok oldu ama bugün iim yani çok normal bu belirtilerin sanıorum ki yarına düzelirsin sen olumlu düşün ve korkma korktukça başına gelio çünkü insanın rahat ol ilaçlarını iç 2-3 gün daha devam ederse ağrın doktorunu ara mutlaka
 
Yay burcuyum canım ben yükselenim yengeç. Niye böyleyim bilmiyorum doğrusu. Yay burcu iyimser, bağımsız ve rahattır. Ben bu aralar tam tersi gibiyim:)

hakkaten buna şaşırdım bak dünya üstündeki en galesiz rahat burç yay ve yengeçtir halbuki:)sen bayaaa stress olmuşsun demekki kuzucum rahat ol özüne dön:)))
 
kızlar yarın sabah tekrar yaparım diye ayırdığım testi dayanamadım işyerimde yaptım, duruyor ikinci çizgim. Pazartesiye kadar bir değişiklik olmaz değil mi?

olmaaazzz şekerciiim sen içini ferah tut kolay kolay idrarda pozitif olmaz sen iki kere gördün nie değişiklik olsun sen sev bebişini rahat raha güsel şeyler söyle ona bol bol annesi:)
 
hakkaten buna şaşırdım bak dünya üstündeki en galesiz rahat burç yay ve yengeçtir halbuki:)sen bayaaa stress olmuşsun demekki kuzucum rahat ol özüne dön:)))

Valla ben herşeyde paniğimdir. hep kötüyü düşünür, kendimi hazırlarım. yani aksi olunca daha mutlu olurum diye.. Ama bende kesin bir problem var.
Şu bhcg testinde pozitif görsem diye o kadar dua ettim, al şimdi çıkan değeri beğenmiyorum. Eşim zaten bana "arıza" der, haklı galiba :))

Amaaan herşey olacağına varır diyelim di mi.. bebeğim benimle şu an, gerisi boş. kendimi gaza getiriyorum böyle kaydirigubbakcemile3
 

ilginç bi vaka:))nüfusa kaydettirirken mi yanlışlık oldu acaba çünkü benim ev arkadaşım yaydı çıldırtırdı beni rahatlığı kocamda yengeç o da çıldırtıo keza yada ben çok panik ve takıntılı olduğumdan herkes bana çok rahat gelio ilemicem:))
sen aynennn dediğin gibi yap kendini gaza getir bebeğini sev ve tadıı çıkar hadi bakkiimmm:))
 
kıslar yazdıklarınızı okudukça şaşırıyorum valla aynen bende sizin gibi plancı, kendimi hep kötüsüne hazırlayan titiz bi tipimdir zaten bu hamile kalamayışımı doktorlar hep stresime ve kontrol manyaklığıma veriyo demekki bizim gibiler zor hamile kalıyo , çok isterdim öyle rahat herşeyi oluruna bırakan biri olmayı ama yapı meselesi zorlamaylan olmuyo iştee... şimdi bu şişkinlik canımı sıkıyo yarını zor ederim ben, heleki kısmet olursa transferden sonra beklemedeyken okursunuz pimpirikliğimi yazdıklarımdan :)
 
kızlar bugün 4.iğnemi yaptım.puregon kullanıyorum.ama karnımda sürekli gaz varmış gibi hissediyorum.sizdede oluyomu.puregon kullananlarınız varsa aranızda,kaç gün kaç doz kullandınız bana yazarmısınız.bide transferi anestezialtında yaptıranınız varmı.ben anestezi istiyorum.doktorum bisakıncası olmaz dedi ama ben yinede bunu yaşayan anne adaylarından duymak istiyorum.lütfen cevap yazınnn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…