kızlar hastanedeyim gebelik testi sonucu bekliyorum dua edinn çokk
günaydın kızlar..gelbebek ve 30 temmuz çok teşekkür ederim inşallah hepimizin duaları kabul olur.30temmuz canım ben daha önce 2 kere aşılama yaptırmıştım ozamanlar çok cahillik ettim hiç dinlenmedim hep gezdim dolaştım sağlıklı beslenmedim sigara içtim.böyle yapmışken kimyasal gebelik oluştu yani direk negatif sonuç almadım.buyüzden çok vcdan azabı çektim acaba dinlenseydim bunları yapmasaydım olurmuydu ki die hep soru işareti kaldı kafamda.doktorum yat demedi günlük hayata devam et dedi ama ben ilk 3 gün sadece wc ye kalktım sonrasında yavaş yavaş günde 15 dakka falan hafif işlerle hareket ettim.bide kayananam geldi oturma kalkma dönme asılma derken hiç kaldırmadı yataktan.yani bu da Allah göstermesin negatif olursa keşke yatsaydım demek istemiyorum buyüzden hep yattım.yoksa evet yatmadan da tutanlar var burda okuyorum.
kızlar hastanedeyim gebelik testi sonucu bekliyorum dua edinn çokk
kızlar cumartesi transferim olcak.ilk denemem 7 embriyom oldu. 1 tanesi trasnfer edilecekmiş.5.gün embriyosu olarak. başından geçenlerin fikirlerini bekliyorum.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm.allahım hepinize nasip etsinn
merhaba kıslar, ben aranıza yeni katılıyorum yarın reglimin 2. günü tedaviye start veriyorus doktorum beylikdüzü medicana da selman bey olucak daha önce aşılama yaptırmadık aslında dr aşılama da yaptırabilirsin dedi ama eşimde bende çok yıprandık her ay her ay umutla beklemekten tüp bebek te şans daha bi yüksek olduğu için tercih ettik.. yaşım 31 daha fazla da beklemek istemedik .. böyle işte ha buarada , tupus07 çok çok tebrik ederim inan okuyunca kendim kadar sevindim bir anda :)))
sakin olmaya çalışdaha yolun başındayız biz şimdiden stres yapmaya başlarsan
gerçi sana diyorum ama bende çok stresli biriyim aslında bundan 2 hafta önce doktora gittiğimizde çok strese girmiştim çünki aşılama vardı aklımda doktor aşılamayı uygun görmeyince tüpe karar verdik biraz ani oldu benim için o yüzden bir ay beklemeye karar verdim sırf pskolojim yüzünden kendimi bu aya hazır hissetmedim önce sindirmem lazım aşılama kararı vermem 6 ayı bulduda kendiliğinden olsun diledik ama ha bu ay oldu ha önümüzdeki ay derken son kararımızı verdik bizde
sakin kalabilmenin formülü varmıdır ya ben panikatak olmaktan korkuyorum heyecanlanıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo bakalım nasıl geçecek bu evreler.
30Temmuz ben kendimi soğuk kanlı biri die bilirdim ama bir düşükten ve üzerine 1,5 yıl hamile kalmak için verdiğim mücadeleden sonra bende pek sakinlik falan kalmadı hatta artık doktor yüzü görmek istemiyorum bile dedim en son aşılama demiştik ama eşim ona pek sıcak bakmadı yeter artık yüzde 15-20 şans veriyolar olmayınca üzüntüsünü yaşıycamıza tüp yapar, biz elimizden geleni yaptık takdir yaradanın deriz dedi .. gerçi maddi olarak arada epey bi fark var ama allah ödeme gücü versin hepimize ne diyim ..
Tinycim en son histreskopi yaptırdığımda haberleşiyorduk dimi :) valla 2 ay daa normal deneyelim dedik ama yine hüsran malesef sonunda selman beye ya aşılama ya tüp die gittik eşiminde ısrarıyla tüp de karar kıldık gibi.. ee hastane olarakta bize en yakın medicana yoksa ben bahçeciyi falanda araştırdım ama çok uzak gidip gelemem die medicana olsun dedik, seninde hakkında hayırlısı canım inşallah emeklerimizin karşılığını alırıs..
30Temmuz canım bizim durum sizinkinin tam tersi gibi hangi doktora gittiysek sorun yok denemeye devam, diyip 3 ay sonra gelin die bizi gönderdi.. tabi bu arada sorun nedir acaba die hsg filmi sonra kürtajdan (düşük nedeniyle) küçük 2 yapışıklık var die histereskopi her ay kadın doğum muayeneleride cabası en son selman beyde bir sorun görünmüyor fakat isterseniz aşılama veya tüp yapabiliris dedi ... Bence sende canını sıkma herkesin de dedeği gibi tedavide moral çok önemli (ah bide ben moralimi yüksek tutabilsem) :)))
günaydın kızlar..gelbebek ve 30 temmuz çok teşekkür ederim inşallah hepimizin duaları kabul olur.30temmuz canım ben daha önce 2 kere aşılama yaptırmıştım ozamanlar çok cahillik ettim hiç dinlenmedim hep gezdim dolaştım sağlıklı beslenmedim sigara içtim.böyle yapmışken kimyasal gebelik oluştu yani direk negatif sonuç almadım.buyüzden çok vcdan azabı çektim acaba dinlenseydim bunları yapmasaydım olurmuydu ki die hep soru işareti kaldı kafamda.doktorum yat demedi günlük hayata devam et dedi ama ben ilk 3 gün sadece wc ye kalktım sonrasında yavaş yavaş günde 15 dakka falan hafif işlerle hareket ettim.bide kayananam geldi oturma kalkma dönme asılma derken hiç kaldırmadı yataktan.yani bu da Allah göstermesin negatif olursa keşke yatsaydım demek istemiyorum buyüzden hep yattım.yoksa evet yatmadan da tutanlar var burda okuyorum.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm.allahım hepinize nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?