yok canım hastalanmadım düşünün artık bu hayattaki şanssızlıgımı 6 yıldır bugünü bekliyorum tam tüpbebek ayı adet olmadımçok iyi yapmışsın canım biraz değişiklik iyi gelir stres atarsın
hastalanmadın dimi????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım hastalanmadım düşünün artık bu hayattaki şanssızlıgımı 6 yıldır bugünü bekliyorum tam tüpbebek ayı adet olmadımçok iyi yapmışsın canım biraz değişiklik iyi gelir stres atarsın
hastalanmadın dimi????
melegim nasılsın canım benimoldum canım banada vermişlerdi ege üniversitesinde.......
valla canım yarın yine kontrol var. bakalım ne diyecek. dün akşamdan itibaaren iğne syısı ikiye çıktı cetroite ismi iğnenin canım buda ağır bir iğne sen oldunmu bilmiyorum ama yumurtaları kontrollü büyütmrk içinmiş.
burdayım canım ben de fazla takılamıyorum bu günlerde çok yoğun ev işlerim gelenkızlar nasılsınız ben geldim yine kimse yok
neyse bugün temizlik günüm ama buralarda olucam hepinizi öptümmmmm![]()
ben burdayım canım yıllık izine çıktım 5 günlük bu hafta evdeyim
yok canım hastalanmadım düşünün artık bu hayattaki şanssızlıgımı 6 yıldır bugünü bekliyorum tam tüpbebek ayı adet olmadım
yatayım ya çok stresliyim bu günlerde eşim yeterki hata yapmasın haşlıyorum valla dün akşam gezdik sinemaya gittik geldik başladım bagırmaya :)))eşofmanını salona koymuş hırkası mutfak ta sandelyeye takmış yeter ya senin arkanı toplamaktan bıktım dedim ,:)korkusundan gıkını çıkarmadı sabah ben işe gittim eşofmanlarını dürüp büküp yatagın üstüne koymuş:)korkunun gözünü seveyim ama cidden peşini dolanıyorum habire ne akşama kadar evdeyken kırk defa üst baş değişiyor yattıgıyla namaz kılmaz kıldıgıyla yatmaz değişik bişe:)burdayım canım ben de fazla takılamıyorum bu günlerde çok yoğun ev işlerim gelengiden misafirlerim oluyo....................
ohhhhhhhhhh hanımefendiyan gel yat artık bir hafta
![]()
melegim nasılsın canım benim
yatayım ya çok stresliyim bu günlerde eşim yeterki hata yapmasın haşlıyorum valla dün akşam gezdik sinemaya gittik geldik başladım bagırmaya :)))eşofmanını salona koymuş hırkası mutfak ta sandelyeye takmış yeter ya senin arkanı toplamaktan bıktım dedim ,:)korkusundan gıkını çıkarmadı sabah ben işe gittim eşofmanlarını dürüp büküp yatagın üstüne koymuş:)korkunun gözünü seveyim ama cidden peşini dolanıyorum habire ne akşama kadar evdeyken kırk defa üst baş değişiyor yattıgıyla namaz kılmaz kıldıgıyla yatmaz değişik bişe:)
aslında stres yapmıyor gibiyim ama demekki beyinde yapıyorum kasıgıma agrı giriyor 10 saniye bekleyemiyorum hemen bakıyorum yok bişe doktor söktücü iç olunca gel dedi daha merkezin kapısından giremedimfazladanmı kasıyon kendini güzelim yaaaa
herşey olacağına varır strese girsen de aynı girmesen de (diyene bak bana)
yani içmesede iyi ama belkide o bu şekilde kendini mutsuzlugunu saklıyor biliyosun bende içiyorum içmeyen bilemez nekadar rahatlatıcı etkisi oldugunu ve bana sadece evlat aşkı bu sigarayı bıraktırır asla ve asla bırakmayı düşünmüyorum hele eşim istiyor diye asla bırakmam takma kafana aglama canımsınyapma kuşum böyle adamcağıza......ama hakediyolar deme arada dün bende benimkine ağladım çekiştim habire sigara içiyo bak dedim nelere katlanıyoruz niye bunu bırakmıyosun ...................
haklısın diyo ama devam ediyo aynen yine........ben ağlayınca çook üzüldü dakikalarca sarıldık kaldık öyle................offffffffffffffffffffff
![]()
yatayım ya çok stresliyim bu günlerde eşim yeterki hata yapmasın haşlıyorum valla dün akşam gezdik sinemaya gittik geldik başladım bagırmaya :)))eşofmanını salona koymuş hırkası mutfak ta sandelyeye takmış yeter ya senin arkanı toplamaktan bıktım dedim ,:)korkusundan gıkını çıkarmadı sabah ben işe gittim eşofmanlarını dürüp büküp yatagın üstüne koymuş:)korkunun gözünü seveyim ama cidden peşini dolanıyorum habire ne akşama kadar evdeyken kırk defa üst baş değişiyor yattıgıyla namaz kılmaz kıldıgıyla yatmaz değişik bişe:)
yapma kuşum böyle adamcağıza......ama hakediyolar deme arada dün bende benimkine ağladım çekiştim habire sigara içiyo bak dedim nelere katlanıyoruz niye bunu bırakmıyosun ...................
haklısın diyo ama devam ediyo aynen yine........ben ağlayınca çook üzüldü dakikalarca sarıldık kaldık öyle................offffffffffffffffffffff
![]()
evet erkeklerde çok etkiliymiş kadınlarda transferden sonra çok önemli hayırlısı artık olacaksa her türlü oluyor rabbim istesin yeterki ol desin yeterki bizim iş yerinde bir arkadaş var sigara içmiyor resmen yiyiyor ben agzında sigara olmadan görmedim 9 ay boyunca fosur fosur içti ama bir saglık sorunu çıkmadı ne kendinde ne bebeginde kişiye göre değişiyor iştebenim herifde güya nişanlandımızdan beri bırakıyo
dün yine paket almış spermlerine çok zarar veriyo biliyon demi diyom biliyom aşkım söz bundan sonra almıycam diyo yine aynı
bu arada bende içiyorum tabii ama az![]()
,canım ya kıyamam sana biliyorum çok gergin sinirlisin ama sen böle oldukça adetin geçikir ya çıkar at kafandan başka şeylerle ilgilen ne güzel izinede ayrılmışın.bizde destek olalım sana başka şeylere adepte ol. bende iğnelerden sonra senin gibi oldum ani sinir patlaması yaşıyorum. bireden bağımaya başlıyorum arada duygu patlaması oluyor ağlamaya başlıyorum eşim yazık ne yapacagını şaşırıyor.zaten iğnenin yan etkilerindede varmış bunlar bende maşallah hepsini yaşıyorum. Rabbim çektiklerimizin hediyelerini tez zamanda nasip etsin bizlere(amin)
benimki 6 yıldır hergün bırakıyo zaten..........benim herifde güya nişanlandımızdan beri bırakıyo
dün yine paket almış spermlerine çok zarar veriyo biliyon demi diyom biliyom aşkım söz bundan sonra almıycam diyo yine aynı
bu arada bende içiyorum tabii ama az![]()
canım ya kıyamam sana biliyorum çok gergin sinirlisin ama sen böle oldukça adetin geçikir ya çıkar at kafandan başka şeylerle ilgilen ne güzel izinede ayrılmışın.bizde destek olalım sana başka şeylere adepte ol. bende iğnelerden sonra senin gibi oldum ani sinir patlaması yaşıyorum. bireden bağımaya başlıyorum arada duygu patlaması oluyor ağlamaya başlıyorum eşim yazık ne yapacagını şaşırıyor.zaten iğnenin yan etkilerindede varmış bunlar bende maşallah hepsini yaşıyorum. Rabbim çektiklerimizin hediyelerini tez zamanda nasip etsin bizlere(amin)
fotoşum içme sende sakınevet erkeklerde çok etkiliymiş kadınlarda transferden sonra çok önemli hayırlısı artık olacaksa her türlü oluyor rabbim istesin yeterki ol desin yeterki bizim iş yerinde bir arkadaş var sigara içmiyor resmen yiyiyor ben agzında sigara olmadan görmedim 9 ay boyunca fosur fosur içti ama bir saglık sorunu çıkmadı ne kendinde ne bebeginde kişiye göre değişiyor işte
kıskandım ama hani bana yemekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,
amin bebegim aminnnn yerim seni ben ya güldüm okurken nazlı kuşum benim bunlar tatlı hatıralar olarak kalır inşallah bebegine anlatırsın yıllar sonra inşallahhhhhhhhhhhh:)dikkat et kendine valla bak aynı şehirde olsak 3 ögün yemek getirirdim meyve hazırlardım sana ellerimle beslerdim gerçekten içime sıgmıyorsun çok seviyorum seni cansın can:)
canım ya kıyamam sana biliyorum çok gergin sinirlisin ama sen böle oldukça adetin geçikir ya çıkar at kafandan başka şeylerle ilgilen ne güzel izinede ayrılmışın.bizde destek olalım sana başka şeylere adepte ol. bende iğnelerden sonra senin gibi oldum ani sinir patlaması yaşıyorum. bireden bağımaya başlıyorum arada duygu patlaması oluyor ağlamaya başlıyorum eşim yazık ne yapacagını şaşırıyor.zaten iğnenin yan etkilerindede varmış bunlar bende maşallah hepsini yaşıyorum. Rabbim çektiklerimizin hediyelerini tez zamanda nasip etsin bizlere(amin)
sanada yaparım ah ah yanımda olsanız herşeyi yapardım dün avm de gezerken tatil reklamı yapıyorlardı antalya yalova balıkesir felan ben hemen balıkesiri sordum kaplıca tatil yeriymiş hatta üye olduk eşimede söledim seni arkadaşım var gitsekmi diye bu yaz iyi bir tatil yapmak istiyorum bayramda mersinde bir otele gittik tatile ben yazında öle bir tatil istiyorum ama mersinde değil mersin burnumuzun dibibenimki 6 yıldır hergün bırakıyo zaten..........
sende hem adam kızıton hem kendin içmesene
fotoşum içme sende sakın
varya benimkide çook dağınıktır peşinde gezer dururum ben
kıskandım ama hani bana yemekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
![]()
benimki 6 yıldır hergün bırakıyo zaten..........
sende hem adam kızıton hem kendin içmesene
fotoşum içme sende sakın
varya benimkide çook dağınıktır peşinde gezer dururum ben
kıskandım ama hani bana yemekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
![]()
ayy çok komik oluyo kızzzz aynı bu iğne faslından 2 kerede ben geçtim menapozlu avratlara döndüydüm annemle yarışıyodum
dediğin gibi ani sinir patlaması kasık ağrıları ter basması durup dururken ağlamalar ayyyy bi daha yaşıycam demi allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
evet erkeklerde çok etkiliymiş kadınlarda transferden sonra çok önemli hayırlısı artık olacaksa her türlü oluyor rabbim istesin yeterki ol desin yeterki bizim iş yerinde bir arkadaş var sigara içmiyor resmen yiyiyor ben agzında sigara olmadan görmedim 9 ay boyunca fosur fosur içti ama bir saglık sorunu çıkmadı ne kendinde ne bebeginde kişiye göre değişiyor işte