şubat ta tüp bebek:)

ben hayatımda hiç fala baktırmadım burçlarda dahil olmak üzere fala inanmam sakız felanda sevmem koskoca annem sakız çiğnese gözlüğü takıp falı varya kabında onu okur ben dün alışveriş yapmıştım sakızda aldım şu falımlar varya 5 li büyük paket kardeşim arkadaşlarım çok sever alayım evde bulunsun diye orman meyve aromalı yazıyor hayatta sakız çiğnemesini sevmem neyse şimdi bir tanesini açıp agzıma aldım kagıdıda lavaboya attım sonra aklıma geldi fala bakayım dedim hayatımda ilk defa çıkan yazıya bakın:)

aranızda olacak bir elektrik
gece gündüz gececek romantik
meyvesinide verecek elbet
bebeklerin ismi alfabatik:)

ahahhaahahahahhaahha koptum ya gülmekten:)

bu yaz bizimde tatil niyetimiz var bebiş olursa nasıl olur bilmiyom ama
şöyle bi batı karadeniz turu yapalım diyoruz düşüncesi bile sakinleştiriyo

allah izin verirde iğnelere bir başlarsam gebersem içmem fıstığım bırak transfer sonrasını

sende içiyosun nasıl olcak bırakmaya çalışıyomusun????
yok ben bırakmayı düşünmüyorum transferden sonra içmemeyi planlıyorum ondan sonrada çok çok canım isterse parlament süper süper ligh alırım heralde içime çekmemeye çalışırım

bu yaz bizimde tatil niyetimiz var bebiş olursa nasıl olur bilmiyom ama
şöyle bi batı karadeniz turu yapalım diyoruz düşüncesi bile sakinleştiriyo
ben yurt dışı tatili yada umre istiyorum ama kısmet artık bebek olursada gideriz ne olacak sanki karnımızda hamileleer de gezebilir ama yurt dışına çıkmam hamile kalırsam istanbula gidecem zaten yaza deniz içinde mersine giderim hamile kalırsam:)

kız var bizim burda kaplıca otelleri dedğin yeri bildim sahilde edremitte hattuşa var orasımı

yerim seni ben ne güzel olurdu senin elinden herşey balım benim.. beni çok sev.ama melekiiiiiiiiii sevmeeee

yok ben bırakmayı düşünmüyorum transferden sonra içmemeyi planlıyorum ondan sonrada çok çok canım isterse parlament süper süper ligh alırım heralde içime çekmemeye çalışırım

içme fatoşum ya bırak şunu hem cebine hem canına yazık. bizde içen yok sığara eşimde bende kokusunu bile kaldıramıyoruz.

yerim seni ben ne güzel olurdu senin elinden herşey balım benim.. beni çok sev.ama melekiiiiiiiiii sevmeeee

siz beni servis dışı bırakıyonuz ya ben de kaçıyom işte
bidaha gelmicem hiç bana bişey yok deme......................

ay ikizler dogurasıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kahkaha atıyorum deli gibi evde bir başınaaaaaaaa:))

he he sen bitanesinnnnnnnn:)çok çok severim ben seni:))

meleğim çaktırma yazık duygusal iğneler göbecigini acıtıyor ne derse heeeeeeee deyin göz kırpınca heeeelermeye başlayın:Ahahahhahah:)

siz beni servis dışı bırakıyonuz ya ben de kaçıyom işte
bidaha gelmicem hiç bana bişey yok deme......................
sşimdi çocuk olsa benimki seninki derken çocukları kıçından ikiye ayıracaksınız:))))birbirini çekemeyen liseli kızlara benzedik haaaaaaaa:)O

Kadir ve Madir koycan demekki :) zaaaa

ayyy hadi hayırlısı ile inşallahhhh

şu sıpanın bizi düşürdüğü duruma bakınsanıza mutluluk oyunu oynar olduk ne duysa uygular ne görse yapar olduk sıpalar yaaaaaaa vay ki vay bir olsun varya ben ona neler edecem:)ahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…