sanada yaparım ah ah yanımda olsanız herşeyi yapardım dün avm de gezerken tatil reklamı yapıyorlardı antalya yalova balıkesir felan ben hemen balıkesiri sordum kaplıca tatil yeriymiş hatta üye olduk eşimede söledim seni arkadaşım var gitsekmi diye bu yaz iyi bir tatil yapmak istiyorum bayramda mersinde bir otele gittik tatile ben yazında öle bir tatil istiyorum ama mersinde değil mersin burnumuzun dibi
yok ben bırakmayı düşünmüyorum transferden sonra içmemeyi planlıyorum ondan sonrada çok çok canım isterse parlament süper süper ligh alırım heralde içime çekmemeye çalışırımallah izin verirde iğnelere bir başlarsam gebersem içmem fıstığım bırak transfer sonrasını
sende içiyosun nasıl olcak bırakmaya çalışıyomusun????
ben yurt dışı tatili yada umre istiyorum ama kısmet artık bebek olursada gideriz ne olacak sanki karnımızda hamileleer de gezebilir ama yurt dışına çıkmam hamile kalırsam istanbula gidecem zaten yaza deniz içinde mersine giderim hamile kalırsam:)bu yaz bizimde tatil niyetimiz var bebiş olursa nasıl olur bilmiyom ama
şöyle bi batı karadeniz turu yapalım diyoruz düşüncesi bile sakinleştiriyo
kız var bizim burda kaplıca otelleri dedğin yeri bildim sahilde edremitte hattuşa var orasımısanada yaparım ah ah yanımda olsanız herşeyi yapardım dün avm de gezerken tatil reklamı yapıyorlardı antalya yalova balıkesir felan ben hemen balıkesiri sordum kaplıca tatil yeriymiş hatta üye olduk eşimede söledim seni arkadaşım var gitsekmi diye bu yaz iyi bir tatil yapmak istiyorum bayramda mersinde bir otele gittik tatile ben yazında öle bir tatil istiyorum ama mersinde değil mersin burnumuzun dibi
ben yurt dışı tatili yada umre istiyorum ama kısmet artık bebek olursada gideriz ne olacak sanki karnımızda hamileleer de gezebilir ama yurt dışına çıkmam hamile kalırsam istanbula gidecem zaten yaza deniz içinde mersine giderim hamile kalırsam:)
,
amin bebegim aminnnn yerim seni ben ya güldüm okurken nazlı kuşum benim bunlar tatlı hatıralar olarak kalır inşallah bebegine anlatırsın yıllar sonra inşallahhhhhhhhhhhh:)dikkat et kendine valla bak aynı şehirde olsak 3 ögün yemek getirirdim meyve hazırlardım sana ellerimle beslerdim gerçekten içime sıgmıyorsun çok seviyorum seni cansın can:)
yok ben bırakmayı düşünmüyorum transferden sonra içmemeyi planlıyorum ondan sonrada çok çok canım isterse parlament süper süper ligh alırım heralde içime çekmemeye çalışırım
yerim seni ben ne güzel olurdu senin elinden herşey balım benim.. beni çok sev.ama melekiiiiiiiiii sevmeeee
siz beni servisdışı bırakıyonuz ya ben de kaçıyom işte
bidaha gelmicemhiç bana bişey yok deme......................
ay ikizler dogurasıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kahkaha atıyorum deli gibi evde bir başınaaaaaaaa:))yerim seni ben ne güzel olurdu senin elinden herşey balım benim.. beni çok sev.ama melekiiiiiiiiii sevmeeee
sşimdi çocuk olsa benimki seninki derken çocukları kıçından ikiye ayıracaksınız:))))birbirini çekemeyen liseli kızlara benzedik haaaaaaaa:)Osiz beni servisdışı bırakıyonuz ya ben de kaçıyom işte
bidaha gelmicemhiç bana bişey yok deme......................
galiba tam adını hatırlamıyorum benim işim belli olmaz bi ara çıkar gelirim :)kız var bizim burda kaplıca otelleri dedğin yeri bildim sahilde edremitte hattuşa var orasımı
sşimdi çocuk olsa benimki seninki derken çocukları kıçından ikiye ayıracaksınız:))))birbirini çekemeyen liseli kızlara benzedik haaaaaaaa:)O
ben hayatımda hiç fala baktırmadım burçlarda dahil olmak üzere fala inanmam sakız felanda sevmem koskoca annem sakız çiğnese gözlüğü takıp falı varya kabında onu okur ben dün alışveriş yapmıştım sakızda aldım şu falımlar varya 5 li büyük paket kardeşim arkadaşlarım çok sever alayım evde bulunsun diye orman meyve aromalı yazıyor hayatta sakız çiğnemesini sevmem neyse şimdi bir tanesini açıp agzıma aldım kagıdıda lavaboya attım sonra aklıma geldi fala bakayım dedim hayatımda ilk defa çıkan yazıya bakın:)
aranızda olacak bir elektrik
gece gündüz gececek romantik
meyvesinide verecek elbet
bebeklerin ismi alfabatik:)
ahahhaahahahahhaahha koptum ya gülmekten:)
yok bebegim melegim küsmez bize işlerim çok diyordu kıyamaz o bize:) o bilir bizi:)fatoşşşşş meleğimmmm gerçektenmi küstü çıktı gitti ya. valla kötü oldum şimdi ben
desene ikiz olacakkkkkkkkkkk:)ahahahhahahhahaKadir ve Madir koycan demekki :) zaaaa
desene ikiz olacakkkkkkkkkkk:)ahahahhahahhaha
fatoşşşşş meleğimmmm gerçektenmi küstü çıktı gitti ya. valla kötü oldum şimdi ben
ayyy hadi hayırlısı ile inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?