şubat ta tüp bebek:)

fdmaydn;28381514] lütfennnn benide ekleyın henüz başlamadım tekrar rahım filmim gerekiyo adet olmayı bekliyorum
uzun zamandır yazamadım yatılı misafırım vardı 15 tatılde yıne yatılı misafırım olucak fırsat buldukca yazıyorum okuyorum sizi bulamıycam diye cok korktum topik değişmiş hemen koştum :)))) ben şubat sonu gibi başlıycam galiba listeye eklenmek istiyorum şuanda atlatmam gereken rahım filmim var zaman gecmiyo adet olmayı bekliyorum, tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlarıma Rabbım en kıza zamanda güzel olumlu sonuc almayı nasıp etsin

kuzum sizleri bırakıp nerelere gidelim orası erken açtıgımız için karıştı sayfalar çok ilerledi o yüzden böyle yaptım çünkü daha zaman var diye liste yapmamıstık ve ben genelini unuttum o yüzden böle yaptık:)bende adet olmayı bekliyorum hala yok hala yokkkkkkkk:)

canlarım ben malum kalabalık bir yerde çalıştıgım için hafızam çok güçlü değil aslında normalde 3 yaşıma kadar herşeyi hatırlardımda yaş 28 oldu bende yaşadıklarımdan dolayı kayıplar var çok unutkanlıgım başladı bazen kendime hayret ediyorum nasıl unutuyorum diye bu vitamin b12 ilede alakalı ama iş geregi beyin yorgunluguda var tabi bu yüzden bir kusurum olursa affedin ne olur eger unuttugum şeyler olursa beni uyarın lütfen inanınki bu yüzden insanlara mahçup olmak ve utanmak beni çok üzüyor:(

dün gece saat 12 de geldik:10::10:eve açtım ama kimse yoktu............:29::29:
bende 12 ye kadar burdaydım nihalde biraz cık ugradı sonra uyudum ben aklımda nihalde nasıl oldu acaba igneler miğrenini tetiklemiş rabbim yardımcısı olsun çektigi agrıları bebegini getirsin inşallah

tedaviye başlayacak ve başlayacak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun diyorum....rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkı ve hayırlı evlat versin tez zamanda inşallah iyi haberlerinizi alırız...

bende 1 tüp bebk denemesi negatifle sonuçlandı ...inşallah kendiliğinden gelir...sizin içinde öylee tedaviye başlamadan ya da başlayacak olupta hamile olduğunu arkadaşlarda olmuş....şuan bekleme ve erteleme aşamasındayız...bakalım nasipte ne varsa o olurr....

ankarada tüp bebek yaptıran var mıı???

ben ankarada yapyrm canm

bende 12 ye kadar burdaydım nihalde biraz cık ugradı sonra uyudum ben aklımda nihalde nasıl oldu acaba igneler miğrenini tetiklemiş rabbim yardımcısı olsun çektigi agrıları bebegini getirsin inşallah
ağrıları biraz azalmış dün öyle dedi konuştuk.:102::102:......ve yumoşların:emir_bebek::emir_bebek: sayısı şimdilik çok güzelmiş......inş ilk hamile haberni :49::49:ondan alıcaz hadi hayırlısı.............

günaydınnn canlarım benim. iyim ben merak etmeyin alıştı vücudum heralde kasık ağrısından başka bir ağrım yok.sizi çokk seviyorum. bu arada biraz dışarı çıkacam kızlar akşama doğru gelirim merak etmeyin olurmu....

ağrıları biraz azalmış dün öyle dedi konuştuk.:102::102:......ve yumoşların:emir_bebek::emir_bebek: sayısı şimdilik çok güzelmiş......inş ilk hamile haberni :49::49:ondan alıcaz hadi hayırlısı.............
ay inşallahh güzel haberler verir bize:)

günaydınnn canlarım benim. iyim ben merak etmeyin alıştı vücudum heralde kasık ağrısından başka bir ağrım yok.sizi çokk seviyorum. bu arada biraz dışarı çıkacam kızlar akşama doğru gelirim merak etmeyin olurmu....
canımızsın dikkat et kendine bende dışarı çıkıyorum canım akşam üstü gelrim:)

kuzum sizleri bırakıp nerelere gidelim orası erken açtıgımız için karıştı sayfalar çok ilerledi o yüzden böyle yaptım çünkü daha zaman var diye liste yapmamıstık ve ben genelini unuttum o yüzden böle yaptık:)bende adet olmayı bekliyorum hala yok hala yokkkkkkkk:)

son bir aydır bebek çalışmasını bilerek ve isteyerek durdurdum kendımce düşüncem rahim filmine kadar hayatı durgun gecirmek rahim filminden sonra inş. temiz ve herşey tekrar normal cıkar malum histeroskopi ameliyatı olmuştum bebek çalışması olmadığı için acaba hamilemiyim düşüncesi bu ay bende olmayacak lakin sonrakı ay tüp bebek öncesi son denememiz olacak Rabbim nasıl hayırlı olucaksa onu versın zorları kolaylaştırsın tüp bebekte ikiz yada üçüz secimi yapılabiliyormu yaşım 37 buna hakkım varmı bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim tüp bebek gidişatını inanın bilmiyorum araştırdım ama net bir bilgiye sahıp olamadım tek anladığım 35 yaş üstü olmak gerekiyormuş ikiz yada üçüz tercihi için beni bilenler aydınlatırsa çok sevinirim..:)))

Back