şubat ta tüp bebek:)

kızlar ben şimdilik kaçar hepiniz Allah a emanet olun malum iş yerindeyim çalışmakta gerekiyor arada :)))

Yarın güzel haberlerinizi almak dileğiyle hoşçakalın :))

Son düzenleme:
kızlar ben şimdilik kaçar hepiniz Allah a emanet olun malum iş yerindeyim çalışmakta gerekiyor arada :)))

Yarın güzel haberlerinizi almak dileğiyle hoşçakalın :))

tebrıkler cnm allah sagsalım kucagına almak nasıp etsın. darısı başımıza

nerdesin anam dansözü yapamıyom gııııı help help

bundan sonra benden dansöz mansöz yok hepinize küstüm. simdiye kadar oynattim hep size güzel dansözleri simdi diyorsunuz puffy gelsin dansözleri oynatsin. gel puffy oynat arkadaslara dansözleri ben oynatmicam. küstüm iste...

evet hamileymişim canımmm değerim 168 miş dr.um gayet iyi dedi ben bu değerlerden filan pek anlamam ama çarşamba tekrar kan vercem bugünlük değerin gayet iyi dedi dr um :)

canim benim masallah ne kadar güzel bir deger. Allah sonuna kadar gitmeyi bebisini kucagina almayi nasip eylesin insallah. güzel hamilelikler dilerim. bu güzel haber icin de ayrica tesekkürler gercekten bizim icin moral oldu.

kızlar şükürler olsun katlamış değerim, çok mutluyum allah herkesin yüzünü güldürsün, tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hamile haberi alan herkesi tebrik ediyorum

Canim haberini okudum ve cok mutlu oldum Allah tamamina erdirsin, saglikla ve mutlulukla al kucagina bebegini :)))

Ah ah biri alinmis , butun dansozler senin olsun hayatim , ben daha talebeyim sen ustasin kim su doker eline
Umarim bu alinganlik hamilelik duygusalligindan kaynaklidir :))))

selam neler var neler yok hersey yolunda mı kocacım daha ısten gelmeden kacak kacak gırıyım dedım

bugun transferin 9. gunu 2 eczanenın onunden gectım cesaret edip test alamadım

13. gun bakalım dedı hastanedekiler 12. gun cıkarmı acaba

off napcam cokk korkuyorum

hıc bısı hıssetmıyorum

Herkese tekrar merhabalar surekli okuyorum kim ne haber vermis , kim ne yapiyor ama pek cevap veremiyorum kusuruma bakmayin diye yazayim dedim.
Eger gormedigim cevap veremediklerim varsa kusura bakmayin, son gunlerde mide bulantisindan ve surekli uyku hali yuzunden kendimde degilim.
Hepimize bol bebisli aksamlar

Allahım ne güzel bir mazaretin var senin

Allah tamamına erdirsin insallah

İyi dileklerin için tum arkadaslar adına tesekkurler

ıyı bak kendıne de nur topuna da

Ne var ne yok anlattim biraz once:)))
Canim telas yapma idrar icin daha erken , kanda cikar ama dusuk cikar bence bekle zamanini , su gunlerin tadini cikar , transferden sonra bekleme suresi en guzel en sakin zaman vallaha pozitifi aldigimdan beri rahat dusunceden rahat yok.
Hic bir sey hissetmedigin icinde uzulme bazi kisilerde hic bir belirti olmuyor , az kaldi bize guzel haber vereceksin.
Allah yar ve yardimcin olsun..
llaha

saol canım tesekkur ederim ıyı dıleklerın ıcın

Allah senı bebgınle sag salım hayırlısıyla kavustursun ınsallah

Sag ol canim aminn.. Bende ilk kez duydum aslinda kanser hastalarina kullaniliyormus hucre yenileyiciymis dr.um opu dan once onu enjekte edecek. Transferden sonra da gobekten yapacakmisim.. Sifa olur insallah benim 4.denemem olacak..

slm kızlar fligrastini kullandınız mı sonuç ne oldu yazarmısnız lütfen

Sag ol canim aminn.. Bende ilk kez duydum aslinda kanser hastalarina kullaniliyormus hucre yenileyiciymis dr.um opu dan once onu enjekte edecek. Transferden sonra da gobekten yapacakmisim.. Sifa olur insallah benim 4.denemem olacak..

kızlar yardımcı olun msjım okunyor mu?fligrastimi kullanıp pozitif sonuç alan var mı?

kizlar tebrik ederim allah tamamina erdirsin sorunsuz saglikli bi sekilde kucaginiza alirsiniz insallahh darisi carsambaya benim ve bekleyen herkesin basina rabbim bizimde yuzumu guldursun insallahh dualarinizi bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…