- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
afiyet ve şifa oolsun sana ve beişlere mehlika:)
canım tebrikler allah kucagına almayıda nasip etsin haftanın ilk günü güzel haber senden yarın seybilden veeee çarşambada benden gelecek inşallah
evet inşallah sizlerinde güzel haberlerini alalım keyfimiz yerine gelsin iyice kızlar
kızlar destinacım hani dansözlerim
tebrik edrm lenitlaa
Allah tamamına erdirsin
umarım cumartesi günü bu mutluluğu ben ve diğer arkadaşlar da tadarız
gelsin bebişler
saol canımcımmm. . . Ins senden de guzel haberler alırız cuma gunu :)
kızlar ben şimdilik kaçar hepiniz Allah a emanet olun malum iş yerindeyim çalışmakta gerekiyor arada :)))
Yarın güzel haberlerinizi almak dileğiyle hoşçakalın :))
nerdesin anam dansözü yapamıyom gııııı help help
evet hamileymişim canımmm değerim 168 miş dr.um gayet iyi dedi ben bu değerlerden filan pek anlamam ama çarşamba tekrar kan vercem bugünlük değerin gayet iyi dedi dr um :)
Herkese tekrar merhabalar surekli okuyorum kim ne haber vermis , kim ne yapiyor ama pek cevap veremiyorum kusuruma bakmayin diye yazayim dedim.
Eger gormedigim cevap veremediklerim varsa kusura bakmayin, son gunlerde mide bulantisindan ve surekli uyku hali yuzunden kendimde degilim.
Hepimize bol bebisli aksamlar
selam neler var neler yok hersey yolunda mı kocacım daha ısten gelmeden kacak kacak gırıyım dedım
bugun transferin 9. gunu 2 eczanenın onunden gectım cesaret edip test alamadım
13. gun bakalım dedı hastanedekiler 12. gun cıkarmı acaba
off napcam cokk korkuyorum
hıc bısı hıssetmıyorum
Sag ol canim aminn.. Bende ilk kez duydum aslinda kanser hastalarina kullaniliyormus hucre yenileyiciymis dr.um opu dan once onu enjekte edecek. Transferden sonra da gobekten yapacakmisim.. Sifa olur insallah benim 4.denemem olacak..
Sag ol canim aminn.. Bende ilk kez duydum aslinda kanser hastalarina kullaniliyormus hucre yenileyiciymis dr.um opu dan once onu enjekte edecek. Transferden sonra da gobekten yapacakmisim.. Sifa olur insallah benim 4.denemem olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?