• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Kızlar benim negatif maalesef her şeyde bir hayır vardır hakkımıza hayırlısı buymuş inşallah siz güzel haberler verirsiniz

Bartekcim cok uzuldum ne diyecegimi bilemedim canim rabbim yardimcin olsun gonlunu ferahlatsin bebegin en yakin zamanda sana supriz yapsin insallah en kisa zamanda kendini toparlayip yola devam et hepimiz anne olacaz Allahin izniyle

Canim guzel haber veremedim ne demek, bak asilama yapilmis hic bir sey yapilmamis degil ve belkide senin hamilelik hikayen bu.
Sakin kendini uzme su andan itibaren neler oluyor rahmn icinde bilemezsin, bak melek vardi asilama yaptirmis onun dun pozitifini duyduk. Bellimi olur sende boyle hamile kalirsin.
Sakin bozmayacaksin icini sabirla est gununu bekle insallah guzel haber vereceksin ...

Canım Puffyciğim bilmiyorum artık ne olur ama umutlanmak istemiyorum, çünkü bizim sperm sayısında hareketlilikte de sorun vardı, gerçi, son tahlil nasıldı bilmiyorum ama, dr sperm analizini inceleyip öyle yaptı çünkü aşılamayı. Ama benim ümidim pek yok, dedim ya istemiyorum ümitlenmek. Gene de jeli kullan folik asiti kullan dediği için kullanıyorum.
Opudan önce çok korkuyordum zaten ya erken çatlamışsa diye, korktuğum oldu. Anestezi genel mi local mi yaptırayım diyordum bir gün öncesinde. Dr ilk aleti takarken acı duydum, ama ikinci kez aşılama için tekrar taktığında sanki anestezi yapılmış gibiydim. Nasıl bir acı duyduysam artık yüreğimde, nasıl algıladıysa artık beynim, hiçbir fiziksel acı duymadım, o an kesilip biçilsem bile acı duymazdım sanki, robot gibiydim resmen. Çok zor bir drum gerçekten, ama hemşireler falan çok ilgilendiler sağolsunlar. Dr da öyle gerçekten, Ege Üniversitesinde yaptırdım ben, ve gerçekten o konuda içim rahat. Dr konusunda da çok rahatım.
Neyse bu aşılama tutmazsa bir ay iğnesiz geçirdikten sonra tekrar başlayabilirmişim. Öyle yaparım artık. İyi bak canım kendine.

Herkese slm kızlar, değerleri pozitif olan arkadaşların sonuçlarını Rabbim tamamına erdirsin, negatif olanlara da ferahlık ve güç versin, daha sonra nasip etsin inşallah.

geçmisi biraz okudum, güzel haberler var,, yeni hamişleri kutluyorum,, tedavisi devam edenlere başarılar diliyorum

hatırlarsanız transferim iptal oldu, o yüzden pek yazacak şey yok, ama sizleri okuyorum, yanınızdayım her şekilde. bir hafta sonra ben de hareketlenme olunca da bilgilerimi ileteceğim, kendinize ve hamişler de kendileriyle birlikte bebişlerine çok çok çok iyi baksınlar, allaha emanet olun.

hayirli sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. gerci TR'de saat 9'a geliyor ama bizde 1 saat geri. güpgüzel bir gün sizi bekliyor olsun. baharin taptaze kokusu kuslarin civiltisi ay ne güzel insana yasama sevinci veriyor. pek tabiiki sizin güzel hamilelik haberleriniz de. bu hafta haberler cokca insallah cuma da benim icin dananin kuyrugu kopacak. ama cumaya kadar daha coooooooook var simdi her anin keyfini cikartmaca.

kızlar şükürler olsun katlamış değerim, çok mutluyum allah herkesin yüzünü güldürsün, tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hamile haberi alan herkesi tebrik ediyorum :46::46::46:
hay masallah insallah katlamalar misli misli devam eder.

Ah ah biri alinmis , butun dansozler senin olsun hayatim , ben daha talebeyim sen ustasin kim su doker eline
Umarim bu alinganlik hamilelik duygusalligindan kaynaklidir :))))

ah puffycigim iki gün gittik görüyon di mi ortaligin haline. saka yapmistim küstüm diye. hep melika mi küsecek dedim bir kere de ben küseyim ama senin haricinde de pek kimse orali olmadi :27: sagolasin cancazim

selam neler var neler yok hersey yolunda mı kocacım daha ısten gelmeden kacak kacak gırıyım dedım

bugun transferin 9. gunu 2 eczanenın onunden gectım cesaret edip test alamadım

13. gun bakalım dedı hastanedekiler 12. gun cıkarmı acaba

off napcam cokk korkuyorum

hıc bısı hıssetmıyorum

ah ah senin 9.gün benim daha transfer günü dahil 6.gün. aslinda hicbir belirti yok. sadece dün hastanede kalcamdan tutunamsini kolaylastirsin diye igne yaptilar ondan sonra kasiklarim ve belim felaket agridi ama bugün normal. doktorum adet sancisina benzer sancilar, cekme ve batma hissetmenin son derece dogal oldugunu söyledi. Allahtan hayirlisi. saka bir yana cumadan bende biraz korkuyorum ama inaniyorum ki bebislerim bana siki siki tutunacak. savasci embriyolarim benim onlar :16:

Son düzenleme:
kizlar tebrik ederim allah tamamina erdirsin sorunsuz saglikli bi sekilde kucaginiza alirsiniz insallahh:nazar::nazar::nazar: darisi carsambaya benim ve bekleyen herkesin basina rabbim bizimde yuzumu guldursun insallahh dualarinizi bekliyorumm

amin inşallah teşekkür ederiz teyzesi. Hayırlısıyla bizde senin düzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

cnm korkuyorum am tutmazsa die 1 kere asılama denemek istedim haziranda ama nasipp

canım hakkında hayırlısı olsun. . .ama bence dırek tup yaptır. . Vakıt de kaybetme . . . doktorun daha ıyı bılır tabı ama erkek sorunlu oldugunda asılama cok basarılı olmuyo. . .kurlerle beraber tupe basla bence ılk adetınle. . . sen bılırsın canım benım. . .

bundan sonra benden dansöz mansöz yok hepinize küstüm. simdiye kadar oynattim hep size güzel dansözleri simdi diyorsunuz puffy gelsin dansözleri oynatsin. gel puffy oynat arkadaslara dansözleri ben oynatmicam. küstüm iste...

canim benim masallah ne kadar güzel bir deger. Allah sonuna kadar gitmeyi bebisini kucagina almayi nasip eylesin insallah. güzel hamilelikler dilerim. bu güzel haber icin de ayrica tesekkürler gercekten bizim icin moral oldu.

amin Allah razı olsun canım cümlemize nasip etsin Rabbim inşallah

23 subatta transfer yapıldı 8 mart cuma gunu bebıslerın varlıgı kagıda dokulecek insallah

İnsallah cok guzel haberler alırız cümleten

gece sureklı bel ve karın agrısıyla uyanıyorum sabah pek bisi hıssetmıyorum

gece uyanınca sureklı dua edıyorum Allahım hayırlısı dıye

tuvalete gıtmek ıstemıyorum farklı bısıler gorurum dıye

iste oyle durumlar bıde nezle oldum ohhhhh pek guzel oldu

23 subatta transfer yapıldı 8 mart cuma gunu bebıslerın varlıgı kagıda dokulecek insallah

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin umutsuzluğu kapılma bebişin yada bebeşlerin seninle Allahın izniyle

saolasın tesekkur ederım

snınde bebişin hayırlı olsun
sen neler hıssettın tahlıl gunu yaklasırken

kızlar lekelenmeden bahsedıyor ama bısı yok sımdılık

canım hakkında hayırlısı olsun. . .ama bence dırek tup yaptır. . Vakıt de kaybetme . . . doktorun daha ıyı bılır tabı ama erkek sorunlu oldugunda asılama cok basarılı olmuyo. . .kurlerle beraber tupe basla bence ılk adetınle. . . sen bılırsın canım benım. . .

ne güzel sölüon umut oluon bana ama cnm bilmiorum daha eşimin ameliyatı nın üzerinden 1.5 ay gecti 3 ay olunca test yaptıralım diorum nisanda bi kaç ay deneyip öle gecelim diorum

ne güzel bir topic. bir sürü hamile var :)
istanbul'da tedavi olan var mı ? hangi merkezde yaptırdınız?
paylaşabilirseniz sevinirim :)

canim benim, benim transfer 28 Subatta oldu. Blast transfer ettiler (yanina da bir tane Morula ve bir tane 16 hücreli verdiler). Allahtan hayirlisi. benim de test günüm 8 Mart. Dünya kadinlar gününde insallah ikimiz de güzel haberler aliriz. benim 9.günüm olacak ama sanirim 5.gün embriyosu oldugu icin test yapalim dediler. ne bileyim korkuyorum valla. insallah bebislerim tutunmustur diye dua ediyorum. bende de lekelenme falan olmadi. bazen hafif kasik agrim oluyor ama doktorum dedi bu tip agrilar cok normal. adet görecekmis gibi bile olacak. rahim sonucta hamilelige hazirlanmaya calisiyor. batmalar, cekmeler agrilar dogal olaylar dedi. benim 3.denemem öncekilerde agrim cok daha fazlaydi ama o zaman da 14 gün sonra test yapilmisti. belki bu sefer daha kisa süre oldugu icin agrim daha az. seninkiler de normal canim gönlünü ferah tut. yarisi gercek agri yarisi ise psikolojik :) insallah harika haberler aliriz cumaya.

canım ben Bursalıyım dr.um Barış ATA uludağ ünv. tıp fakultesinde yaptırdım . ilk denememdi.5. gün embriyosuydu eşimden kaynaklı olduğu içn 5 . gün emriyosu transfer edildi. Zaten bugün Barış bey kendisi müjdeyi verdi çok ilgili hastalarıyla Bursa da olanlara tavsiye ederim hem ssk nız varsa günleriniz de yeterliyse ssk karşılıyo zaten madden sizi yormuyor fazla ;)

canım özeldende yazdım nolur bana geri dön sigorta varsa demişsin evet benm sigortam var ama evlilik senemiz dolmadı bide bnm yasımdA 21....eşimde varikosel var hız problemimiz var

Selam canım aynı duyguları bende yaşamıştım aslında hala yaşamaya devam ediyorum benim sonuç pozitif çıkmasına rağmen kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek wc ye her gittiğimde bişey göreceğim diye ödüm kopuyor.Allah hepimize yardımcı olsun canım herkesin gönlünün dilediği olsun inşallah.:nazar::nazar::nazar:

Back
X