Kızlar benim negatif maalesef her şeyde bir hayır vardır hakkımıza hayırlısı buymuş inşallah siz güzel haberler verirsiniz
Canim guzel haber veremedim ne demek, bak asilama yapilmis hic bir sey yapilmamis degil ve belkide senin hamilelik hikayen bu.
Sakin kendini uzme su andan itibaren neler oluyor rahmn icinde bilemezsin, bak melek vardi asilama yaptirmis onun dun pozitifini duyduk. Bellimi olur sende boyle hamile kalirsin.
Sakin bozmayacaksin icini sabirla est gununu bekle insallah guzel haber vereceksin ...
arkadasim rabbim bu yolda sana yardimci olsun isini kolaylastirsin gonlunun muradini versintek transfermiydi canim?
hay masallah insallah katlamalar misli misli devam eder.kızlar şükürler olsun katlamış değerim, çok mutluyum allah herkesin yüzünü güldürsün, tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hamile haberi alan herkesi tebrik ediyorum
Ah ah biri alinmis , butun dansozler senin olsun hayatim , ben daha talebeyim sen ustasin kim su doker eline
Umarim bu alinganlik hamilelik duygusalligindan kaynaklidir :))))
selam neler var neler yok hersey yolunda mı kocacım daha ısten gelmeden kacak kacak gırıyım dedım
bugun transferin 9. gunu 2 eczanenın onunden gectım cesaret edip test alamadım
13. gun bakalım dedı hastanedekiler 12. gun cıkarmı acaba
off napcam cokk korkuyorum
hıc bısı hıssetmıyorum
tebrıkler cnm allah sagsalım kucagına almak nasıp etsın. darısı başımıza
kizlar tebrik ederim allah tamamina erdirsin sorunsuz saglikli bi sekilde kucaginiza alirsiniz insallahhdarisi carsambaya benim ve bekleyen herkesin basina rabbim bizimde yuzumu guldursun insallahh dualarinizi bekliyorumm
cnm korkuyorum am tutmazsa die 1 kere asılama denemek istedim haziranda ama nasipp
bundan sonra benden dansöz mansöz yok hepinize küstüm. simdiye kadar oynattim hep size güzel dansözleri simdi diyorsunuz puffy gelsin dansözleri oynatsin. gel puffy oynat arkadaslara dansözleri ben oynatmicam. küstüm iste...
canim benim masallah ne kadar güzel bir deger. Allah sonuna kadar gitmeyi bebisini kucagina almayi nasip eylesin insallah. güzel hamilelikler dilerim. bu güzel haber icin de ayrica tesekkürler gercekten bizim icin moral oldu.
tebrıkler cnm allah sagsalım kucagına almak nasıp etsın. darısı başımıza
23 subatta transfer yapıldı 8 mart cuma gunu bebıslerın varlıgı kagıda dokulecek insallah
İnsallah cok guzel haberler alırız cümleten
gece sureklı bel ve karın agrısıyla uyanıyorum sabah pek bisi hıssetmıyorum
gece uyanınca sureklı dua edıyorum Allahım hayırlısı dıye
tuvalete gıtmek ıstemıyorum farklı bısıler gorurum dıye
iste oyle durumlar bıde nezle oldum ohhhhh pek guzel oldu
canım hakkında hayırlısı olsun. . .ama bence dırek tup yaptır. . Vakıt de kaybetme . . . doktorun daha ıyı bılır tabı ama erkek sorunlu oldugunda asılama cok basarılı olmuyo. . .kurlerle beraber tupe basla bence ılk adetınle. . . sen bılırsın canım benım. . .
23 subatta transfer yapıldı 8 mart cuma gunu bebıslerın varlıgı kagıda dokulecek insallah
canım ben Bursalıyım dr.um Barış ATA uludağ ünv. tıp fakultesinde yaptırdım . ilk denememdi.5. gün embriyosuydu eşimden kaynaklı olduğu içn 5 . gün emriyosu transfer edildi. Zaten bugün Barış bey kendisi müjdeyi verdi çok ilgili hastalarıyla Bursa da olanlara tavsiye ederim hem ssk nız varsa günleriniz de yeterliyse ssk karşılıyo zaten madden sizi yormuyor fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?