şubat ta tüp bebek:)

ben evleneli 4 sene oldu canım benimde eşimde sorun var

anam kaç kere teyze oldum sayısını unuttum kızzzzzz
sağol canım bunlar zor günler hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoz işte

evet hamileymişim canımmm değerim 168 miş dr.um gayet iyi dedi ben bu değerlerden filan pek anlamam ama çarşamba tekrar kan vercem bugünlük değerin gayet iyi dedi dr um :)

nihayet hadi gozun aydin olsun tatlim allah tamamina erdirsin:124::124: :124::124::124::124::124::124::124:

ben evleneli 4 sene oldu canım benimde eşimde sorun var

anam kaç kere teyze oldum sayısını unuttum kızzzzzz
sağol canım bunlar zor günler hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoz işte

haklısın canım seninde hamilelik haberini dansözlerle kutlucaz burda o günlerde gelecek inşallah

nasıl yapçam onuuuuuuuuuuuuuu ben bilmiyorum

Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

böyle bişi dedi anlamadım ben bunu şekerim daha sonra kafa yorarım bu olmazsa

Gözün aydın canımmmm,sağlıkla kucağına al yavrunu :))Çok sevindim :)

evet hamileymişim canımmm değerim 168 miş dr.um gayet iyi dedi ben bu değerlerden filan pek anlamam ama çarşamba tekrar kan vercem bugünlük değerin gayet iyi dedi dr um :)

senin adına çok sevindim...Rabbim mutluluğunu sevincini daimm etsinnn...RABBİM SANA DA BEBEĞİNE DE SAĞLIK SIHHAT VERSİN...PUFY 68 GELİNCEE OYNATIRR DANSÖZLERİİ ÇİFTER ÇİFTER HEP BERABER OYNARIZZ...

canım oldu mu acaba

eveeet sıra geldi ahret sorularına

hangi şehirdesin doktorun kim daha önce ne tedaviler gördün ilk denemenmi kaçıncı gün embriyosu kaç embriyo transfer edildi

anam yazarken yoruldum kızzz sıra sende

senin adına çok sevindim...Rabbim mutluluğunu sevincini daimm etsinnn...RABBİM SANA DA BEBEĞİNE DE SAĞLIK SIHHAT VERSİN...PUFY 68 GELİNCEE OYNATIRR DANSÖZLERİİ ÇİFTER ÇİFTER HEP BERABER OYNARIZZ...

Allah hepinizden razi olsun canlar... sizlerinde sevinçli haberlerini aldıkça bende oynıcam

eveeet sıra geldi ahret sorularına

hangi şehirdesin doktorun kim daha önce ne tedaviler gördün ilk denemenmi kaçıncı gün embriyosu kaç embriyo transfer edildi

anam yazarken yoruldum kızzz sıra sende

canım ben Bursalıyım dr.um Barış ATA uludağ ünv. tıp fakultesinde yaptırdım . ilk denememdi.5. gün embriyosuydu eşimden kaynaklı olduğu içn 5 . gün emriyosu transfer edildi. Zaten bugün Barış bey kendisi müjdeyi verdi çok ilgili hastalarıyla Bursa da olanlara tavsiye ederim hem ssk nız varsa günleriniz de yeterliyse ssk karşılıyo zaten madden sizi yormuyor fazla

cevaplarımızıda aldık sen kocacına verdinmi müjdeyi canımmmm

cnm gözünaydın.. Rabbim sağlıklan gelismesini nasip eylesin insaAllah ..

şu 5. gün embriyosunu kendi smdi ki dr uma da söyledim.. bunda tutma şansı daha çokmus, benim ki de öyle olabilir mi fln dedim..
o dedi yumurtanın gelisme gününe bağlı :26:

Son düzenleme:
cevaplarımızıda aldık sen kocacına verdinmi müjdeyi canımmmm

verdim canım çalıştığımız için akşamı bekleyemedim telefonla söyledim. Gülmekten konuşamadık zaten sonlara doğru ben bi ağlamaklı oldum hadi evde görüşürüz dedim sonra

verdim canım çalıştığımız için akşamı bekleyemedim telefonla söyledim. Gülmekten konuşamadık zaten sonlara doğru ben bi ağlamaklı oldum hadi evde görüşürüz dedim sonra

ayyy ne güzel yaaaa allahım mutluluğuzu daim etsin canım tadını çıkar bugünlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…