moral çok önemli gerçekten canım sakın üzülme vakti saati vardır elbette ben 6 sene bekledim eşimde sorun vardı ama sonunda ikna oldu ve gittik şükür rabbime burda bebeğimin teyzeleri çokkkkkkk bende sizin bebeklerinizin teyzesiyim bundan sonra kızlar
nasıl yapçam onuuuuuuuuuuuuuu ben bilmiyorum
evet hamileymişim canımmm değerim 168 miş dr.um gayet iyi dedi ben bu değerlerden filan pek anlamam ama çarşamba tekrar kan vercem bugünlük değerin gayet iyi dedi dr um :)
ben evleneli 4 sene oldu canım benimde eşimde sorun var
anam kaç kere teyze oldum sayısını unuttum kızzzzzz
sağol canım bunlar zor günler hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoz işte
nihayethadi gozun aydin olsun tatlim allah tamamina erdirsin :124::124: :124::124::124::124::124::124::124:
arkadaştan sözünü aldım zaten bende dansöz pastadan çıkcak hehehehehaklısın canım seninde hamilelik haberini dansözlerle kutlucaz burda o günlerde gelecek inşallah
Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
böyle bişi dedi anlamadım ben bunu şekerim daha sonra kafa yorarım bu olmazsa
canım kullanıcı kontrol paneline gir ordan profilil düzenleye orda çıkıyo hamilelik takvimi
evet hamileymişim canımmm değerim 168 miş dr.um gayet iyi dedi ben bu değerlerden filan pek anlamam ama çarşamba tekrar kan vercem bugünlük değerin gayet iyi dedi dr um :)
canım oldu mu acaba
senin adına çok sevindim...Rabbim mutluluğunu sevincini daimm etsinnn...RABBİM SANA DA BEBEĞİNE DE SAĞLIK SIHHAT VERSİN...PUFY 68 GELİNCEE OYNATIRR DANSÖZLERİİ ÇİFTER ÇİFTER HEP BERABER OYNARIZZ...
eveeet sıra geldi ahret sorularına
hangi şehirdesin doktorun kim daha önce ne tedaviler gördün ilk denemenmi kaçıncı gün embriyosu kaç embriyo transfer edildi
anam yazarken yoruldum kızzz sıra sende
canım ben Bursalıyım dr.um Barış ATA uludağ ünv. tıp fakultesinde yaptırdım . ilk denememdi.5. gün embriyosuydu eşimden kaynaklı olduğu içn 5 . gün emriyosu transfer edildi. Zaten bugün Barış bey kendisi müjdeyi verdi çok ilgili hastalarıyla Bursa da olanlara tavsiye ederim hem ssk nız varsa günleriniz de yeterliyse ssk karşılıyo zaten madden sizi yormuyor fazla
canım ben Bursalıyım dr.um Barış ATA uludağ ünv. tıp fakultesinde yaptırdım . ilk denememdi.5. gün embriyosuydu eşimden kaynaklı olduğu içn 5 . gün emriyosu transfer edildi. Zaten bugün Barış bey kendisi müjdeyi verdi çok ilgili hastalarıyla Bursa da olanlara tavsiye ederim hem ssk nız varsa günleriniz de yeterliyse ssk karşılıyo zaten madden sizi yormuyor fazla
cevaplarımızıda aldık sen kocacına verdinmi müjdeyi canımmmm
verdim canım çalıştığımız için akşamı bekleyemedim telefonla söyledim. Gülmekten konuşamadık zaten sonlara doğru ben bi ağlamaklı oldum hadi evde görüşürüz dedim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?