ne güzel sölüon umut oluon bana ama cnm bilmiorum daha eşimin ameliyatı nın üzerinden 1.5 ay gecti 3 ay olunca test yaptıralım diorum nisanda bi kaç ay deneyip öle gecelim diorum
hiç kimse beni merak etmed ama ben de söyleyeyim benimde ilk tüp denemem negatif oldu malesef çok değişik belirtiler bile hissetmiştim ilaçlardan mı psikolojik mi bilemedim çok üzgünüm rabbim bir sonrakinde nasip eder inşallah kendimemi üzüleyim eşime bebek veremediğime mi üzüleyim bilemedim
pozitiifi gören arkadaşları tebrik eder benim gibi negatifi gören arkadaşlara da sabır dilerim....
Selam canım aynı duyguları bende yaşamıştım aslında hala yaşamaya devam ediyorum benim sonuç pozitif çıkmasına rağmen kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek wc ye her gittiğimde bişey göreceğim diye ödüm kopuyor.Allah hepimize yardımcı olsun canım herkesin gönlünün dilediği olsun inşallah.
saolasın tesekkur ederım
snınde bebişin hayırlı olsun
sen neler hıssettın tahlıl gunu yaklasırken
kızlar lekelenmeden bahsedıyor ama bısı yok sımdılık
hiç kimse beni merak etmed ama ben de söyleyeyim benimde ilk tüp denemem negatif oldu malesef çok değişik belirtiler bile hissetmiştim ilaçlardan mı psikolojik mi bilemedim çok üzgünüm rabbim bir sonrakinde nasip eder inşallah kendimemi üzüleyim eşime bebek veremediğime mi üzüleyim bilemedim
pozitiifi gören arkadaşları tebrik eder benim gibi negatifi gören arkadaşlara da sabır dilerim....
canım özeldende yazdım nolur bana geri dön sigorta varsa demişsin evet benm sigortam var ama evlilik senemiz dolmadı bide bnm yasımdA 21....eşimde varikosel var hız problemimiz var
cok dert etmıyceksın. . . Ben oyle apar topar karar verdım kı tup bebege anlatamam. . .bı gun ıyııce dertlendım. . . Bı hafta arastırdm sadece. . .hıc kımsenın olumlu cevabını okumadıgımbı hastanede yaptırdım tedavımı. . . Rabbım oyle bı ferahlık verdı kı. . . . Bılıyodum, O dılerse olurdu ve hamd olsun oldu da. . Cok asırı korkma urkme dusunme fazla arastırma bence. . . Bı doktor sec ve basla. . . Uzun protokol zaten 1bucuk ay suruyo. . . Sen bılırsın kuzum. . :)
kusura bakma canım yeni fark ettim. biz 6 yıllık evliyiz ama evlilik süresine bakmıyorlar yaş konusunda sanırım yardımcı olurlar ssk ya gelincede 5 yıllık sigortan olması gerekiyor geriye dönük birde 900 prim günü istiyorlar ssk karşılarsa eğer. Benim ssk başlangıcım 1999 yılıydı o yüzden o kriterleri tutturduk ever detaylı bilgi almak istersen fakultenin 295 25 25 nolu tlf. ararsan tüp bebek merkezinin numarasıdır. Detay bilgi verirler canım sana. Hayırlısı olsun inşallah
özelden yazamadım :) daha hakkım dolmamış sanırım
anladım cnm yok canım ya benim o kadar günüm yok yeni memur oldum 7 ay oldu hımm kaldı yani bizim iş
merhaba arkadaslar
benım cumartesı transferım oldu...dun aksam kasıklarımda cok hafıfff agrı vardı....
bunu yasayan arkadaslar var mı acaba ???
merhaba arkadaslar nasılsınıza hamişler bebeişler nasıl sız nasılsınız
merhaba iyiyiz şükür sizler nasılsınız
merhaba arkadaslar
benım cumartesı transferım oldu...dun aksam kasıklarımda cok hafıfff agrı vardı....
bunu yasayan arkadaslar var mı acaba ???
yalnız hıssetme kendını bende cumartesi transfer yaptırdım.
2 gundur adet agrılarıyla gecenın 3 ünde uyanıyorum.
sabah bısı kalmıyor.
bebisin yada bebislerin anenesinin karnına yerlestigini dusunuyorum
içimi ferah tutuyorum
merhaba iyiyiz şükür sizler nasılsınız
özel yazamıyorum kusura bakmayın daha mesajlarım 100 tane olmamış :) ssk da sizin yetmiyor ama eşinizin de mi yetmiyor acaba benim günlerim fazla olduğu için eşimden benim ssk geçerli oldu ama eşimin yeterli olsaydı onun geçerli olacaktı eşlerden herhangi birinin 900 prim günü olması lazım ve halen çalışıyor olması lazım yani ssk işliyor olması lazım canım inşşalh yardımcı olmuşumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?