cnm gözünaydın.. Rabbim sağlıklan gelismesini nasip eylesin insaAllah ..
şu 5. gün embriyosunu kendi smdi ki dr uma da söyledim.. bunda tutma şansı daha çokmus, benim ki de öyel olabilir mi fln dedim..
o dedi yumurtanın gelisme gününe bağlı :26:
evet hamileymişim canımmm değerim 168 miş dr.um gayet iyi dedi ben bu değerlerden filan pek anlamam ama çarşamba tekrar kan vercem bugünlük değerin gayet iyi dedi dr um :)
Canımmm tebriikk ederimm:)) Allahımm sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasib etsin bna umut oldun Benimde bugun beşinci gün 11 embriyom dondurulduu beşinci gün olunca tutma olasılığı daha mı kolay oluyor?drm bi kere adet ol öyle transfer yapalım dedicanım ben Bursalıyım dr.um Barış ATA uludağ ünv. tıp fakultesinde yaptırdım . ilk denememdi.5. gün embriyosuydu eşimden kaynaklı olduğu içn 5 . gün emriyosu transfer edildi. Zaten bugün Barış bey kendisi müjdeyi verdi çok ilgili hastalarıyla Bursa da olanlara tavsiye ederim hem ssk nız varsa günleriniz de yeterliyse ssk karşılıyo zaten madden sizi yormuyor fazla
ayyy ne güzel yaaaa allahım mutluluğuzu daim etsin canım tadını çıkar bugünlerin
Eki Görüntüle 647468
Eki Görüntüle 647468 canım hayırlı olsun .inşallah allah kucağına almayı nasip etsin...dansöz eklemeye çalıştım inşallah olmuştur..
Canımmm tebriikk ederimm:)) Allahımm sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasib etsin bna umut oldun Benimde bugun beşinci gün 11 embriyom dondurulduu beşinci gün olunca tutma olasılığı daha mı kolay oluyor?drm bi kere adet ol öyle transfer yapalım dedi
canım ben Bursalıyım dr.um Barış ATA uludağ ünv. tıp fakultesinde yaptırdım . ilk denememdi.5. gün embriyosuydu eşimden kaynaklı olduğu içn 5 . gün emriyosu transfer edildi. Zaten bugün Barış bey kendisi müjdeyi verdi çok ilgili hastalarıyla Bursa da olanlara tavsiye ederim hem ssk nız varsa günleriniz de yeterliyse ssk karşılıyo zaten madden sizi yormuyor fazla[/QUOT
NE GÜZELLL..BEN DE BURSADAYIM...BEN DE ACIBADEM DE OLMUŞTUM AŞILAMAMI...BARIŞ BEYİ EŞİMLE BİZ DE DÜŞÜNMÜŞTÜK...İKİNCİ ADIMIMIZ İÇİN...AMA VAZGEÇTİK...ŞAHİN BEYLE DAVAM KARARI ALDIK...ÇÜNKÜ AYNI ŞEYLERİ TEKRAR TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM...ŞAHİN BEYDE BU SÜREÇTE BANA ÇOK DESTEKK OLDU...HER TELEFONUMUZU AÇTI ULAŞAMADIĞIMIZ ZMANLAR DA BİZE GERİ DÖNDÜ...HİKAYEMİZİ DE BİLİYOO...NASİP İŞ DE...DOKTORLARIMIZZZ VESİLEE...CANIMM HEYCANIN YAŞAMAK İSTİYORSUN BİLİYORUMM DAA BİRAZZ ÜCRET HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİN...
keseyı gordunmu kuzucuuuummm :)
yok tatlim randevumuz 13 martta allah nasip ederse sen ne yaaptin?gordun mu sen?
canım ben Bursalıyım dr.um Barış ATA uludağ ünv. tıp fakultesinde yaptırdım . ilk denememdi.5. gün embriyosuydu eşimden kaynaklı olduğu içn 5 . gün emriyosu transfer edildi. Zaten bugün Barış bey kendisi müjdeyi verdi çok ilgili hastalarıyla Bursa da olanlara tavsiye ederim hem ssk nız varsa günleriniz de yeterliyse ssk karşılıyo zaten madden sizi yormuyor fazla[/QUOT
NE GÜZELLL..BEN DE BURSADAYIM...BEN DE ACIBADEM DE OLMUŞTUM AŞILAMAMI...BARIŞ BEYİ EŞİMLE BİZ DE DÜŞÜNMÜŞTÜK...İKİNCİ ADIMIMIZ İÇİN...AMA VAZGEÇTİK...ŞAHİN BEYLE DAVAM KARARI ALDIK...ÇÜNKÜ AYNI ŞEYLERİ TEKRAR TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM...ŞAHİN BEYDE BU SÜREÇTE BANA ÇOK DESTEKK OLDU...HER TELEFONUMUZU AÇTI ULAŞAMADIĞIMIZ ZMANLAR DA BİZE GERİ DÖNDÜ...HİKAYEMİZİ DE BİLİYOO...NASİP İŞ DE...DOKTORLARIMIZZZ VESİLEE...CANIMM HEYCANIN YAŞAMAK İSTİYORSUN BİLİYORUMM DAA BİRAZZ ÜCRET HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİN...
tabi ki melekçim ne demek bizim ssk günlerimiz ve diğer şartlarımız uyduğu için tüp bebek 1500 tl mal oldu bize ama fakulte sende bilirsin yoğun olduğu için biraz bekledik özel gibi değil ama beklediğimize değdi şükür.
Birçok dr. bana aşılama yapılabilir demeseni rağmen Barış hoca gerçekçi oldu ve aşılamanın zaman kaybından başka birşey olmadığını söyledi. Ürolojiden rapor almamız gerekiyordu ama aşılama yaptırın ondan sonra tüp bebek dediler Barış hoca ben çatır çatır alırım o raporu dedi ve aldı da. Çok memnunum kendisinden acıbadem özel olduğu için maddi yönden biraz kasıyor fakat adı üstünde özel herşeyin hemen oluyor ben fakulteye 5 ay gittim meselahani özelin avantajı herşey çabucak oluyor. Fakat ben bide geç oldunda güç olmasın diye kasmadım kendimi 6 sen beklemişim 5 ay mı bekleyemeyeceğim
canım ben Bursalıyım dr.um Barış ATA uludağ ünv. tıp fakultesinde yaptırdım . ilk denememdi.5. gün embriyosuydu eşimden kaynaklı olduğu içn 5 . gün emriyosu transfer edildi. Zaten bugün Barış bey kendisi müjdeyi verdi çok ilgili hastalarıyla Bursa da olanlara tavsiye ederim hem ssk nız varsa günleriniz de yeterliyse ssk karşılıyo zaten madden sizi yormuyor fazla
çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah ben çok araştırdım her yerde 5. gün embriyosu daha sağlıklı diyolar ama erkek faktörlü oluncagelişimi ona göre değerlendiriyorlar. kadın faktörlü olursa 3. gün embriyosu daha iyiymiş
ben de peşinizdeyim
inşlhhhh güzel haberler alrız da kutlama yaparz beraber
tabi ki melekçim ne demek bizim ssk günlerimiz ve diğer şartlarımız uyduğu için tüp bebek 1500 tl mal oldu bize ama fakulte sende bilirsin yoğun olduğu için biraz bekledik özel gibi değil ama beklediğimize değdi şükür.
Birçok dr. bana aşılama yapılabilir demeseni rağmen Barış hoca gerçekçi oldu ve aşılamanın zaman kaybından başka birşey olmadığını söyledi. Ürolojiden rapor almamız gerekiyordu ama aşılama yaptırın ondan sonra tüp bebek dediler Barış hoca ben çatır çatır alırım o raporu dedi ve aldı da. Çok memnunum kendisinden acıbadem özel olduğu için maddi yönden biraz kasıyor fakat adı üstünde özel herşeyin hemen oluyor ben fakulteye 5 ay gittim meselahani özelin avantajı herşey çabucak oluyor. Fakat ben bide geç oldunda güç olmasın diye kasmadım kendimi 6 sen beklemişim 5 ay mı bekleyemeyeceğim
SAĞOLASINNN CANIM...GERÇEKTEN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM....RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİ DE GÖSTERİSN İNŞ...
:))) rabbime bin şükür hiç problemlemim yok benim bizdeki problem morfoloji ve sperm sayısıydı ozaman iyi durumdayız:) şükürler olsuuuunn:) seni takipteyim hadi hayırlısı:)))
SAĞOLASINNN CANIM...GERÇEKTEN SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM....RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİ DE GÖSTERİSN İNŞ...
amin cümlemize bu güzel günleri göstersin rabbim canım
amin cümlemize bu güzel günleri göstersin rabbim canım
canım tebrikler allah kucagına almayıda nasip etsin haftanın ilk günü güzel haber senden yarın seybilden veeee çarşambada benden gelecek inşallah
valla bılemıycem kı canımmm. . . Sperm sayımızı da hızımızı da artırdı. . . . Denemen de fayda var. . .sen bılırsın tabı ama bence tup bebek dene dırek. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?