şubat ta tüp bebek:)

Amin inşallah canım Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin. Bende tam bilmiyorum ama embriyologla dr karar veriyor ona sanırım mesela benim kalan embriyolarım dondurulmadı 9 tane embriyo vardı 2 tane ransfer oldu ama kalan yedisi gitti

Canımmm tebriikk ederimm:)) Allahımm sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasib etsin bna umut oldun Benimde bugun beşinci gün 11 embriyom dondurulduu beşinci gün olunca tutma olasılığı daha mı kolay oluyor?drm bi kere adet ol öyle transfer yapalım dedi

çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah ben çok araştırdım her yerde 5. gün embriyosu daha sağlıklı diyolar ama erkek faktörlü olunca gelişimi ona göre değerlendiriyorlar. kadın faktörlü olursa 3. gün embriyosu daha iyiymiş

:))) rabbime bin şükür hiç problemlemim yok benim bizdeki problem morfoloji ve sperm sayısıydı ozaman iyi durumdayız:) şükürler olsuuuunn:) seni takipteyim hadi hayırlısı:)))

:))) rabbime bin şükür hiç problemlemim yok benim bizdeki problem morfoloji ve sperm sayısıydı ozaman iyi durumdayız:) şükürler olsuuuunn:) seni takipteyim hadi hayırlısı:)))

Amin cümlemize hayırlısını versin rabbim canımm seninde hamilelik haberlerini alırız tez vakitte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…