şubat ta tüp bebek:)

canım iyi olmana sevindim inşallah bidaha böyle bişey yaşamazsın kuzucum kendine çok dikkat et işten izin alabiliyosan al dinlen olurmu

selam kızlar nasılsınız, herkese hayırlı haberler alabiliceğimiz günler diliyorum bu pazartesi gününde
var mı güzel haberler
ftmaydn ın en son biraz kanaması olmusdu ne oldu son durum :26:

Kızlar benim negatif maalesef her şeyde bir hayır vardır hakkımıza hayırlısı buymuş inşallah siz güzel haberler verirsiniz

Kızlar benim negatif maalesef her şeyde bir hayır vardır hakkımıza hayırlısı buymuş inşallah siz güzel haberler verirsiniz

canım üzüldüm öyle kalakaldım yaa allahtan hayırlısı :26::26:
bidahakine yüzün güler inşallah canım benim

canim benim rabbim sabirlar versin sözler kelimeler dugum oluo insan ne deyecegini sasirio en kisa zaman da güzel ve hayirli haberler alman dileğiyle dua ve selametle........

Hayırlısı olsun Rabbim uğraştırmadan kendiliğinden evlat sahibi olmanızı nasıp eder inşallah. Bende bugün kan verdim sonuç öğleden sonra çıkacakmış. Bakalım benim kısmetimde ne olacak...

Herkese slm kızlar, değerleri pozitif olan arkadaşların sonuçlarını Rabbim tamamına erdirsin, negatif olanlara da ferahlık ve güç versin, daha sonra nasip etsin inşallah.
Ben de bugün transferimin 3.günündeyim.Kullandığım ilaçlar beni bayağı rahatsız ediyor ama sabretmek lazım tabi...

canım benim RABBİMin takdiri...bozma moralini olur mu..üzülmee çokk...herşeyinnn hayırlısı...

kizlar 2 gün sehir disindaydim neler olmus neler. yahu kötü haberler karanbasan gibi cöktü topigimize. yilmak yikilmak yok. güzel haberler pek yakinda insallah. moralimizi bozmayalim ayni kararlilikla devam. Yüce rabbim tüm hamislerimizi korusun insallah. Fatmacik korkuttun bizi acayip. Ikizlerin seni birakmasin doguma kadar insallah. BenKayra olmasa neredeyse hic iyi haber yok. benim aynen devam bugün transfer dahil 5.gün. doktor kontrolüm vardi. baktim güzel rahim duvari bir de kalcadan igne. hayirlisi Allahtan cuma günü test günü.

Kizlar Allahin izniyle bende hamileyim bugun test gunumdu 272.02 cikti sonucum p.tesi testi tekrarlicaz Allahim saglikla devamini nasip eder insallah..Darisi bekleyen arkadaslarimin basina..

hayirli ugurlu olsun canim. Allah sonuna kadar götürmeyi kucagina almayi nasip eylesin insallah.

puffycigim sana binbesyüz kere katiliyorum. ayol televizyonda daha cok radyasyon var. biz bütün gün büroda PC basinda calisiyoruiz bizim canimiz yok mu. ah su kocisler ah. ama ben ecde bacaklarimi uzatip laptopu kucagima aliyordum rahat rahat artik yapmiyorum masada oturuyorum. bebisin o kadar yakinina koymamak lazim.
ıyı sımdılık canım ama fatos hep aglıyomus annesındeymıs. . .dua edelımcok ıhtıyacı var . . . Herkese de cok selamı var. . .
aleykümselam. fatosum kendine ve emanetlerine cok iyi bak emi. aklimiz ve dualalarimiz seninle.

Malesf kese bozuldu dedi doktor salı muayeneme gidecm kanamam oldu bidakine inş hayırlısyla olur diyorum listeye bi daki sefre inş yazın olurmu
canim benim cok üzüldüm. hayirlisi Allah'tan. kismet insallah bir sonraki sefere. hamile kalabilmen bile cok güzel bir haber. Yüce Rabbim tez zamanda senin de zamaninin geldigini müjdelesin sana insallah.

masallah canim benim bizi cok merakta biraktin. sayfalari carcabuk okudum senin haberlerine ulasincaya kadar. Yüce Rabbim seni ve bebislerini korusun gözetsin insallah. cektigin bütün acilari, bebislerini kucagina aldigin anda unutacaksin emin ol.

tedavin simdiden hayirli olsun Yüce Rabbim gönlüne göre versin.

MELEKKKKKKKKKKKKKKK. ne diyecegimi inan ki bilmiyorum. rakamini acikladiginda icime bir ates düsmüstü. ne bileyim herkezden tavan rakamlar duyunca.ama kendi doktorum bile Cuma günü benden 20-30 rakamini bekledigini ögrenince tamam dedim melegin bebisi yolda dedim. ne yazik ki diledigimiz gibi olmadi. insallah bu bir sonraki seferin habercisidir birtanem. üzüntünü anliyorum. ama ne güzel toparlanmis gibisin. simdi yeni planlar yap ve sonrasinda temiz bir kafayla bebek macerana devam et. bir sonrakinde insallah maceranin sonu ask masallarindaki gibi olur.

bartek yapma lütfen. biliyorum hicbir kelime hicbir yazi seni teselli edemez ama lütfen kendini cok yipratma. cok ama cok üzüldüm. hazirlamistim senin icin dansözleri bugüne. ay nazar degdi valla bizim bereketli topigimize. canim benim sana cok gecmis olsun. dilerim ki bir sonrakine sende mucizene kavusur dünyanin en güzel duygusu anneligi tadarsin. dilerim ki Yüce Rabbim hicbirimizi bu ulvi ve güzel duygudan mahrum etmesin icimizi evlat hasreti ile kavurup kurutmasin.

dualarimiz tüm niyet edenler, tedavilerine baslayanlar, bebislerini göbislerine alanlar ve hamis anne adaylari icin.

kızlar beklediğim gün geldi yarın 10.günüm test günüm sabah gidicem öğleden sonra sonucu alırmışım zaman yaklaştıkça o kadar duygusallaştım ki ağlamak için sebep arıyorum allahım inşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin canlarım salı günü bebişlerimle geleyim :2: :2: :2:

bugun balık yeme gunummm. . .sızce hangı balıgı aldırayım esıme ve nasıl pısıreyımm? Yardım edın yahuuu :)

hayirli haberlerle gelirsin insallah canim. bebislerin sana siki siki tutunmus olsunlar göbisinde büyümüs olsunlar insallah.

canım sen salı ben çarşamba günü inşallah ikimizde güzel haberlerimizi yazarız buraya bizde hamilelik kervanına katılırız artık.

bugun balık yeme gunummm. . .sızce hangı balıgı aldırayım esıme ve nasıl pısıreyımm? Yardım edın yahuuu :)

sen balık cennetindesin cannn...bilmem ki...hımmmm fırnda pişirebileceğin bi balık olsunnn tava da pişiremezsin miden bulanırr şimdi...palamut desem mevsimi değill sanırımm...çinekopp olabilirr...barbunya olabilir...mezgit olabilir...fırnda güzelce pişirir ohh yanına da yeşil salata...mis olurr missss...

herıfcıgıme soylıyımde alsııııınn :) oooyy. . .

Hayırlısı olsun Rabbim uğraştırmadan kendiliğinden evlat sahibi olmanızı nasıp eder inşallah. Bende bugün kan verdim sonuç öğleden sonra çıkacakmış. Bakalım benim kısmetimde ne olacak...

canım naptın çıktımı test sonucun

hayırlı güzel haberle gelirsin inşlh canm
benim de bugün 6.günüm ben kısmetse cumartesi yaptıracağm,aslında cuma 10. gün oluyor
ama eşimle gitmek istiyorm
biraz korkuyırm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…