Gunaydin canlarim ben iyiyim yani simdilik bir durum yok bana kalsa hemen tekrar tekrar muayene olacam kanamam o gun geri kesildi dahada kanamam olmadi simdi sabah aksam progesteron igne vuruluyorum rsmen elek oldum acayip agritiyo oturamiyorum ama olsun yeterki bebeklerim benimle kalsin ne cektigim aci nede stres onemli degilk yarin kontrol gunum aklim cikiyor bebeklerime birsey olmustur diye esimin annesinde kaliyorum internet cekmiyor camin yanina gectim ole size yaziyorum hepiniz saolun iyiki varsiniz
Kızlar benim negatif maalesef her şeyde bir hayır vardır hakkımıza hayırlısı buymuş inşallah siz güzel haberler verirsiniz
Kızlar benim negatif maalesef her şeyde bir hayır vardır hakkımıza hayırlısı buymuş inşallah siz güzel haberler verirsiniz
Kizlar Allahin izniyle bende hamileyim bugun test gunumdu 272.02 cikti sonucum p.tesi testi tekrarlicaz Allahim saglikla devamini nasip eder insallah..Darisi bekleyen arkadaslarimin basina..
Soyleyin o kocislerinize bilgisayardan uzak tutmakla radyasyondan koruyamazlar sizi evden tv , telefonlar , en yakin baz istasyonlari , diger elektronik aletler falan cikacak anca o zaman , yada sizi alip bir magraya tasinacaklar belki o zaman korurlar. Ha o magraninda Himalayalarda falan olmasi lazim anca dalga boyu oraya ulasmaz , buda benim uzmanlik konum
aleykümselam. fatosum kendine ve emanetlerine cok iyi bak emi. aklimiz ve dualalarimiz seninle.ıyı sımdılık canım ama fatos hep aglıyomusannesındeymıs. . .dua edelımcok ıhtıyacı var . . . Herkese de cok selamı var. . .
canim benim cok üzüldüm. hayirlisi Allah'tan. kismet insallah bir sonraki sefere. hamile kalabilmen bile cok güzel bir haber. Yüce Rabbim tez zamanda senin de zamaninin geldigini müjdelesin sana insallah.Malesf kese bozuldu dedi doktor salı muayeneme gidecm kanamam oldu bidakine inş hayırlısyla olur diyorum listeye bi daki sefre inş yazın olurmu
Gunaydin canlarim ben iyiyim yani simdilik bir durum yok bana kalsa hemen tekrar tekrar muayene olacam kanamam o gun geri kesildi dahada kanamam olmadi simdi sabah aksam progesteron igne vuruluyorum rsmen elek oldum acayip agritiyo oturamiyorum ama olsun yeterki bebeklerim benimle kalsin ne cektigim aci nede stres onemli degilk yarin kontrol gunum aklim cikiyor bebeklerime birsey olmustur diye esimin annesinde kaliyorum internet cekmiyor camin yanina gectim ole size yaziyorum hepiniz saolun iyiki varsiniz
selam kızlar nasılsınz.. kiminden iyi hbr kiminden kötü hbrler gelmiş.. Allah yardımcımz olsun sabrımızı arttırsın inşaAllah. bnmde uzun protokoldü ya dün yumurta geliştiricilere başladım sanırım yolu yarıladım ama bnde heyecan ne başka bişi var sanki her ayki tedavim gibi.. inşaAllah sonu öle olmaz..
iyiyimmm canımmm gördümm kırmızılarıı oturdumm aşağıya...nasip diyorummm ben RABBİM böyle nasip etmiş...bir ay yada iki ay ara sonra durmakk yokk yolaa devammm..biraz kafamı toplıycammm eşimlee evimle ilgilenicemmm...kitaplarımı okuycamm saçlarımı boyatıcamm gezicemmm eğlenicemmm...bakk planlarr yapıldı bileee...hayat devammm ediyorrr...
kızlar beklediğim gün geldi yarın 10.günüm test günüm sabah gidicem öğleden sonra sonucu alırmışım zaman yaklaştıkça o kadar duygusallaştım ki ağlamak için sebep arıyorum allahım inşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin canlarım salı günü bebişlerimle geleyim :2: :2: :2:
kızlar beklediğim gün geldi yarın 10.günüm test günüm sabah gidicem öğleden sonra sonucu alırmışım zaman yaklaştıkça o kadar duygusallaştım ki ağlamak için sebep arıyorum allahım inşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin canlarım salı günü bebişlerimle geleyim :2: :2: :2:
bugun balık yeme gunummm. . .sızce hangı balıgı aldırayım esıme ve nasıl pısıreyımm? Yardım edın yahuuu :)
sen balık cennetindesin cannn...bilmem ki...hımmmm fırnda pişirebileceğin bi balık olsunnn tava da pişiremezsin miden bulanırr şimdi...palamut desem mevsimi değill sanırımm...çinekopp olabilirr...barbunya olabilir...mezgit olabilir...fırnda güzelce pişirir ohh yanına da yeşil salata...mis olurr missss...
Hayırlısı olsun Rabbim uğraştırmadan kendiliğinden evlat sahibi olmanızı nasıp eder inşallah. Bende bugün kan verdim sonuç öğleden sonra çıkacakmış. Bakalım benim kısmetimde ne olacak...
canım naptın çıktımı test sonucun
ben de peşinizdeyimcanım sen salı ben çarşamba günü inşallah ikimizde güzel haberlerimizi yazarız buraya bizde hamilelik kervanına katılırız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?