şubat ta tüp bebek:)

Malesf kese bozuldu dedi doktor salı muayeneme gidecm kanamam oldu bidakine inş hayırlısyla olur diyorum listeye bi daki sefre inş yazın olurmu
kiyamam canim yaaa rabbim bool boll sabir versin en kisa zaman da saglikli hayirli evlat versin ins

bebeislar iyi saglikli olsunda canim geçici seyler bunlar allah im bebeklerini sana bagislasin yardimcin olsun ins

kızlar bugün benim içinde önemli günlerden biri dondurulmuşlarla tedaviye başlıyacağız nasip olursa dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla bu bekleyiş bitsin artık bu kez güzel sonuçlansın inşallah

arkadasim rabbim bu yolda sana yardimci olsun isini kolaylastirsin gonlunun muradini versin tek transfermiydi canim?

Son düzenleme:
neler olmus ya melek nasılsın sen cnm fatoscumuda arıcam ınsalah ıydıır

selam kızlar nasılsınz.. kiminden iyi hbr kiminden kötü hbrler gelmiş.. Allah yardımcımz olsun sabrımızı arttırsın inşaAllah. bnmde uzun protokoldü ya dün yumurta geliştiricilere başladım sanırım yolu yarıladım ama bnde heyecan ne başka bişi var sanki her ayki tedavim gibi.. inşaAllah sonu öle olmaz..

neler olmus ya melek nasılsın sen cnm fatoscumuda arıcam ınsalah ıydıır

iyiyimmm canımmm gördümm kırmızılarıı oturdumm aşağıya...nasip diyorummm ben RABBİM böyle nasip etmiş...bir ay yada iki ay ara sonra durmakk yokk yolaa devammm..biraz kafamı toplıycammm eşimlee evimle ilgilenicemmm...kitaplarımı okuycamm saçlarımı boyatıcamm gezicemmm eğlenicemmm...bakk planlarr yapıldı bileee...hayat devammm ediyorrr...

kıyamam sana ya. . Hayrlısı olsun bıtanemm. . . .tupbebek mı dusunuyosun pekı sımdı?

canım benim yanlış hatırlamıyorsammm şahin beyle devam ediyordun sen değil mi??? hakkında hayırlısı olsunn inş.. canım...RABBİM bu kezzzz yüzünü gönlünü güldürsünnn inş...

kıyamam sana ya. . Hayrlısı olsun bıtanemm. . . .tupbebek mı dusunuyosun pekı sımdı?

beni unuttuğunu düşünmeye başlamışdım cannnn...sen iyi misin...iyi ol kendine dikkat et...buna doktorumuzla konuştuktan sonra karar vericezz canım benim...adet bitiminde kontrollerim var...kontrole gittiğimizde görüşücezzz bunu... o nasıl uygun görürse bizim de mantığımıza yatarsa...aşılama yada tüp...şuan hiç bilmiyorumm açıkcası düşünmek de istemiyorum...
sen kendine çok dikkat et beslenmene de...fatmaya çok selam söyle mesaj atarsan konuşursan...öptüm...sizi...

cnm uzulme herseyde bı hayır vardır. neden boyle olmus kı

İyi olmana sevindim canim,kontrolünden sonrada haber ver bize..yoruldun Yada ağır felanmi kaldırdın kanaman olmuştu?insallah iyidir bebisler..bence bi süre calismamalisin sürekli yatmalisin düşük tehliken vardir belki cok dikkat et canım..

nerdesin kızzzz meraktan çatlattın haaaaa hadi artık cümbür cemat bekliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…