Mehlika Cnm fatmayi aradinmi bugün hiç ??
Kizlar, transferim persembe gunu oldu tek embriyo İle.. Kasiklarimda karnimda yumurta toplama gununden beri dinmeyen agrive sisligim var , doktora sordugumda agri kesici kullanabilirsin demisti bugun attim . Gece yatarken saga sola zor donuyor karnimin uzerine yatamiyorum, İdrara cikarkenbile zorlaniyorum.benimle ayni sikintilari yasayaniniz var mi ? Progestan fitil mi sisiriyor acaba bilemedim ki, birde karnima 2 gunde bir degistirdigim ostrojen bant lari kullaniyorum , ilgisi var mi acaba..
Sizlerde boyle bir durum varmi ?
normal canm bende de aynı belırtıler vardı hamıs oldugunda gececektır sakın oolll :)
normal canm bende de aynı belırtıler vardı hamıs oldugunda gececektır sakın oolll :)
Mehlikacim hayirli olsun bebislerin yeni farkettim allah hayirlisiylasaglikla kucagina aldirsin masalllahhh diyelim..
Beren canım ismin cok güzel,idrar testi yaptinmi hiç yarin 10.günün ..
Kizlar keseden sonra kalp atisi,kalp atisindan sonra ikili tarama oluyo sanirim doğrumudur? Kacinci haftada oluyo 12. Diye okudum o zamana kdr bidaha gitmiyormuyuz muayeneye? Seni bidaha ne zaman cagirdilar NARİNECE?
cnm doktorum beni 11 haftada çağırdı zaten 2li taramada 11/12.haftalarda oluyomuş öyle söyledi. sen nasılsın keyfiniz nasıl :)
İyiz cânim cok şükür bi sikinti yokk,Çarşamba kalp atisi için gidicez bidaha gitmek için bes hafta beklicemmi :/ ben hep oraya gittiğimde anliyorum hamile olduğumuneyse sağlikli olsunlarda oda geçer ve zaten 12.haftalikken üç ay dolmuş oluyo demi..suan annemde kalıyorum düzenimiz iyice bozuldu 3.ayimda tehlike azaldiğinda evime gecmek istiyom..sen evdemisin canim günlük islerini görebiliyomusun ev süpürp toz alip yemek yapabiliyomusun..
Canim bugun malesef bizim icin uzucu haberler gunu oldu. Hakkimizda hayirlisi Allahtan gelene bir sey denilmiyor, ama sen yinede denemekten vazgecme , bu gunlerde gececek. Allah yarimcin olsun , tum dualarimiz bir dahaki sefere sana bebek olarak donsun insallah.
yeni gördüm mesajını canım çok üzüldüm annelik herkese yakışır öyle düşünme ve sen çok mükemmel bir anne olursun buna eminim umarım rabbim tez vakitte hepimize anne olmayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?