şubat ta tüp bebek:)

fdmaydn kullanıcısından alıntı
kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim

ayy canım benim çok üzüldüm kaç gündür forma girmiyodum inş kalp atışlarını duyarsın rabbim sabır versin dualarım seninle canım

Kizlar, transferim persembe gunu oldu tek embriyo İle.. Kasiklarimda karnimda yumurta toplama gununden beri dinmeyen agrive sisligim var , doktora sordugumda agri kesici kullanabilirsin demisti bugun attim . Gece yatarken saga sola zor donuyor karnimin uzerine yatamiyorum, İdrara cikarkenbile zorlaniyorum.benimle ayni sikintilari yasayaniniz var mi ? Progestan fitil mi sisiriyor acaba bilemedim ki, birde karnima 2 gunde bir degistirdigim ostrojen bant lari kullaniyorum , ilgisi var mi acaba..
Sizlerde boyle bir durum varmi ?

normal canm bende de aynı belırtıler vardı hamıs oldugunda gececektır sakın oolll :)

Kizlar keseden sonra kalp atisi,kalp atisindan sonra ikili tarama oluyo sanirim doğrumudur? Kacinci haftada oluyo 12. Diye okudum o zamana kdr bidaha gitmiyormuyuz muayeneye? Seni bidaha ne zaman cagirdilar NARİNECE?

Kizlar keseden sonra kalp atisi,kalp atisindan sonra ikili tarama oluyo sanirim doğrumudur? Kacinci haftada oluyo 12. Diye okudum o zamana kdr bidaha gitmiyormuyuz muayeneye? Seni bidaha ne zaman cagirdilar NARİNECE?

cnm doktorum beni 11 haftada çağırdı zaten 2li taramada 11/12.haftalarda oluyomuş öyle söyledi. sen nasılsın keyfiniz nasıl :)

cnm doktorum beni 11 haftada çağırdı zaten 2li taramada 11/12.haftalarda oluyomuş öyle söyledi. sen nasılsın keyfiniz nasıl :)

İyiz cânim cok şükür bi sikinti yokk,Çarşamba kalp atisi için gidicez bidaha gitmek için bes hafta beklicemmi :/ ben hep oraya gittiğimde anliyorum hamile olduğumu neyse sağlikli olsunlarda oda geçer ve zaten 12.haftalikken üç ay dolmuş oluyo demi..suan annemde kalıyorum düzenimiz iyice bozuldu 3.ayimda tehlike azaldiğinda evime gecmek istiyom..sen evdemisin canim günlük islerini görebiliyomusun ev süpürp toz alip yemek yapabiliyomusun..

cnm ben hep evdeyim kimsede yok yanımda kendi işimi kendim görüyorum kendimi çok yormuyorum haftada bir süpürgemi yapıyorum yemeğimide yapıyorum iyi olmana sevindim
ahh cnm nelere sabırla bekliyoruz geliyor ozaman rahat ol hamileliğin tadını çıkar annendede kalıyomuşsun oh ne güzel kendine dikkat et :)

Sağol ablacim, dünden beri giremedim daha da kotu haberler almiyim diye, inşallah topigin son kotu haberini ben vermişimdir. Yılmadım tabiki, rabbimden gelene isyan yok, 1 ay sonra tekrar deniycem, yine bu topikte sizlerle paylasicam:)

Malesf kese bozuldu dedi doktor salı muayeneme gidecm kanamam oldu bidakine inş hayırlısyla olur diyorum listeye bi daki sefre inş yazın olurmu

yeni gördüm mesajını canım çok üzüldüm annelik herkese yakışır öyle düşünme ve sen çok mükemmel bir anne olursun buna eminim umarım rabbim tez vakitte hepimize anne olmayı nasip eder

Sağol canimm, eminim hepimize cok yakışacak annelik ve birlikte buyutecegiz bebeklerimizi:)

Gunaydin canlarim ben iyiyim yani simdilik bir durum yok bana kalsa hemen tekrar tekrar muayene olacam kanamam o gun geri kesildi dahada kanamam olmadi simdi sabah aksam progesteron igne vuruluyorum rsmen elek oldum acayip agritiyo oturamiyorum ama olsun yeterki bebeklerim benimle kalsin ne cektigim aci nede stres onemli degilk yarin kontrol gunum aklim cikiyor bebeklerime birsey olmustur diye esimin annesinde kaliyorum internet cekmiyor camin yanina gectim ole size yaziyorum hepiniz saolun iyiki varsiniz

Kızlar ben gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…