herıfcıgıme soylıyımde alsııııınn :) oooyy. . .
kızlarrr inşallah hepinizden güzel haberler alırız dansözleri oynatalım artık beyawwww
kızlarrr inşallah hepinizden güzel haberler alırız dansözleri oynatalım artık beyawwww
evett yaaa...şöyle canlansınn buralarrr oynasınn dansözzlerr...anne olamadıkk bari teyzee olalımmm yawww...yinee...
kızlar destinacım hani dansözlerim
kızlar toğinizi kaçak olarak takip ediyor her giriş ve çıkışta dualar ediyorum, benim bugün dondurulmuş embriyo transferimin 12.günü, doktorum 15.günü test yap dedi ama ben sabredemedim, beta hcg değerim 41.87 çıktı bu değer çok mu düşük, şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum bol bebişli bir topik olmasını diliyorum
kızzzzzz hamilemisin değerin kaç desene anam
evet hamileymişim canımmm değerim 168 miş dr.um gayet iyi dedi ben bu değerlerden filan pek anlamam ama çarşamba tekrar kan vercem bugünlük değerin gayet iyi dedi dr um :)
canımmmm çoook sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
dansözü yapamadım halaya çeksem olmamı gııııı
evet hamileymişim canımmm değerim 168 miş dr.um gayet iyi dedi ben bu değerlerden filan pek anlamam ama çarşamba tekrar kan vercem bugünlük değerin gayet iyi dedi dr um :)
olur elbet canımmm Rabbim tez vakitte sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah sendeki durumlar nedir bu arada?
ohh beeee ılac gıbı geldı bu guzel haberrrrrr :) tebrık ederım canımmmm
ben bu ay gitcektim erteledik canım yaaaa ama moralimi toparladım iyiyim çok şükür hayırlısı
hamılelık takvımını yap hadııııııııııı :) ayy cok heyecanlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?