şubat ta tüp bebek:)

kızlarrr inşallah hepinizden güzel haberler alırız dansözleri oynatalım artık beyawwww

evett yaaa...şöyle canlansınn buralarrr oynasınn dansözzlerr...anne olamadıkk bari teyzee olalımmm yawww...yinee...

Rabbim sizlerede tez vakitte nasip etsin inşallah karamsarlık yok. benimde bugünlük değerim iyi bakalım çarşamba nasıl olacak

kızlar toğinizi kaçak olarak takip ediyor her giriş ve çıkışta dualar ediyorum, benim bugün dondurulmuş embriyo transferimin 12.günü, doktorum 15.günü test yap dedi ama ben sabredemedim, beta hcg değerim 41.87 çıktı bu değer çok mu düşük, şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum bol bebişli bir topik olmasını diliyorum

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin

işte böyle yaaaaa canlanalım biraz

evet hamileymişim canımmm değerim 168 miş dr.um gayet iyi dedi ben bu değerlerden filan pek anlamam ama çarşamba tekrar kan vercem bugünlük değerin gayet iyi dedi dr um :)

canımmmm çoook sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

dansözü yapamadım halaya çeksem olmamı gııııı

canımmmm çoook sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

dansözü yapamadım halaya çeksem olmamı gııııı

olur elbet canımmm Rabbim tez vakitte sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah sendeki durumlar nedir bu arada?

evet hamileymişim canımmm değerim 168 miş dr.um gayet iyi dedi ben bu değerlerden filan pek anlamam ama çarşamba tekrar kan vercem bugünlük değerin gayet iyi dedi dr um :)

ohh beeee ılac gıbı geldı bu guzel haberrrrrr :) tebrık ederım canımmmm

hamılelık takvımını yap hadııııııııııı :) ayy cok heyecanlııı

ben bu ay gitcektim erteledik canım yaaaa ama moralimi toparladım iyiyim çok şükür hayırlısı

moral çok önemli gerçekten canım sakın üzülme vakti saati vardır elbette ben 6 sene bekledim eşimde sorun vardı ama sonunda ikna oldu ve gittik şükür rabbime burda bebeğimin teyzeleri çokkkkkkk bende sizin bebeklerinizin teyzesiyim bundan sonra kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…