- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
Kızlar ben gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur Rabbim yar ve yardımcımız olsun
hayirli ve güzel sonuclarini beklioruz allahin izniyle canim benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin nolur Rabbim yar ve yardımcımız olsun
kiyamam canim yaaa rabbim bool boll sabir versin en kisa zaman da saglikli hayirli evlat versin insMalesf kese bozuldu dedi doktor salı muayeneme gidecm kanamam oldu bidakine inş hayırlısyla olur diyorum listeye bi daki sefre inş yazın olurmu
Gunaydin canlarim ben iyiyim yani simdilik bir durum yok bana kalsa hemen tekrar tekrar muayene olacam kanamam o gun geri kesildi dahada kanamam olmadi simdi sabah aksam progesteron igne vuruluyorum rsmen elek oldum acayip agritiyo oturamiyorum ama olsun yeterki bebeklerim benimle kalsin ne cektigim aci nede stres onemli degilk yarin kontrol gunum aklim cikiyor bebeklerime birsey olmustur diye esimin annesinde kaliyorum internet cekmiyor camin yanina gectim ole size yaziyorum hepiniz saolun iyiki varsiniz
arkadasim rabbim bu yolda sana yardimci olsun isini kolaylastirsin gonlunun muradini versinkızlar bugün benim içinde önemli günlerden biri dondurulmuşlarla tedaviye başlıyacağız nasip olursa dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla bu bekleyiş bitsin artık bu kez güzel sonuçlansın inşallah
neler olmus yamelek nasılsın sen cnm fatoscumuda arıcam ınsalah ıydıır
iyiyimmm canımmm gördümm kırmızılarıı oturdumm aşağıya...nasip diyorummm ben RABBİM böyle nasip etmiş...bir ay yada iki ay ara sonra durmakk yokk yolaa devammm..biraz kafamı toplıycammm eşimlee evimle ilgilenicemmm...kitaplarımı okuycamm saçlarımı boyatıcamm gezicemmm eğlenicemmm...bakk planlarr yapıldı bileee...hayat devammm ediyorrr...
kızlar bugün benim içinde önemli günlerden biri dondurulmuşlarla tedaviye başlıyacağız nasip olursa dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla bu bekleyiş bitsin artık bu kez güzel sonuçlansın inşallah
kıyamam sana ya. . Hayrlısı olsun bıtanemm. . . .tupbebek mı dusunuyosun pekı sımdı?
iyiyimmm canımmm gördümm kırmızılarıı oturdumm aşağıya...nasip diyorummm ben RABBİM böyle nasip etmiş...bir ay yada iki ay ara sonra durmakk yokk yolaa devammm..biraz kafamı toplıycammm eşimlee evimle ilgilenicemmm...kitaplarımı okuycamm saçlarımı boyatıcamm gezicemmm eğlenicemmm...bakk planlarr yapıldı bileee...hayat devammm ediyorrr...
cnm uzulme herseyde bı hayır vardır. neden boyle olmus kı![]()
Gunaydin canlarim ben iyiyim yani simdilik bir durum yok bana kalsa hemen tekrar tekrar muayene olacam kanamam o gun geri kesildi dahada kanamam olmadi simdi sabah aksam progesteron igne vuruluyorum rsmen elek oldum acayip agritiyo oturamiyorum ama olsun yeterki bebeklerim benimle kalsin ne cektigim aci nede stres onemli degilk yarin kontrol gunum aklim cikiyor bebeklerime birsey olmustur diye esimin annesinde kaliyorum internet cekmiyor camin yanina gectim ole size yaziyorum hepiniz saolun iyiki varsiniz
bilemiyorumm canımm..demek ki sağlıksız bir döllenmeydi yada tutunamadı...bununla ilgili hiçbir zaman net birşey söylenemiyorr zaten...