Annelik çok güzel bir duygu biliyorum her anının tadını çıkar güzel anne unutma onları sana bağışlayan rabbim aynı zamanda koruyan esirgeyende senin kalbinin güzelliğini en iyi bilende o imtihan olur falan diye içine korku salma emi sen annesin nasıl hissediyorsan öyle doya doya yaşa olurmu tatlişannelık nasıl bıseymıs boyle yaa. . .
Sankı karnımda ıncecık bı zar ıcınde kucucuk bı balon var. . .azıcık dıkkat etmesem ıncınecek gıbı. . .korkuyorumm. . .elım hep karnımda. .koruyup kolluyorum guya ama hıc de dogru degıl. . . Uzerıne bu kadar dusersem , Allah muhafaza ımtıhan olurum. . . .bana dua edın
yeni gördüm mesajını canım çok üzüldüm annelik herkese yakışır öyle düşünme ve sen çok mükemmel bir anne olursun buna eminim umarım rabbim tez vakitte hepimize anne olmayı nasip ederKızlar aldım ben sonucumu, rabbim bu ay da anneligin bana yakismayacagini düşünmüş, hayırlısı bu ay da değilmiş demek ki, yapacak birsey yok...
iyiyiz elhamdülillah tatlim evdeyiz oturuyoz kalkioz yiyoz iciozcanım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
Kızlar 11. Gün ve yine tek çizgi
canım üzme ke-ndini idrar testi çoğu zaman yanıltıcı oluyo sen kan testine inan bekle kan testiniKızlar 11. Gün ve yine tek çizgi
Kızlar 11. Gün ve yine tek çizgi[/QUO
bartekcim bence test gününü bekle geç tutunma olabilir idrar testi kesin sonuç değil biliyorsun inşallah kan testinde güzel sonuçları alacaksın merak etme biraz daha sabır
iyi olduğunuza sevindim bel ağrıları normal
birde sık idrara çıkma olayı var bunlarıdert etme inşallah güzel bir hamilelik geçirir tüm hamiş arkadaşlar ben hemen tedaviye başlamayacağım galiba biraz dinleneyim diyorum kısmet bebişe ve kendine iyibak canım
evet bi tane var tüm dileyen herkesin muradı olsun canım doğru söylüyorsun bu sıkıntıları bile güzel inşallah hayırlısıyla kucaklarsınızevet sik idrara cikiorum saglikli hayirli bi sekilde gelsin de canim bunlar geçici seyler allah a emanet oll rabbim gonlunun dileğine kavuştursun inşallah dondurulmuşun varmiydi senin canim?
NASILSINIZ
iki günden beri giremiyorum nete kırmızıları gördüm çok fazla ağrım oluyor o nedenle.
FADİME canım dualarım seninle rabbim inşallah evlatlarını size bağışlar sağlıkla sıhhatle büyütürsünüz inşallah sen ve bebişler iyisindir Allah yar ve yardımcın olsun bitanesi.
MELEK_1984 canım benim değerinin düşmesine üzüldüm sürekli aklımdaydın inan canım takdir ne ise onu görüyoruz teselli edecek söz bulamıyorum Rabbimin mucizeleri çoktur inşallah dualarımızı kabul eder ve değerin katbe kat katlanır canım.
annelık nasıl bıseymıs boyle yaa. . .
Sankı karnımda ıncecık bı zar ıcınde kucucuk bı balon var. . .azıcık dıkkat etmesem ıncınecek gıbı. . .korkuyorumm. . .elım hep karnımda. .koruyup kolluyorum guya ama hıc de dogru degıl. . . Uzerıne bu kadar dusersem , Allah muhafaza ımtıhan olurum. . . .bana dua edın
günaydın canım fatoştan haberin varmı nasıl çok merak ediyorum inşallah iyidir yaaaaa rabbim yardımcısı olsun
kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?