şubat ta tüp bebek:)

NASILSINIZ
iki günden beri giremiyorum nete kırmızıları gördüm çok fazla ağrım oluyor o nedenle.
FADİME canım dualarım seninle rabbim inşallah evlatlarını size bağışlar sağlıkla sıhhatle büyütürsünüz inşallah sen ve bebişler iyisindir Allah yar ve yardımcın olsun bitanesi.
MELEK_1984 canım benim değerinin düşmesine üzüldüm sürekli aklımdaydın inan canım takdir ne ise onu görüyoruz teselli edecek söz bulamıyorum Rabbimin mucizeleri çoktur inşallah dualarımızı kabul eder ve değerin katbe kat katlanır canım.

Annelik çok güzel bir duygu biliyorum her anının tadını çıkar güzel anne unutma onları sana bağışlayan rabbim aynı zamanda koruyan esirgeyende senin kalbinin güzelliğini en iyi bilende o imtihan olur falan diye içine korku salma emi sen annesin nasıl hissediyorsan öyle doya doya yaşa olurmu tatliş

günaydın kızlar..........
fatoşum seni merak ediyorum ne olur iyi olduğunu yaz kuzum

Kızlar aldım ben sonucumu, rabbim bu ay da anneligin bana yakismayacagini düşünmüş, hayırlısı bu ay da değilmiş demek ki, yapacak birsey yok...
yeni gördüm mesajını canım çok üzüldüm annelik herkese yakışır öyle düşünme ve sen çok mükemmel bir anne olursun buna eminim umarım rabbim tez vakitte hepimize anne olmayı nasip eder

canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
iyiyiz elhamdülillah tatlim evdeyiz oturuyoz kalkioz yiyoz icioz canim bende bel agrisi olmaya basladi 10 gun rapor aldim sanirim bebekten daha once olmamisti hic , yavaş yavaş sabahlari mide bulantilarim oluo istahsizlik var oyleee ugrasioz iste inşallah allah im sana da nasip etsin canimm hamile haberleri duyariz burdan kisa zaman da dene tekrar opuorum
Kızlar 11. Gün ve yine tek çizgi

bartekcim idrar a haman gecmio hcg hormonu lütfen canini sikma kolay deil biliorum ama yapma test, için içini yiyordur simdi senin lütfen arkadasim pazartesi güzel haberlerini alicaz inşallah ben hamile iken yaptimdi yine de cikmadiydi sen rahat olllll

iyi olduğunuza sevindim bel ağrıları normal
birde sık idrara çıkma olayı var bunlarıdert etme inşallah güzel bir hamilelik geçirir tüm hamiş arkadaşlar ben hemen tedaviye başlamayacağım galiba biraz dinleneyim diyorum kısmet bebişe ve kendine iyibak canım

evet sik idrara cikiorum saglikli hayirli bi sekilde gelsin de canim bunlar geçici seyler allah a emanet oll rabbim gonlunun dileğine kavuştursun inşallah dondurulmuşun varmiydi senin canim?

evet sik idrara cikiorum saglikli hayirli bi sekilde gelsin de canim bunlar geçici seyler allah a emanet oll rabbim gonlunun dileğine kavuştursun inşallah dondurulmuşun varmiydi senin canim?
evet bi tane var tüm dileyen herkesin muradı olsun canım doğru söylüyorsun bu sıkıntıları bile güzel inşallah hayırlısıyla kucaklarsınız

üzülmeee defnecim...RABBİMİN takdiri söyliycek söz yok ki...sözün bittiği yerdeyimmm...değerim katlanır mı bilmiyorum...katlansa bile korkuyorummm çünkü bu sağlıklı bi durumm değil...öyle bekliyorum iş de bebeğimin beni bırakışını...hala regl olmadım...

canım benim bişiycik olmaz...RABBİM korur bebişini sen bunları düşünme...bebişin seninle az bi zaman sonra da kucağına alıcaksın inş...tadını çıkar sıkma canını hiçbir şey için..ben sana herkese hep dua ediyorum...karışığımm bu günlerde...

bu arada fatmaya da çok geçmiş olsun dileklerimi iletir misin...bişiycik olmıycak bebişlerine inş...

İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar Allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın

Kızlarrr kaç günden beri giremiyorum cok üzüldüm ben fatmayla meleke dua etmiştim adiyla hayirlisiysa evladinin canina can gelsin diye,hiç üzülme cânim bidahaki denemende olucak inşallah..fatmayida okuyunca hemen bundan önceki düşüğüm geldi akılıma cok üzüldüm biri düşerken öbürünede zarar vermişti fatmanin durumu nasıl bilmiyorum ama inşallah inşallah kanamasi durmustur bebisler onunladir,arayıp haber alan arkadaslar nolur haber verin..

Allah sabır versin inşallah diğerinin kalp atışını duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…