şubat ta tüp bebek:)

tadilat bitince yap kız sende bellimi olur yaww

bize 24 saat uzaklıkta
üzülme canım sende bana arkadaş kal benimde daha tedaviye başladığım başlıcağam yok zaten

aman ne üzülcem yaw nassa kemik kadro burdayızz birbirimize yoldaş olruk demi

sen ben nmg2010 allah can sağlığı versin kuzum

Son düzenleme:
hee gııı iptal oldu ne zaman giderik doktora belli değil anam

yol 10 11 saat sürüyo canım merkezdeler

hahahahaahahah ay hiç gülecem yoktu kızzzzzz denerdim ama tükkan kapalı taadilat var anacım

aman ne üzülcem yaw nassa kemik kadro burdayızz birbirimize yoldaş olruk demi

sen ben nmg2010 allah can sağlığı versin kuzum
bencede takma canım herşey olacağına varır zaten hadi ben kaçıyom benimki başımda pc bekliyo

sonra görüşürüz cicim

Nasılsınız kızlar farkındaysanız aslında bu hafta hep kötü haberler aldık geçen hafta Topiğe nazar değdi galiba önümüzdeki haftayı inşallah güzel haberlerle geçiririz Pazartesi günü Hayırlısıyla benim test günüm dualarınızı esirgemeyin

inşallah iyi haberler verirsin valla çok ihtiyacımız var

senin test günün daha önce değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum :44::44::44:

inşallah iyi haberler verirsin valla çok ihtiyacımız var

senin test günün daha önce değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum :44::44::44:

Canım benim bugün 10. Günüm ben bugün yaptıracaktım dün idrarda çıkmayınca cesaret edemedim yaptırmaya önümüzdeki haftayı inşallah güzel başlangıçlarla açarız

Canım benim bugün 10. Günüm ben bugün yaptıracaktım dün idrarda çıkmayınca cesaret edemedim yaptırmaya önümüzdeki haftayı inşallah güzel başlangıçlarla açarız

idrar testi yanıltıyo artık öğrendik canımcım ama iyi sabırlısın maşallah ben olsam 9. gün teste giderdim heralde neyse inşalla güzel haber verirsin yaaaaaaa

idrar testi yanıltıyo artık öğrendik canımcım ama iyi sabırlısın maşallah ben olsam 9. gün teste giderdim heralde neyse inşalla güzel haber verirsin yaaaaaaa

Canım ne sabırı 10 yıllık ömrüm gitti eşim götürmedi dünkü testten sonra burda hafta sonu hastaneler kapalı

annelık nasıl bıseymıs boyle yaa. . .
Sankı karnımda ıncecık bı zar ıcınde kucucuk bı balon var. . .azıcık dıkkat etmesem ıncınecek gıbı. . . korkuyorumm. . .elım hep karnımda. .koruyup kolluyorum guya ama hıc de dogru degıl. . . Uzerıne bu kadar dusersem , Allah muhafaza ımtıhan olurum. . . .bana dua edın

nasılsın canım yaaaa teste kaç gün kaldı gııııı

Saol bacım iyidir sende iyisindir umarim hıc sorma canim ya catladım meraktan daha cok var taa carsambaya neyse benimle olsunda bebegim beklemeye raziyim 14. Gun test yap dedi Rabbim o mujdeli haberi almayi nasip eder insallah... Dualarinizda benide unutmayinn...

ıyı sımdılık canım ama fatos hep aglıyomus annesındeymıs. . .dua edelımcok ıhtıyacı var . . . Herkese de cok selamı var. . .

Mehlikacim fatosa gecmis olsun dileklerimizi ilet allahin izniylede gececek insallah dualarimiz onunla ve bebisleriyle rabbim dualarimizin hurmetine bebeklerine ona bagislar insallah kendisini yipratmasin bebekleride yipranmasin onlar sadece azicik naz yapmak istiyorlar insallah hersey yolunda giderde sag salim bebislerini kucagina alir

Kiz hadi sen hamilesin biliyorsun bebegin seninle bana ne oluyor oturup kalkarken sirf elim karnimda sanki dusecekler amanin ben hamile olsam ne yaparim acaba ayy dusunmesi bile guzel rabbim o duygularida tattirir bize insallah

Sabahin korunde sanciyla uyandim ve halen devam ediyor. bir de belime bir agri girdi ne rahat yatabiliyorum ne de oturabiliyorum. Bugun 6. Gunum.
Sizde de bel agrisi oldu mu?

Sabahin korunde sanciyla uyandim ve halen devam ediyor. bir de belime bir agri girdi ne rahat yatabiliyorum ne de oturabiliyorum. Bugun 6. Gunum.
Sizde de bel agrisi oldu mu?

Canim gunaydin benim 8. Gunden itibaren basladi agrilarim halen devam ediyor. Sen hayra yor bu gibi seyleri bazen hic belirti olmuyor tutuyor , bazende cok belirtin oluyor tutuyor. Mesela bende fulll belirti vardi
Hakkinda hayirlisi

Canim gunaydin benim 8. Gunden itibaren basladi agrilarim halen devam ediyor. Sen hayra yor bu gibi seyleri bazen hic belirti olmuyor tutuyor , bazende cok belirtin oluyor tutuyor. Mesela bende fulll belirti vardi
Hakkinda hayirlisi

Gunaydin. Evet her hali yorumlamak da iyi degil biliyorum ama... Bu defa hic rahat gecmedi, surekli bir agri sizi ve yarin da ise basliyorum. nasil olacak bilmiyorum.

Herkes emeklerinin karsiligini alir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…