tadilat bitince yap kız sendebellimi olur yaww
bize 24 saat uzaklıkta
üzülme canım sende bana arkadaş kal benimde daha tedaviye başladığım başlıcağam yok zaten
hee gııı iptal oldu ne zaman giderik doktora belli değil anam
yol 10 11 saat sürüyo canım merkezdeler
hahahahaahahah ay hiç gülecem yoktu kızzzzzz denerdim ama tükkan kapalı taadilat var anacım
bencede takma canım herşey olacağına varır zaten hadi ben kaçıyom benimki başımda pc bekliyoaman ne üzülcem yaw nassa kemik kadro burdayızz birbirimize yoldaş olruk demi
sen ben nmg2010 allah can sağlığı versin kuzum
bencede takma canım herşey olacağına varır zaten hadi ben kaçıyom benimki başımda pc bekliyo
sonra görüşürüz cicim
Nasılsınız kızlar farkındaysanız aslında bu hafta hep kötü haberler aldık geçen hafta Topiğe nazar değdi galiba önümüzdeki haftayı inşallah güzel haberlerle geçiririz Pazartesi günü Hayırlısıyla benim test günüm dualarınızı esirgemeyin
inşallah iyi haberler verirsin valla çok ihtiyacımız var
senin test günün daha önce değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum :44::44::44:
Canım benim bugün 10. Günüm ben bugün yaptıracaktım dün idrarda çıkmayınca cesaret edemedim yaptırmaya önümüzdeki haftayı inşallah güzel başlangıçlarla açarız
idrar testi yanıltıyo artık öğrendik canımcım ama iyi sabırlısın maşallah ben olsam 9. gün teste giderdim heralde neyse inşalla güzel haber verirsin yaaaaaaa
bacılaaarrrr. . Napıyonuuuzzz? Keyıfler nasıııllll??
İyi olmaya çalışıyorum inşallah Pazartesi benim günüm olur Allah'ın izniyle
ınsaallah canım benımmm. . . Bugun 10.gunun mu o zamaaaannn
Evet canım sabah yine test yapsam mı :26:
nasılsın canım yaaaa teste kaç gün kaldı gııııı
ıyı sımdılık canım ama fatos hep aglıyomusannesındeymıs. . .dua edelımcok ıhtıyacı var . . . Herkese de cok selamı var. . .
annelık nasıl bıseymıs boyle yaa. . .
Sankı karnımda ıncecık bı zar ıcınde kucucuk bı balon var. . .azıcık dıkkat etmesem ıncınecek gıbı. . .korkuyorumm. . .elım hep karnımda. .koruyup kolluyorum guya ama hıc de dogru degıl. . . Uzerıne bu kadar dusersem , Allah muhafaza ımtıhan olurum. . . .bana dua edın
Sabahin korunde sanciyla uyandim ve halen devam ediyor.bir de belime bir agri girdi ne rahat yatabiliyorum ne de oturabiliyorum. Bugun 6. Gunum.
Sizde de bel agrisi oldu mu?
Canim gunaydin benim 8. Gunden itibaren basladi agrilarim halen devam ediyor. Sen hayra yor bu gibi seyleri bazen hic belirti olmuyor tutuyor , bazende cok belirtin oluyor tutuyor. Mesela bende fulll belirti vardi
Hakkinda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?