Ben ekledim ama tekrar kayboldu nereye eklendi bulamadım
canım, bilgisayarındaki resimlere ekleniyor, ya da yeni dosya açtıysan ona ekleniyor. ben de tesadüfen yapabildim zaten.
kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim
fatmacık, Allahın izniyle bebişlerin seninledir, pozitif düşün lütfen, bebişler hisseder o yüzden üzülme lütfen,,, sen kendine dikkat et, yorulma,,, foruma girme bir süre kafanı toparla, sağolsun mehlika haberlerini iletti, seni bebişlerini öpüryorum, dualarım seninle, burdaki herkes çok üzüldü ve duaları seninle,,,
Kızlar aldım ben sonucumu, rabbim bu ay da anneligin bana yakismayacagini düşünmüş, hayırlısı bu ay da değilmiş demek ki, yapacak birsey yok...
canım benim olurmu öyle şey, her kadına annelik yakışır, içgüdüsel isteğimiz bu.... senin için doğru zamanda Allah nasip edecek, moralini bozma lütfen..... sağlıklı ve en doğru zamanda olsun diye diye dua et sen, gerisini Allah nasip edecektir.
bak benim endimetrium kalınlaşmadı diye ertelendi,,, yani daha transfer olamayanlar bile var, ve belki de bu bile nasip olamayacak olanlar,, onun için şükret canım benim.
Kizlar Allahin izniyle bende hamileyim bugun test gunumdu 272.02 cikti sonucum p.tesi testi tekrarlicaz Allahim saglikla devamini nasip eder insallah..Darisi bekleyen arkadaslarimin basina..
nihayet iyi bir haber, canım allah tamamına erdirsin, sorunsuz bir hamilelik geçiririsin inşallah, bizlere dua etmeyi unutma lütfen.