şubat ta tüp bebek:)

Rabbiimm şafi ismi lie şifalar versin..ikisinide sana bağışlasınnnn sıkı sıkı tutunsunlar hiçç bırakmasınlar seniii..inşallah yarabbimmm dualarım seninle

Aman aman cok sevindim insallah atlatir bu gunleri , o agri denilen sey bendede hep var , doktor kanama olmadikca sorun degil bir suru sebebi olabilir diyor. İnsallah atlatiriz su gunleri hayirlisiyla , cok zormus bu isler ama morali bozmamak lazim

puffy sonradan gordum senı de umarım ıyısındır

kotu haberler anladıgım kadarıyla senı de cok uzmus Allah sabır versın benım ıcınde 8 mart buyuk gun beklıyorum bakalım

Canim merhaba , ben iyiyim sadece kasik agrilarim var oda doktor normal deyip duruyor ( ben kendime bir jinekolog buldum basinin etini yiyip duruyorum , artik telefon kesmiyor mail atiyorum oda cevapliyor astim kendimi )
Az kalmis senin test gunune insallah hayirli haberler verirsin bize :))))

Soyleyin o kocislerinize bilgisayardan uzak tutmakla radyasyondan koruyamazlar sizi evden tv , telefonlar , en yakin baz istasyonlari , diger elektronik aletler falan cikacak anca o zaman , yada sizi alip bir magraya tasinacaklar belki o zaman korurlar. Ha o magraninda Himalayalarda falan olmasi lazim anca dalga boyu oraya ulasmaz , buda benim uzmanlik konum

Canim arkadasim 2 gundur konusamadik , ozledim seni :)))
Bu gun benim ufaklikla bir arkadasini sinemaya goturdum , eve dondugumde esime hala cocuk istedigine eminmisin dedim, simdiki yeni modeller bir acayip :)))
bense sancilarimla barisik yasamaya calisiyorum, sen nasilsin , teyzesinin gulu :))))

Ben ekledim ama tekrar kayboldu nereye eklendi bulamadım

canım, bilgisayarındaki resimlere ekleniyor, ya da yeni dosya açtıysan ona ekleniyor. ben de tesadüfen yapabildim zaten.

fatmacık, Allahın izniyle bebişlerin seninledir, pozitif düşün lütfen, bebişler hisseder o yüzden üzülme lütfen,,, sen kendine dikkat et, yorulma,,, foruma girme bir süre kafanı toparla, sağolsun mehlika haberlerini iletti, seni bebişlerini öpüryorum, dualarım seninle, burdaki herkes çok üzüldü ve duaları seninle,,,

Kızlar aldım ben sonucumu, rabbim bu ay da anneligin bana yakismayacagini düşünmüş, hayırlısı bu ay da değilmiş demek ki, yapacak birsey yok...
canım benim olurmu öyle şey, her kadına annelik yakışır, içgüdüsel isteğimiz bu.... senin için doğru zamanda Allah nasip edecek, moralini bozma lütfen..... sağlıklı ve en doğru zamanda olsun diye diye dua et sen, gerisini Allah nasip edecektir.
bak benim endimetrium kalınlaşmadı diye ertelendi,,, yani daha transfer olamayanlar bile var, ve belki de bu bile nasip olamayacak olanlar,, onun için şükret canım benim.
Kizlar Allahin izniyle bende hamileyim bugun test gunumdu 272.02 cikti sonucum p.tesi testi tekrarlicaz Allahim saglikla devamini nasip eder insallah..Darisi bekleyen arkadaslarimin basina..
nihayet iyi bir haber, canım allah tamamına erdirsin, sorunsuz bir hamilelik geçiririsin inşallah, bizlere dua etmeyi unutma lütfen.

Canım senın mesajını okurken kocam yıne kapat dedi.

ben de arkadasım boyle boyle dıyor dedım o da bılgısayarın olmazsa hıc gıremezsın degıml mı dedı. telefon konusunda da haklı galıba dedı sanırım hem telefon hemde bılgısayara el koyacak. ben daha fazla kızdırmadan cıkayım kacak olarak bı daha gırebılırım belkı.

ıyı geceler bebişler sıkı sıkı tutunsun size

ben de özledim, ama biraz da kendinle kal , benim sorunumla da üzülme canım, hamileliğin keyfini çıkar, bebişimizi büyüt, şekerim,

napayım bugün evdeydim, mayıştım, biraz çıkıp dolaştım, dün prof karatayın iki kitabını aldım, onları ara ara okuyorum, nelerin zararlı olduğunu öğreniyorum....

şimdi de topicleri geziyorum,, eşim uyudu bile,,,,

canım yaaaa fatoştan haberin varmı merak ediyorum ayy inşallah yeğrnlerim iyidir

iç güveyinden hallice işte yani felaket rezalet sefalet bebişim sen napıyon
deme canım öyle sitemli sözler beterin beteri vardır şükredelim her zaman halimize.... ne zaman adet oluyon kız bide olmazmışsın adet sana sürpriiz olurmuş bu ay.....
şu silkeleme işini yaptınmı kuşum sen

ben zaten hastayımki adetten önce bikaç kere konuşmaya çalıştım benimkiyle hiç cevap bile vermedi bende bıraktım kendi haline süresiz izindeyim adet bitincede erzuruma annemin yanına gitcem

silkeleme ney anlamadım canımcım

aaaaaaa canım ya senin tedavi yine mi iptal oldu yoksa ben bunu bilmiyodum ya:44:
olsun canım ya üzme kendini geç olsun da güç olmasın :26:
demek erzuruma gidicen he size kaç saat erzurum bide annen merkezdemi benim eşimin ablasıda yeni geldi ordan.....
kız sen bu silkeleme işini bilmiyonmu bak sana link atıyım oku ordan ilişkiden sonra eşin seni silkelicek bacaklarından ve hamile kalcaksın çook kalan olmuş valla
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html

hee gııı iptal oldu ne zaman giderik doktora belli değil anam

yol 10 11 saat sürüyo canım merkezdeler

hahahahaahahah ay hiç gülecem yoktu kızzzzzz denerdim ama tükkan kapalı taadilat var anacım

hee gııı iptal oldu ne zaman giderik doktora belli değil anam

yol 10 11 saat sürüyo canım merkezdeler

hahahahaahahah ay hiç gülecem yoktu kızzzzzz denerdim ama tükkan kapalı taadilat var anacım
tadilat bitince yap kız sende bellimi olur yaww

bize 24 saat uzaklıkta
üzülme canım sende bana arkadaş kal benimde daha tedaviye başladığım başlıcağam yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…