kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim
aradm az once de mesj attm canmmm ıyıymısss hafıf agrıları varmıs. . .ama hamd olsun henuz ıkı bebegı de gobısınde :) kotu dusunmek yookkkkk. . . Iyı dusuncesss yegenlerımızzz bısı bırakmıycaakkk. . .
All ız well :)
puffy sonradan gordum senı de umarım ıyısındır
kotu haberler anladıgım kadarıyla senı de cok uzmus Allah sabır versın benım ıcınde 8 mart buyuk gun beklıyorum bakalım
Ben ekledim ama tekrar kayboldu nereye eklendi bulamadım
kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim
canım benim olurmu öyle şey, her kadına annelik yakışır, içgüdüsel isteğimiz bu.... senin için doğru zamanda Allah nasip edecek, moralini bozma lütfen..... sağlıklı ve en doğru zamanda olsun diye diye dua et sen, gerisini Allah nasip edecektir.Kızlar aldım ben sonucumu, rabbim bu ay da anneligin bana yakismayacagini düşünmüş, hayırlısı bu ay da değilmiş demek ki, yapacak birsey yok...
nihayet iyi bir haber, canım allah tamamına erdirsin, sorunsuz bir hamilelik geçiririsin inşallah, bizlere dua etmeyi unutma lütfen.Kizlar Allahin izniyle bende hamileyim bugun test gunumdu 272.02 cikti sonucum p.tesi testi tekrarlicaz Allahim saglikla devamini nasip eder insallah..Darisi bekleyen arkadaslarimin basina..
Soyleyin o kocislerinize bilgisayardan uzak tutmakla radyasyondan koruyamazlar sizi evden tv , telefonlar , en yakin baz istasyonlari , diger elektronik aletler falan cikacak anca o zaman , yada sizi alip bir magraya tasinacaklar belki o zaman korurlar. Ha o magraninda Himalayalarda falan olmasi lazim anca dalga boyu oraya ulasmaz , buda benim uzmanlik konum
Canim arkadasim 2 gundur konusamadik , ozledim seni :)))
Bu gun benim ufaklikla bir arkadasini sinemaya goturdum , eve dondugumde esime hala cocuk istedigine eminmisin dedim, simdiki yeni modeller bir acayip :)))
bense sancilarimla barisik yasamaya calisiyorum, sen nasilsin , teyzesinin gulu :))))
canım yaaaa fatoştan haberin varmı merak ediyorum ayy inşallah yeğrnlerim iyidir
ıyı sımdılık canım ama fatos hep aglıyomusannesındeymıs. . .dua edelımcok ıhtıyacı var . . . Herkese de cok selamı var. . .
iyi akşamlar kızlar
gelmez olurmuyum minik kelebem yawwwooooo melek hanım siz buralara gelirmiydiniz nassın canım bir derdim varda şok konular bulamadınmı gııııı
gelmez olurmuyum minik kelebem yawww
geliyom ama senle denk gelmiyoz kuşum nasılsın bakalım
deme canım öyle sitemli sözler beterin beteri vardır şükredelim her zaman halimize.... ne zaman adet oluyon kız bide olmazmışsın adet sana sürpriiz olurmuş bu ay.....iç güveyinden hallice işte yani felaket rezalet sefalet bebişim sen napıyon
deme canım öyle sitemli sözler beterin beteri vardır şükredelim her zaman halimize.... ne zaman adet oluyon kız bide olmazmışsın adet sana sürpriiz olurmuş bu ay.....
şu silkeleme işiniyaptınmı kuşum sen
ben zaten hastayımki adetten önce bikaç kere konuşmaya çalıştım benimkiyle hiç cevap bile vermedi bende bıraktım kendi haline süresiz izindeyim adet bitincede erzuruma annemin yanına gitcem
silkeleme ney anlamadım canımcım
aaaaaaa canım ya senin tedavi yine mi iptal oldu yoksa ben bunu bilmiyodum ya:44:
olsun canım ya üzme kendini geç olsun da güç olmasın :26:
demek erzuruma gidicen he size kaç saat erzurum bide annen merkezdemi benim eşimin ablasıda yeni geldi ordan.....
kız sen bu silkeleme işini bilmiyonmu bak sana link atıyım oku ordan ilişkiden sonra eşin seni silkelicek bacaklarından ve hamile kalcaksın çook kalan olmuş valla
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/596344-silkelet-sonra-hamis-kal.html
tadilat bitince yap kız sendehee gııı iptal oldu ne zaman giderik doktora belli değil anam
yol 10 11 saat sürüyo canım merkezdeler
hahahahaahahah ay hiç gülecem yoktu kızzzzzz denerdim ama tükkan kapalı taadilat var anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?