Kizlar Allahin izniyle bende hamileyim bugun test gunumdu 272.02 cikti sonucum p.tesi testi tekrarlicaz Allahim saglikla devamini nasip eder insallah..Darisi bekleyen arkadaslarimin basina..
cok sevındımmmm. .. Hayırlı ugurlu olsuuunnn :) bak bebısım de cok sevındı teyzesıııııı. . . .tebrık ederızzz :)
Allah razi olsun canim benim bebisini yerim senin♥♡
Kizlar Allahin izniyle bende hamileyim bugun test gunumdu 272.02 cikti sonucum p.tesi testi tekrarlicaz Allahim saglikla devamini nasip eder insallah..Darisi bekleyen arkadaslarimin basina..
zınnureynn. . .
naptın? Nasl gıdıyo bebısınle? Kacıncı gunun bugun. . Keyfın yerınde mı :)
öncelikle teşekkürler canm, yalancı bahar gibiyim bazen güneşli bazen bulutlu
bugün 4.günüm,inşlh dediğin gibi bebeğim benimledir
bu arada beklemek ne zormuş yaw:emir_bebek
sen nasılsın meleğin ya da meleklerin mi demeliyim nasıl?
kızlar bebeklerimin biri düşüyor digeride kalp atısı aldıgımızında kalp atısını göremedi doktor düşük durumundan dolayı etkilenmiş ve kendini korkup gizliyor olabilir dedi haberiniz olsun dün akşamdan beri annemden emdiğim süt burnumdan geldi çok kötüyüm forumada giremeyebilirim
selam kızlar
dunden beri gıremedım kocam radyasyon dıyor baska bısı demıyor. Kacak olarak gırdım guzel haberlerle keyfım yerıne gelsın dıye canım sıkıldı moralım bozuldu nazar mı degdırdık o kadarda masaallah dıyorum canım cok sıkıldı. Kabarcıktan haberı olan var mı onu da cok merak ettım de
mehlıka umarım sende ıyısındır
aradm az once de mesj attm canmmm ıyıymısss hafıf agrıları varmıs. . .ama hamd olsun henuz ıkı bebegı de gobısınde :) kotu dusunmek yookkkkk. . . Iyı dusuncesss yegenlerımızzz bısı bırakmıycaakkk. . .Canim nasilsin , umarim iyisindir :))
Biraz once fatosu okudum cok uzuldum , tutamadim kendimi aglayip duruyorum, sen hic gorustunmu iyimiymis ?
Cok merak ediyorum kendisini insallah hayirlisiyla atlatir bu gunleri , gorusursen gecmis olsun dileklerimi iletirmisin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?