şubat ta tüp bebek:)

Kizlar Allahin izniyle bende hamileyim bugun test gunumdu 272.02 cikti sonucum p.tesi testi tekrarlicaz Allahim saglikla devamini nasip eder insallah..Darisi bekleyen arkadaslarimin basina..

Kizlar Allahin izniyle bende hamileyim bugun test gunumdu 272.02 cikti sonucum p.tesi testi tekrarlicaz Allahim saglikla devamini nasip eder insallah..Darisi bekleyen arkadaslarimin basina..

cok sevındımmmm. .. Hayırlı ugurlu olsuuunnn :) bak bebısım de cok sevındı teyzesıııııı. . . .tebrık ederızzz :)

hayırlı olsun gözün aydın canım inşallah kucağınada alırsın çok sevindim

negatif alanlar için gerçekten üzüldüm ama takdiri ilahi pes etmek yok yola devam

ohhhh ohhhh maşallah canim cok güzel sonucunda rabbim devamini getirsin ins kucagina almani da nasip etsin

zınnureynn. . .
naptın? Nasl gıdıyo bebısınle? Kacıncı gunun bugun. . Keyfın yerınde mı :)

öncelikle teşekkürler canm, yalancı bahar gibiyim bazen güneşli bazen bulutlu
bugün 4.günüm,inşlh dediğin gibi bebeğim benimledir
bu arada beklemek ne zormuş yaw:emir_bebek
sen nasılsın meleğin ya da meleklerin mi demeliyim nasıl?

canm Rabbim diğer meleğinle sağlıkla bi şekilde yola devam edebilmeni nasip etsin inşlh
zor bi durum ama sen güçlü bi kadınsın
ianıyorum ki bunu atlatacaksın

ıyıler cok sukur teyzesıııı :) kardeslerının guzel haberlerını beklıyolar ınsaallah. . .:) ananas ye kıvı ye kuru kayısı ye . . .bol su ıc :)

nerdesıınızzzz laaaayyyynnnnn. . . . .nazar mı değdi bu topiğeeeeeeee???

fatma ben dah bugun gordümç nasıl uzulduğumu tahmın edemezsn . Allah dıger bebısıne uzun omr versın
sana sıkı sıkı tutunsun ınsallah

selam kızlar

dunden beri gıremedım kocam radyasyon dıyor baska bısı demıyor. Kacak olarak gırdım guzel haberlerle keyfım yerıne gelsın dıye canım sıkıldı moralım bozuldu nazar mı degdırdık o kadarda masaallah dıyorum canım cok sıkıldı. Kabarcıktan haberı olan var mı onu da cok merak ettım de

mehlıka umarım sende ıyısındır

Canim nasilsin , umarim iyisindir :))
Biraz once fatosu okudum cok uzuldum , tutamadim kendimi aglayip duruyorum, sen hic gorustunmu iyimiymis ?
Cok merak ediyorum kendisini insallah hayirlisiyla atlatir bu gunleri , gorusursen gecmis olsun dileklerimi iletirmisin :)))

Canim bu gun butun gun disaridaydim simdi sana bakayim diye girdim , ama uzucu haber ustune uzucu haber okudum .
Ne diyecegimi bilemiyorum Allah yardimcin olsun , sen yinede umudunu hic yitirme daha gencsiniz vaktiniz var , demekki vakti gelmemis. Sen inancini yitirme hep soyluyorum hepimiz bir sinavdayiz insallah sinavimız guzelliklerle biter.
Allaha emanet olun ...

ıyıyım arım balım petegımmm :) benım herıf de kızıyoooo. . . On gun sonra paketım bıtınce net yasaaakk. . .:) bebıslerımın kesesını cuma gunu gorcez Rabbım ızın verırseeeee. . . Cok heyecanlıyııızzzz teyzesııı :)

Canim bugun malesef bizim icin uzucu haberler gunu oldu. Hakkimizda hayirlisi Allahtan gelene bir sey denilmiyor, ama sen yinede denemekten vazgecme , bu gunlerde gececek. Allah yarimcin olsun , tum dualarimiz bir dahaki sefere sana bebek olarak donsun insallah.

Canim bugun aldigimiz uzucu haberlerin uzerine sen biraz yuzumu guldurdun, Allahta senin yuzunu guldursun. Sorunsuz bir hamilelik gecirrsin insallah...

aradm az once de mesj attm canmmm ıyıymısss hafıf agrıları varmıs. . .ama hamd olsun henuz ıkı bebegı de gobısınde :) kotu dusunmek yookkkkk. . . Iyı dusuncesss yegenlerımızzz bısı bırakmıycaakkk. . .
All ız well :)

puffy sonradan gordum senı de umarım ıyısındır

kotu haberler anladıgım kadarıyla senı de cok uzmus Allah sabır versın benım ıcınde 8 mart buyuk gun beklıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…