şubat ta tüp bebek:)

öncelikle tebrik ederim arkadaşım, bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim bu idrar testi haberi süper geldi, 2 gündür bende yapıyorum hep negatif negatif çok moralim bozulmuştu:)

yıyemedıımmm. . . En cok sevdıgım kıymalı ıspanaklı boregı yıyemedıımm. . . . . . . Mıdem kabul etmedııııı. . . . .belırtıler basladı galıbaaaaaaa yaaaa aaaayyyyyyyyyyyy

S.a arkadaslar be

n sizlerı yakından takıp eden ama yazamayan bırıyımbenım bugun test gvnumdu sonucum 780 al.şükür 6 senedır beklydorduk rabbım herkese nasıp etsın sıze bısey sorabılırym meraktan idrar testı yapt
m fakatnegatif cıktı sizce neden?bu arada yasım 30

Melek ve papatya Kızlar tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı darısı bekleyenlere veeeee bana inşallah benim final Cumartesi gunü inşallah pozitif olurr

Önemli olan kan testi bu kaç gün sonra idrarda çıkar inşallah merak etme tadını çıkar

ben de seni sevdimm çok ) afiyet olsun canımmm bizim için de yeee...

vee ben de yaptım idrar testi aşılamadan 11 gün sonra benim de negatif di...kocaman bi tek çizgi görmüştüm...ama bugün doktorun ağzından duydum hamilesin dedi yaaa...gerçi değerim düşüK biraz ama...HAYIRLISI HERŞEYİN RABBİMDENN...cmts tekrarlıycaz kat be kat artıcak değerimmm inş...

yıyemedıımmm. . . En cok sevdıgım kıymalı ıspanaklı boregı yıyemedıımm. . . . . . . Mıdem kabul etmedııııı. . . . .belırtıler basladı galıbaaaaaaa yaaaa aaaayyyyyyyyyyyy

ahhhh kuzu yiymedin mi...kıyamam sana...kaldı canım böreklerrr senin kıyamadığın öküzcanaaa:=))))

Melek ve papatya Kızlar tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı darısı bekleyenlere veeeee bana inşallah benim final Cumartesi gunü inşallah pozitif olurr

sağolasın kardeşimmm...RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsin...sabahtan beri dua ediyorum...edicem de... CMTS SEN DE GÜZEL HABER VEİRCEKSİN BİZE BENİM DE DEĞERİM ARTICAKK İNŞ..ÇİFTER ÇİFTER OYNATIRIZ DANSÖZLERİİİ İNŞ..

Son düzenleme:

Harika bir haber, tebrik ederim! :)

İdrar testini hic onemseme bence. Masallah degerlerin cok guzel cikmis kanda. Kac embriyo transfer edilmisti.?

hiç bozma moralini...hiç birşeyi düşünme...bedenini de dinleme...belirti de arama...inş. Sonucunnn pozitif çıkarr...sen de çok çok mutlu olursunnnn biz de inş..

inşallah meleğim inş...hep dua edicem sana heppp...
amiiiiiin canım arkadaşım ben sana ne demiştim idrar testine inanma didemiştim bak o kadar üzüldün boşuna

hiç bozma moralini...hiç birşeyi düşünme...bedenini de dinleme...belirti de arama...inş. Sonucunnn pozitif çıkarr...sen de çok çok mutlu olursunnnn biz de inş..

inşallah canım inşallah, inşallah ikimiz de hatta bartek'te cumartesi havalara uçucaz:)))

kizlar kaptim bebisleri simdi geldim eve. ay heyecandan ölecem sandim. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.

1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. hemencik yazayim dedim firca yemeden simdi bir dönüp gecmise bakayim. hepinizi cok seviyorum iyiki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz

Insallah canim allah razi olsun insallah beneficjentów sıkı sıkı tutunur annesine

cok sevındıııımmm cok guzel haberler bunlaaaarr :) sımsıkı sarılsınlar hıc bırakmasınlar ınsallah senı. . . .gobısını doldursunlar ınsallaaahhh. . .

inşallah canım inşallah, inşallah ikimiz de hatta bartek'te cumartesi havalara uçucaz:)))

İnsallah Rabbim bizleride güldürür siz hiç test yaptınız mı kızlar bide kendinizde degisiklik hissediyormusunuz olumlu olumsuz

Sımsıkı tutunsunlar annelerine inşallah Güzel haberlerini paylaşalım hep beraber

İnsallah Rabbim bizleride güldürür siz hiç test yaptınız mı kızlar bide kendinizde degisiklik hissediyormusunuz olumlu olumsuz

ben 2 sabahtır yapıyorum test ama kocaman negatif hiçbi değişikliğim de yok, beklicez yapacak bişey yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…