- 1 Haziran 2011
- 1.912
- 202
- 323
ben 2 sabahtır yapıyorum test ama kocaman negatifhiçbi değişikliğim de yok, beklicez yapacak bişey yok:)
Bende kendimi dinlemekten başka bir şey yok her seyde belirti arıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2 sabahtır yapıyorum test ama kocaman negatifhiçbi değişikliğim de yok, beklicez yapacak bişey yok:)
canım hayırlı olsunnnn inan çok sevindim taaaa öglen aldım haberini ama biliyosunuz işe başladım artık gündüzleri olamıyorum akşamlarıda yorgunluktan bayılıp uyuyorum:) ama inan çok sevindimvee ben de yaptım idrar testi aşılamadan 11 gün sonra benim de negatif di...kocaman bi tek çizgi görmüştüm...ama bugün doktorun ağzından duydum hamilesin dedi yaaa...gerçi değerim düşüK biraz ama...HAYIRLISI HERŞEYİN RABBİMDENN...cmts tekrarlıycaz kat be kat artıcak değerimmm inş...
Canlarim hani dün ikiz bebeğimin biri küçük biri büyük demiştim ya ultrason resimlerine bakiyomda az fark var çok değil ama gelişimi hep öylemi olurki FATMA cânim seninkiler nasildi aynimiydi keseleri..
Kızlar mrb sabah gittim dr a kanamam çoğaldı ve adet görüyorum yani bebeğim tutulmamışçok üzüldük çok ağladık ama asla niye demedik rabbimin dediği olur karşı gelemeyiz hayırlısı böyleymiş mart 12 den itibaren 2. Deneme için tedaviye başlıcaz dondurulmuş 2 embriyom var inş çözüldükden sonra yaşarlarsa onları transfer edicez. Dr um embriyoların 1. Sınıf kalitede dedi herşey çok güzel gidiyodu umudum vardı senden dedi ama nasip değilmiş
( sizlern güzel hanerlerini almak bizlere moral oluyo inş hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
öncelikle buradan benimle heyacanımı paylaşam tüm arkadaşlarıma teşekküre ediyorum...hepiniz için çok dua edicemmm..sonucumm pozitifff :))) doktorum hamile olduğumu söyledii...25.03 test sonucum...ama biraz düşükk..umarım cmts günü ikiye üçe katlar...bebeğimm beni bırakmazzz...RABBİM BU GÜZELLİĞİ YAŞAMAK İSTEYEN KARDEŞLERİME NASİP ETSİN BU MUTLULUĞU...ÇOK DUA ETTİM ÇOKKK TÜM KALBİMLE SÖYLÜYORUM...TABİ SEVİNCİM BİRAZ YARIMMM HEM BU HAFTA ÜZÜLEN KARDEŞLERİMM İÇİN HEM DE CMTS GÜNÜN BEKLİYCEĞİMMM İÇİN...AMA ŞÜKREDİYORUMM RABBİME ÇOK ÇOK...DUA EDEN TÜM KERDEŞLERİMDEN RABBİM RAZI OLSUN...HEPİNİZİ TANIMASAM DA ÇOK ÇOK... ÇOK SEVDİM ....RABBİM RAZI OLSUN...
ÖNCE KAN VERDİK İŞ DE...SAAT 9.00 DU...SONRA KAHVALTI YAPMAYA GİTTİK EŞİMLE...1SAAT 40 DK SONRA TESTİ ALMAK İÇİN HASTANEYE GİTTİK...TESTİ BEN ALDIM...AMA HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEDİM OLUMLU YADA OLUMSUZ...BAKTIM 25.03 YAZIYOO...TABİ BURADA Kİ DENEYİMLERİMDEN ANLADIM HAMİŞ OLDUĞUMU...YUSF HAMİLEYİ YUSUF HAMİLEYİM DİYE BAĞIRIP DURMUŞUM...ODA BANA SARILDI TABİ...SONRA DA DOKTORU ARADIK...AMA BEN SONUCU GÖRÜNCE BİRAZ DÜŞÜK OLDUĞUNU ANLADIM...DOKTOR DA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ ŞUAN DA HAMİLESİN DEDİ...AMA BİRAZ DÜŞÜK SONUCUN DEDİ...CMTS BİR KEZ DAHA TEST İSTEDİ...SONRA DA İKİMİZİN DE TELEFONU ÇALMAYA BAŞLADI...ANNEMLERR KARDEŞLEİRMM GÖRÜMCELERİMM...KADINVALİDEMLER...ÖZELLİKLE ABLAM...O İLK KEZ TEYZE OLUCAK ÇÜNKÜ...ONLARI SAKİNLEŞTİRDİK ÖNCE...SONRA DA ADAĞIMIZ VARDI EŞİMLE...pozitifi görürsek ulucami de şükür namazı kılıcaz diye...gittik namazımı kıldım...abdest alırken bi teyze görü beni..kızım sen neden bu kadar heycanlısın dedi..ben de söyledim...sonra ağlaya ağlaya namazımı kılıp hepinizee dua ettim çok çokkk..böyle iş dee
sali günü de kismetse dansözleri senin icin oynatacagiz. Allahtan hayirlisini dile gönlünü ferah tut canimcanımm çokk tebrik ederimm aynı haberlerle gelmeyi salı gününe allah bana da nasip etsinn muckkkk
ay masallah ne güzel bir sonuc. Allah sonuna kadr götürmeyi nasip eylesin bizlere de en kisa zamanda hayirlisini versin. Gözün aydinnnnnnn :)kızlaaaarrr sonucum galiba pozitif 188 bugün 11 günüm nasıl sizce?
seni sevmeyen hic olabilirmi cancan. ama bu küsmeler bu sekilde devam ederse o zaman cok güzel ismini Nazli kiz olarak degistirecegiz ona göre. sevimli annecikkımse benı sevmıyoooookımse kale almıyooooo. . . . Küstüm işteeeee! Gidiyommm. . . Hıhhh
![]()
afiyet olsunnnnnnnnnn can olsun kan olsun sana ve bebislerine :)leyyynn senı de pek sevdım beeenn :) bız ıyıyıs teyzesıııı . . Canımız ıspanaklı boyek ıstedııı annanemız de yaptı sagolsunnn :) sımdı onu yıcessss hadı gelıınnnn. . . .yıyelımm
aha kocise kaldi anne börekleri. afiyetle yesin artikyıyemedıımmm. . . En cok sevdıgım kıymalı ıspanaklı boregı yıyemedıımm. . . . . . . Mıdem kabul etmedııııı. . . . .belırtıler basladı galıbaaaaaaa yaaaaaaaayyyyyyyyyyyy
S.a arkadaslar be
n sizlerı yakından takıp eden ama yazamayan bırıyımbenım bugun test gvnumdu sonucum 780 al.şükür 6 senedır beklydorduk rabbım herkese nasıp etsın sıze bısey sorabılırym meraktan idrar testı yapt
m fakatnegatif cıktı sizce neden?bu arada yasım 30
Tekrar deniyorum çıkacakmı dansoz hatunlar[/QUOTE]
kizlar kaptim bebisleri simdi geldim eve. ay heyecandan ölecem sandim. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.
1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. hemencik yazayim dedim firca yemeden simdi bir dönüp gecmise bakayim. hepinizi cok seviyorum iyiki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
melekcigim dansözler senin ve bebisin icin. kurban olsun teyzeleri. calsin sazlar oynasin kizlarrrrrrrrrrrrrr. yandan yandan
Eki Görüntüle 644507 Eki Görüntüle 644507
oh oh maşallah...RAbbim ne eylersen güzel eylersin yüce RABBİM...Şu güzelliğe bakın..üç tane oh oh maşallah RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN...sağlık sıhhat versin bebişlere annişkolarına...mis mis..
melekcigim dansözler senin ve bebisin icin. kurban olsun teyzeleri. calsin sazlar oynasin kizlarrrrrrrrrrrrrr. yandan yandan
Eki Görüntüle 644507 Eki Görüntüle 644507
canım hayırlı olsunnnn inan çok sevindim taaaa öglen aldım haberini ama biliyosunuz işe başladım artık gündüzleri olamıyorum akşamlarıda yorgunluktan bayılıp uyuyorum:) ama inan çok sevindim
he kizlar bide komik birsey diyeyim size. benim normaldeki doktorum degil de merkezdeki baska bir doktor yapti transferi. sonra ben giyindikten sonra adamcagiz bana Alman haliyle "Hayirli olsun" dedi. "Tesekkür ederim" dedim "Bisey deil" dedi.Almanlari bile Türklestiriyoruz valla.![]()
Harika bir haber, tebrik ederim! :)
İdrar testini hic onemseme bence. Masallah degerlerin cok guzel cikmis kanda. Kac embriyo transfer edilmisti.?
kizlar kaptim bebisleri simdi geldim eve. ay heyecandan ölecem sandim. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.
1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. hemencik yazayim dedim firca yemeden simdi bir dönüp gecmise bakayim. hepinizi cok seviyorum iyiki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
Önemli olan kan testi bu kaç gün sonra idrarda çıkar inşallah merak etme tadını çıkar
sağolasın kardeşimmm...RABBİM dileyen isteyen herkese nasip etsin...sabahtan beri dua ediyorum...edicem de... CMTS SEN DE GÜZEL HABER VEİRCEKSİN BİZE BENİM DE DEĞERİM ARTICAKK İNŞ..ÇİFTER ÇİFTER OYNATIRIZ DANSÖZLERİİİ İNŞ..
oh kuzum mucizelerin seninle kalır inş...onların tutunup tutunmaması neye bağlı acaba canım?tutunamayanlar neden tutunamıyokizlar kaptim bebisleri simdi geldim eve. ay heyecandan ölecem sandim. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.