Cok sagol cavabin icin. Umarim bu bekleyisin sonu iyi olur hepimiz icin.
Senin icin de cok uzgunum. Bir dahaki sefer tum bu uzuntulerini unutturur umarim.
kızlaaaarrr sonucum galiba pozitif 188 bugün 11 günüm nasıl sizce?
hsg gusel.. nasılsın bakalım
öncelikle buradan benimle heyacanımı paylaşam tüm arkadaşlarıma teşekküre ediyorum...hepiniz için çok dua edicemmm..sonucumm pozitifff :))) doktorum hamile olduğumu söyledii...25.03 test sonucum...ama biraz düşükk..umarım cmts günü ikiye üçe katlar...bebeğimm beni bırakmazzz...RABBİM BU GÜZELLİĞİ YAŞAMAK İSTEYEN KARDEŞLERİME NASİP ETSİN BU MUTLULUĞU...ÇOK DUA ETTİM ÇOKKK TÜM KALBİMLE SÖYLÜYORUM...TABİ SEVİNCİM BİRAZ YARIMMM HEM BU HAFTA ÜZÜLEN KARDEŞLERİMM İÇİN HEM DE CMTS GÜNÜN BEKLİYCEĞİMMM İÇİN...AMA ŞÜKREDİYORUMM RABBİME ÇOK ÇOK...DUA EDEN TÜM KERDEŞLERİMDEN RABBİM RAZI OLSUN...HEPİNİZİ TANIMASAM DA ÇOK ÇOK... ÇOK SEVDİM ....RABBİM RAZI OLSUN...
İnş cnm biz elimizden geleni yapalımda:) burayı yeni keşfettim çok güzel herkes birbirine dua ediyo ve destek oluyo hepimiz dualarda buluşalım inş..
:2:
oo tebrıkler cnmm massallahhh
burası gerçekten öylee...ve bu bana çok iyi geldi...herkesin birbirine dua etmesi...birlikte sevinip birlikte üzülmek...evet bugün sevincim yarımm ama...bana destek olan tüm arkadaşlarımaa kardeşlerimeee tekrar tekrar teşekkür ediyorum...
ÖNCE KAN VERDİK İŞ DE...SAAT 9.00 DU...SONRA KAHVALTI YAPMAYA GİTTİK EŞİMLE...1SAAT 40 DK SONRA TESTİ ALMAK İÇİN HASTANEYE GİTTİK...TESTİ BEN ALDIM...AMA HİÇBİRŞEY DÜŞÜNMEDİM OLUMLU YADA OLUMSUZ...BAKTIM 25.03 YAZIYOO...TABİ BURADA Kİ DENEYİMLERİMDEN ANLADIM HAMİŞ OLDUĞUMU...YUSF HAMİLEYİ YUSUF HAMİLEYİM DİYE BAĞIRIP DURMUŞUM...ODA BANA SARILDI TABİ...SONRA DA DOKTORU ARADIK...AMA BEN SONUCU GÖRÜNCE BİRAZ DÜŞÜK OLDUĞUNU ANLADIM...DOKTOR DA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ ŞUAN DA HAMİLESİN DEDİ...AMA BİRAZ DÜŞÜK SONUCUN DEDİ...CMTS BİR KEZ DAHA TEST İSTEDİ...SONRA DA İKİMİZİN DE TELEFONU ÇALMAYA BAŞLADI...ANNEMLERR KARDEŞLEİRMM GÖRÜMCELERİMM...KADINVALİDEMLER...ÖZELLİKLE ABLAM...O İLK KEZ TEYZE OLUCAK ÇÜNKÜ...ONLARI SAKİNLEŞTİRDİK ÖNCE...SONRA DA ADAĞIMIZ VARDI EŞİMLE...pozitifi görürsek ulucami de şükür namazı kılıcaz diye...gittik namazımı kıldım...abdest alırken bi teyze görü beni..kızım sen neden bu kadar heycanlısın dedi..ben de söyledim...sonra ağlaya ağlaya namazımı kılıp hepinizee dua ettim çok çokkk..böyle iş dee
canımm çokk tebrik ederimm aynı haberlerle gelmeyi salı gününe allah bana da nasip etsinn muckkkk
teşekkür ederimm canımmm...RABBİM RAZI olsun...dua dua dua bizim için değerlerr artsın inş..
Cnm seni tekrardan tebrik ediyorm:) yaşadıklarını yazmışın bugün nasıl ağladım nasıl mutlu oldum şimdi bile şunu yazarden akıyo yaşlar :)) sulu gözlü oldum iyce :) inş senin bu mutluluğun daim olur cnm :)
şimdi çıkıyorumm kızlarrr..gece hiç uyumadım biraz uyuycam...bana dua eden destek olan tüm kardeşlerime çok teşekkür ederimm...RABBİM RAZI OLSUN CÜMLENİZDEN...GÖRÜŞMEK ÜZERE HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖPÜYORUM...BİZİM İÇİN DUA EDİN OLUR MU...
ağlamak yok sulu gözler ağlamak yokkk...umut var her daim...canlarrrr...
kızlaaaarrr sonucum galiba pozitif 188 bugün 11 günüm nasıl sizce?
melekkkkkkkkkkkkkk gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallahhh.. Okadar üzüldügne degdimi :) cok sevindimmmmmm......
kımse benı sevmıyoooookımse kale almıyooooo. . . . Küstüm işteeeee! Gidiyommm. . . Hıhhh
kımse benı sevmıyoooookımse kale almıyooooo. . . . Küstüm işteeeee! Gidiyommm. . . Hıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?