şubat ta tüp bebek:)

Cok sagol cavabin icin. Umarim bu bekleyisin sonu iyi olur hepimiz icin.

Senin icin de cok uzgunum. Bir dahaki sefer tum bu uzuntulerini unutturur umarim.

İnş cnm biz elimizden geleni yapalımda :) burayı yeni keşfettim çok güzel herkes birbirine dua ediyo ve destek oluyo hepimiz dualarda buluşalım inş..

:2:
oo tebrıkler cnmm massallahhh

İnş cnm biz elimizden geleni yapalımda :) burayı yeni keşfettim çok güzel herkes birbirine dua ediyo ve destek oluyo hepimiz dualarda buluşalım inş..

burası gerçekten öylee...ve bu bana çok iyi geldi...herkesin birbirine dua etmesi...birlikte sevinip birlikte üzülmek...evet bugün sevincim yarımm ama...bana destek olan tüm arkadaşlarımaa kardeşlerimeee tekrar tekrar teşekkür ediyorum...

Cnm seni tekrardan tebrik ediyorm:) yaşadıklarını yazmışın bugün nasıl ağladım nasıl mutlu oldum şimdi bile şunu yazarden akıyo yaşlar :)) sulu gözlü oldum iyce :) inş senin bu mutluluğun daim olur cnm :)

off hattaydım okudugumda sesım tıtreye tıtreye konustum musterıylee harıka yaa :)

canımm çokk tebrik ederimm aynı haberlerle gelmeyi salı gününe allah bana da nasip etsinn muckkkk

inş. canım benim inş.200 lerde 300 ler de çıksın değerin inş.biz de burda çok çok mutlu olalım..hope gelsin salı günü dansöz oynatsın mutlu olan tüm annelere ve aane olmak isteyenlere...hem benim de değerim yükselir inş. hem de bekleyen isteyen tüm annelere moral olur...

ağlamak yok sulu gözler ağlamak yokkk...umut var her daim...canlarrrr...

canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla devamınıda getirsin dileyen tüm arkadaşlara nasip etsin inşallaah

Kizlarrr oğlum olsun adini YAHYA vericem o kdr cok istiyorumki cok manali,peygamber ismi,hayirli bi evlat..Meryem süresinin mealinde geciyo,zekerriyya as cocuğu olmuyo yaslaniyo arttik kemikleri inceliyo saclari agriyo ve hep dua ettiği gibi yine ediyo,Rabbim ona Yahya isminde evlat bağisliyo..bizede 6 Yil snr nasip etti ve o kadar yaşlanmadan :) dogmadan isme geçtim ama önce isticeksin demi..

kımse benı sevmıyooooo kımse kale almıyooooo. . . . Küstüm işteeeee! Gidiyommm. . . Hıhhh

melekkkkkkkkkkkkkk gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallahhh.. Okadar üzüldügne degdimi :) cok sevindimmmmmm......

sağolasın canım...senin de az kalmışdı sanırım...RABBİM... umarım senin sonucun yüksek çıksın...sevincin tam olsun inş.

kızlar ya ben ikinci kan testimi farklı bir hastanede yaptırdım, sizce sonuç fark edermiikinci testin sonucu çok yükeselmemişti 100 den 180 e çıkmıştı acaba bunada bağlı olabilir mi????????? hiç duydunuz mu böyle bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…