- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 40
kımse benı sevmıyoooookımse kale almıyooooo. . . . Küstüm işteeeee! Gidiyommm. . . Hıhhh
teşekkür ederimm canımmm...RABBİM RAZI olsun...dua dua dua bizim için değerlerr artsın inş..
kımse benı sevmıyoooookımse kale almıyooooo. . . . Küstüm işteeeee! Gidiyommm. . . Hıhhh
canım bu arad bende bursalıyım bana doktorunu anlatır mısın ve szde problem neydi ve toplam ne kadar ücret ödediniz amma cok sordum bunalttım taze anneyi
ama yaaa kuserım tabııı. .. Hal hatır soruyorummmm cevap veren yookk! Neyse tamam affettım sızı :)
kızlar ya ben ikinci kan testimi farklı bir hastanede yaptırdım, sizce sonuç fark edermiikinci testin sonucu çok yükeselmemişti 100 den 180 e çıkmıştı acaba bunada bağlı olabilir mi????????? hiç duydunuz mu böyle bir şey. :18::18::18::18::18::18::18::18:[/QUOTE
bilemiyorum ki canım...ama hastaneye göre değişeceğini zannetmiyorum...
oyyy kuzu kuzu alınırmış da küsermiş de...nazlı annişko...ben nasıl olıyımm cann....normale döndüm...gerçi rüya görmüşümde herkese onu anlatıyo gibiyim...daha sakinim cmts yi belkiyorum..sen nasılsın bebiş nasıl...canın bişiy istiyo mu...hemen yapıp getireyim)nazlan sen nazlan kuzu ben çekerim...
kızlaaaarrr sonucum galiba pozitif 188 bugün 11 günüm nasıl sizce?
kızlar ya ben ikinci kan testimi farklı bir hastanede yaptırdım, sizce sonuç fark edermiikinci testin sonucu çok yükeselmemişti 100 den 180 e çıkmıştı acaba bunada bağlı olabilir mi????????? hiç duydunuz mu böyle bir şey. :18::18::18::18::18::18::18::18:
selam burada kalan arkadaslar
ben uyku tutmuyor sureklı aglama krızındeyım
bıde cook sınırlıyım transferin bugun 5. günü
sizde de oldumu bu belirtiler
Böyle yaptığınuz zaman kızıyorum ben, kusura bakmayın da. bak transferin olmuş. demek ki yuoşun olmuş, eşinin spermi dölleyebilecek nitelikteymiş, embriyon oluşmuş. Şimdi sana düşen şey, bütün bu şeyler gerçekleştiği için mutlu olman. Mutlu olacaksın ki, o embriyo da, ulen annem bu kadar mutlu olduğuna göre vardır bir bildiği deyip, o mutluluğu seninle beraber devam ettirebilmek için sımsıkı tutunacak sana.
Ben bile sinirli değilim, stresliyim evet ama, ufacık şeylere gülerek yenmeye çalışıyorum stresimi, bazen dışarı çıkıp sahipsiz kedicikleri falan seviyorum. Pencereye konan kumrulara ekmek parçası koyuyorum,mavi gökyüzüne bakıp, mutlu olmaya çalışıyorum, derin derin nefes alıyorum. Çünkü yarın opu var. 2 tanecik yumoş var olup olacağı. Yatış işlemi yaptırdım bu gün. Kalack yer varsa gidin dediler, ben de döndüm geriye. 2 tanecik yumoş. Ve herşey yarın belli olacak, dolumu boş mu, eşimin sperm sorunu da var zaten, döllenecekler mi, döllenmeyecekler mi, bilmiyorum.
BU YÜZDEN CANIM BENİM, hiiiç sinir stres yapma, mutlu ol ki bebişin de mutlu bir bebiş olarak doğsun. Dua edin benim için kızlar, yumurtalarım dolu çıksın, kaliteli olsun diye. Hepinize yüreğimin eeeen derin yerinden sevgilerrrrrrrrr..........
Böyle yaptığınuz zaman kızıyorum ben, kusura bakmayın da. bak transferin olmuş. demek ki yuoşun olmuş, eşinin spermi dölleyebilecek nitelikteymiş, embriyon oluşmuş. Şimdi sana düşen şey, bütün bu şeyler gerçekleştiği için mutlu olman. Mutlu olacaksın ki, o embriyo da, ulen annem bu kadar mutlu olduğuna göre vardır bir bildiği deyip, o mutluluğu seninle beraber devam ettirebilmek için sımsıkı tutunacak sana.
Ben bile sinirli değilim, stresliyim evet ama, ufacık şeylere gülerek yenmeye çalışıyorum stresimi, bazen dışarı çıkıp sahipsiz kedicikleri falan seviyorum. Pencereye konan kumrulara ekmek parçası koyuyorum,mavi gökyüzüne bakıp, mutlu olmaya çalışıyorum, derin derin nefes alıyorum. Çünkü yarın opu var. 2 tanecik yumoş var olup olacağı. Yatış işlemi yaptırdım bu gün. Kalack yer varsa gidin dediler, ben de döndüm geriye. 2 tanecik yumoş. Ve herşey yarın belli olacak, dolumu boş mu, eşimin sperm sorunu da var zaten, döllenecekler mi, döllenmeyecekler mi, bilmiyorum.
BU YÜZDEN CANIM BENİM, hiiiç sinir stres yapma, mutlu ol ki bebişin de mutlu bir bebiş olarak doğsun. Dua edin benim için kızlar, yumurtalarım dolu çıksın, kaliteli olsun diye. Hepinize yüreğimin eeeen derin yerinden sevgilerrrrrrrrr..........
kızlaaaarrr sonucum galiba pozitif 188 bugün 11 günüm nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?