• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

kımse benı sevmıyooooo :( kımse kale almıyooooo. . . . Küstüm işteeeee! Gidiyommm. . . Hıhhh :(

kim sevmiyomu seni bakem...ben seviyorum çok...küsme küsme...benim sana ihtiyacım var ki...umut lazım bana..kim umut vericek bana destek olucakkk...söyle bakemm...

ama yaaa kuserım tabııı. .. Hal hatır soruyorummmm cevap veren yookk! Neyse tamam affettım sızı :)

canım bu arad bende bursalıyım bana doktorunu anlatır mısın ve szde problem neydi ve toplam ne kadar ücret ödediniz amma cok sordum bunalttım taze anneyi:16:

olur mu hiç...bunalır mıyım hiç...benim doktorum şahin zeteroğlu idi...acıbadem de oldum aşılamamı...yaaa aslında olumlu biri sıcakkanlı güleryüzlü ve ilgili de...ama çok yoğun ben de çok hassas biriyim..çoğu zaman kızmışımdır kendisine...bunu açıkca yüzüne karşı söylemişimdir de...çünkü yoğunluktan dolayı çoğu zaman hatırlamamışdır bizi...ama doktorluğuyla ilgili bişey söyleyemem..aşılama olurken o halde bile çok rahattım ben...doçent zaten kendisi...bizim problemimiz yoktu canım...yani tıpta nedeni belirlenemeyen infertelite diye geçiyormuş...ama şunu söyleyebilir para düşkünü bi doktor değil...ama hastane biraz pahalı...örneğin histeroskopi ART DE 500 idi ...ama şahin bey kendisi yapmak istediği için biz başka hastane araştırmadık ve 1750 tl ödedik...aşılama için de 1028 tl ödedik...ilaçlar için de 500 tl ödedik...muayne ücreti 190 tl...gerçi son zamanlarda aşmıştık bu durumu...benibaşka bir hastayla karıştırdığı için basmıştım fırçayı usturupluca :)defalarca özür dilemişdi...bugün önce kendisine ulaşamadık hemşiresiyle görüşdük...sonra kendisi geri döndü bize...dilerim yardımcı olmuşumdur...bu arada eğer bebeğim beni bırakırsa :(ki inş. bırakmıycak...fakülteyi de düşünüyorduk..barş ata hakkında da iyi şeyler duymuştum hem acıbadem pahalı hem de şahin bey çok yoğun diye..ama vazgeçmiştik...bursa da seçenek çok yokk...genel de şahin beyden çok memnun hastalarııı...

kızlar ya ben ikinci kan testimi farklı bir hastanede yaptırdım, sizce sonuç fark edermiikinci testin sonucu çok yükeselmemişti 100 den 180 e çıkmıştı acaba bunada bağlı olabilir mi????????? hiç duydunuz mu böyle bir şey. :18::18::18::18::18::18::18::18:

ama yaaa kuserım tabııı. .. Hal hatır soruyorummmm cevap veren yookk! Neyse tamam affettım sızı :)

oyyy kuzu kuzu alınırmış da küsermiş de...nazlı annişko...ben nasıl olıyımm cann....normale döndüm...gerçi rüya görmüşümde herkese onu anlatıyo gibiyim...daha sakinim cmts yi belkiyorum..sen nasılsın bebiş nasıl...canın bişiy istiyo mu...hemen yapıp getireyim ;))nazlan sen nazlan kuzu ben çekerim...

kızlar ya ben ikinci kan testimi farklı bir hastanede yaptırdım, sizce sonuç fark edermiikinci testin sonucu çok yükeselmemişti 100 den 180 e çıkmıştı acaba bunada bağlı olabilir mi????????? hiç duydunuz mu böyle bir şey. :18::18::18::18::18::18::18::18:[/QUOTE

bilemiyorum ki canım...ama hastaneye göre değişeceğini zannetmiyorum...

oyyy kuzu kuzu alınırmış da küsermiş de...nazlı annişko...ben nasıl olıyımm cann....normale döndüm...gerçi rüya görmüşümde herkese onu anlatıyo gibiyim...daha sakinim cmts yi belkiyorum..sen nasılsın bebiş nasıl...canın bişiy istiyo mu...hemen yapıp getireyim ;))nazlan sen nazlan kuzu ben çekerim...

leyyynn senı de pek sevdım beeenn :) bız ıyıyıs teyzesıııı . . Canımız ıspanaklı boyek ıstedııı annanemız de yaptı sagolsunnn :) sımdı onu yıcessss hadı gelıınnnn. . . .yıyelımm

kızlaaaarrr sonucum galiba pozitif 188 bugün 11 günüm nasıl sizce?

hay maşallah tebriklerrr
biz kan vrmek için gün sayanlara sorun ne idi kaç emriyo kondu kaçıncı gündü belirtilerin varmıydı bunları da yazarmısın?

kızlar ya ben ikinci kan testimi farklı bir hastanede yaptırdım, sizce sonuç fark edermiikinci testin sonucu çok yükeselmemişti 100 den 180 e çıkmıştı acaba bunada bağlı olabilir mi????????? hiç duydunuz mu böyle bir şey. :18::18::18::18::18::18::18::18:

evet her hastanenin labaratuarında sonuçlar değişik çıkabiliyor. rahat olun yükselmiş sonuçta. ama aynı yerde yaptırın daha sağlıklı olur

Kızlar kopyaladım yapıştirdim ama bir şey görünmüyor dansozler oynuyordu

selam burada kalan arkadaslar

ben uyku tutmuyor sureklı aglama krızındeyım

bıde cook sınırlıyım transferin bugun 5. günü

sizde de oldumu bu belirtiler

Böyle yaptığınuz zaman kızıyorum ben, kusura bakmayın da. bak transferin olmuş. demek ki yuoşun olmuş, eşinin spermi dölleyebilecek nitelikteymiş, embriyon oluşmuş. Şimdi sana düşen şey, bütün bu şeyler gerçekleştiği için mutlu olman. Mutlu olacaksın ki, o embriyo da, ulen annem bu kadar mutlu olduğuna göre vardır bir bildiği deyip, o mutluluğu seninle beraber devam ettirebilmek için sımsıkı tutunacak sana.
Ben bile sinirli değilim, stresliyim evet ama, ufacık şeylere gülerek yenmeye çalışıyorum stresimi, bazen dışarı çıkıp sahipsiz kedicikleri falan seviyorum. Pencereye konan kumrulara ekmek parçası koyuyorum,mavi gökyüzüne bakıp, mutlu olmaya çalışıyorum, derin derin nefes alıyorum. Çünkü yarın opu var. 2 tanecik yumoş var olup olacağı. Yatış işlemi yaptırdım bu gün. Kalack yer varsa gidin dediler, ben de döndüm geriye. 2 tanecik yumoş. Ve herşey yarın belli olacak, dolumu boş mu, eşimin sperm sorunu da var zaten, döllenecekler mi, döllenmeyecekler mi, bilmiyorum.
BU YÜZDEN CANIM BENİM, hiiiç sinir stres yapma, mutlu ol ki bebişin de mutlu bir bebiş olarak doğsun. Dua edin benim için kızlar, yumurtalarım dolu çıksın, kaliteli olsun diye. Hepinize yüreğimin eeeen derin yerinden sevgilerrrrrrrrr..........

Böyle yaptığınuz zaman kızıyorum ben, kusura bakmayın da. bak transferin olmuş. demek ki yuoşun olmuş, eşinin spermi dölleyebilecek nitelikteymiş, embriyon oluşmuş. Şimdi sana düşen şey, bütün bu şeyler gerçekleştiği için mutlu olman. Mutlu olacaksın ki, o embriyo da, ulen annem bu kadar mutlu olduğuna göre vardır bir bildiği deyip, o mutluluğu seninle beraber devam ettirebilmek için sımsıkı tutunacak sana.
Ben bile sinirli değilim, stresliyim evet ama, ufacık şeylere gülerek yenmeye çalışıyorum stresimi, bazen dışarı çıkıp sahipsiz kedicikleri falan seviyorum. Pencereye konan kumrulara ekmek parçası koyuyorum,mavi gökyüzüne bakıp, mutlu olmaya çalışıyorum, derin derin nefes alıyorum. Çünkü yarın opu var. 2 tanecik yumoş var olup olacağı. Yatış işlemi yaptırdım bu gün. Kalack yer varsa gidin dediler, ben de döndüm geriye. 2 tanecik yumoş. Ve herşey yarın belli olacak, dolumu boş mu, eşimin sperm sorunu da var zaten, döllenecekler mi, döllenmeyecekler mi, bilmiyorum.
BU YÜZDEN CANIM BENİM, hiiiç sinir stres yapma, mutlu ol ki bebişin de mutlu bir bebiş olarak doğsun. Dua edin benim için kızlar, yumurtalarım dolu çıksın, kaliteli olsun diye. Hepinize yüreğimin eeeen derin yerinden sevgilerrrrrrrrr..........

şansın açık olsun inşallah ikiside doludur güzelce döllenir ve 2 side transfer edilir allah büyük kalbini ferah tut...:emir_bebek:

Evet, insanoglu garip biraz. Hep olumsuzu arayip bulup, kafamiza takiyoruz.

Demek buyuk gun yarin! Bol sans diliyorum sana. Umarim her sey yolunda gider, iki saglikli embriyocuk olusur ve transfer edilir.

Sevgiler.

S.a arkadaslar be

n sizlerı yakından takıp eden ama yazamayan bırıyım:-)benım bugun test gvnumdu sonucum 780 al.şükür 6 senedır beklydorduk rabbım herkese nasıp etsın sıze bısey sorabılırym meraktan idrar testı yapt
m fakatnegatif cıktı sizce neden?bu arada yasım 30

Back
X