- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 40
Melekcım senide tebrik ederimdeğerin kat kat artar inş.duamdasın...
herkese merhabalar.
öncelikle hamiş olan heresi tebrik ediyorum. bende şubatta transferi olanlardanım. bugün transferimin 11. günü ve ben bu sabah uyandığımda adet olduğumu gördüm. Aşırı sancım vardı, dayanılcak gibi değildi. ve doktorumla konuştuktan sonra iğne oldum. Sonrasında doktorum yinede tahlil yaptırmamı istedi ve ben olumsuz olduğunu bildiğimden çok oralı olmamama rağmen kan verdim ama sonucun peşine düşmedim. Gün içinde çok yıprandım, ağladım ağladım. eşimle ağlaştık durduk(( çok zordu. ama aklımı annem karıştırdı. bak iki transferin oldu, belki birini kaybettiğimizden adet gibi olmuştur deyince umut oldu. biraz araştırdım ve hakikaten transferden sonra adet gibi olan ama hamile oanlar olmuş. ben tabi hemn kan sonucumu merak ettim, netten baktım ancak hala daha sonuç çıkmamış. offff aklım çok karıştı.. kesinlikle olumsuz olduğunu bilsemde yazmak ve size danışmak istedim. böyle bir şey olamaz di mi ? bebişlerimiz bizi bıraktılar dimi ((((((((
herkese merhabalar.
öncelikle hamiş olan heresi tebrik ediyorum. bende şubatta transferi olanlardanım. bugün transferimin 11. günü ve ben bu sabah uyandığımda adet olduğumu gördüm. Aşırı sancım vardı, dayanılcak gibi değildi. ve doktorumla konuştuktan sonra iğne oldum. Sonrasında doktorum yinede tahlil yaptırmamı istedi ve ben olumsuz olduğunu bildiğimden çok oralı olmamama rağmen kan verdim ama sonucun peşine düşmedim. Gün içinde çok yıprandım, ağladım ağladım. eşimle ağlaştık durduk(( çok zordu. ama aklımı annem karıştırdı. bak iki transferin oldu, belki birini kaybettiğimizden adet gibi olmuştur deyince umut oldu. biraz araştırdım ve hakikaten transferden sonra adet gibi olan ama hamile oanlar olmuş. ben tabi hemn kan sonucumu merak ettim, netten baktım ancak hala daha sonuç çıkmamış. offff aklım çok karıştı.. kesinlikle olumsuz olduğunu bilsemde yazmak ve size danışmak istedim. böyle bir şey olamaz di mi ? bebişlerimiz bizi bıraktılar dimi ((((((((
Arkadaşlar tüp bebek sonrası kullandığınız ilaçlar neler acaba?
ben;
1_hibor kullanıyorum( hamilelik boyunca kullanacakmısım)
2_prognex kullanıyorum hergün ve beni bitiriyor igne vuracak yer kalmadı artık nisan 6 ya kadar kullanacağım.
3_estorefem kullanıyorum günde 3 kez 6 nisana kadar kullanacağım.
4_COROSPİN kullanıyorum günde 1 tane o da 6 nisana kadar kullanacağım.. acaba sizlerin nasıl yazarsanız sevinirim..
canım benim ne güzel bir haber inşallah umuyorum cumartesiye kadar değerlerin katbe kat katlanacak dilerimki bebğini saplıkla sıhhatle kucağına alırsın tebrik ediyor ve çok öpüyorum bu boncuklar bebişe
bu kivrak dansci bebeler de tüm anne adaylarina gelsinnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 644509 Eki Görüntüle 644509 Eki Görüntüle 644509
amin inş.canım...sağolasın...en çok ihtiyacım olan şey dua...sağolasın...ben de seni tebrik ederim...Rabbim mutluluğunu daim etsin inş....
Kızlar test aldım sabah evde yapıcam tabi sabahı bekleyebilirsem bide kan testini kaçıncı gün yaptınız cmt günü benim 10. Gün Dr yaptırabilirsin dedi ama gün yaklaştığı için korkuyorum negatif olur diye
ablacm sen ozel muayenehaneye mı gıttın? Valla ben ılcede otryrm ve burda bı tane bıle ıyı jınekolog yok napcam bılmyrmm
S A kizlar kantestimizi yaptık bugun tekrar değerim 724 olmuş maşallah
kizlar bugün Allahin izniyle transferim var. 2 tane embriyom vardi Yüce Rabbim insallah nasip etmistir onlara 5. güne kadar gitmelerini. cok korkuyorum. ne durumda olduklarini ancak transferde ögrenebilecegim. bu aslinda canimi da sıkıyor aslinda. oradayken pardon transfer edecegimiz embriyo kalmadi derlerse herhalde cooooooook üzülürüm. kismetten öteye gidilmez tabi. yapacak birsey yok. 80 km yol gidecegim arabamla sonra da size verecek birsey yok derlerse sanirim baya kizarim. aksama yazmaya calisirim durumu. dualarinizi eksik etmeyin kizlar. Allah hepinizden razi olsun.
Canim arkadasim seni daha yeni okudum ve nacizane bir tavsiyem var sana , bu noktaya cok zor geliyoruz zaten cok zor elde ediyoruz bebegi , hic bir seyi riske atmana gerek yok tup bebek merkezleri yuksek bhcg yi gordumu su gun gel diyor cunku cok yogun , o gune kadarda sagam kalan gelsin mantiginda malesef , onlarda hakli bu bekleme suresince cokta fazla yapacak bir sey yok sen zaten ultrasondan sonra takip icin iyi bir doktor bulmaycakmisin kendine , simdiden iyi bir dogum doktoru bul kendine git gorus belki yapacagi bir sey vardir , tavsiyeleri vardir. Ben yaptim bile 21 subat test oldum bana klinik 13 martta gel dedi , esimde biz neyi bekliyoruz ya bu arada kafamizdakiler ne olacak dedi , bulduk iyi bir doktor bugun gittik tanisalim diye ve keseyide gorduk erkenden. Oncelikle sakin ol mantikli dusun, dinlenebildigin kadar dinlen ve mmkunse bir soktora gorun en azindan icin rahatlar
Allah korusun seni ve bebislerini....
TEŞEKKÜRLER CANIM İLGİN İÇİN.YALNIZ BEN ANKARA TIP TA PROF. MURAT SÖNMEZER E GİDİYORUM İŞLEMİMİDE O YAPTI 19 UNDA SONUCU ÖĞRENİNCE 2 HAFTA SONRA GEL BAKALIM DEDİ.BİLMİYORUM ÇOK İLGİLİ DİYE HERKESTEN DUYDUM VE İŞİNİ DE SEVİYO OLARAK GÖRDÜM GAYET BAŞARILI BİRİSİ ONA DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AKŞAMDA ARADIM BETA HCG VER DEDİ AMA HALA SONUCU ALAMADIM.HERKES İÇİN HAYIRLISI CANIM SANADA ÇOK SEVİNDİM ALLAH GEBELİĞİNİDE MUTLULUĞUNUDA DAİM EDER İNŞALLAH DARISI DİĞER İSTEYEN HERKESE
merhabalar nasılsınız güzel haberler aldım çok hoş inşallah hamile arkadaşlar sorunsuz bir hamilelik geçirir mutlu sona ulaşırız hep beraber .Ben düne göre daha iyiyim sanki melektengüzel haberi alırsak daha iyi olacağım ama hala göz yaşlarımı tutamıyorum vesürekli tövbe ederek geziyorum çünkü isyankar bir kul olmak istemiyorum. bu arda dr aradı çok üzüldüğünü ama yapacak birşey olmadğını söyledi bir tane dondurulmuşum var ikinci adette onu transfer edelim dedi ama ben bilmiyorum sizce ne yapmalıyım ne dersiniz.
Kızlar mrb sabah gittim dr a kanamam çoğaldı ve adet görüyorum yani bebeğim tutulmamışçok üzüldük çok ağladık ama asla niye demedik rabbimin dediği olur karşı gelemeyiz hayırlısı böyleymiş mart 12 den itibaren 2. Deneme için tedaviye başlıcaz dondurulmuş 2 embriyom var inş çözüldükden sonra yaşarlarsa onları transfer edicez. Dr um embriyoların 1. Sınıf kalitede dedi herşey çok güzel gidiyodu umudum vardı senden dedi ama nasip değilmiş ( sizlern güzel hanerlerini almak bizlere moral oluyo inş hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
öncelikle buradan benimle heyacanımı paylaşam tüm arkadaşlarıma teşekküre ediyorum...hepiniz için çok dua edicemmm..sonucumm pozitifff :))) doktorum hamile olduğumu söyledii...25.03 test sonucum...ama biraz düşükk..umarım cmts günü ikiye üçe katlar...bebeğimm beni bırakmazzz...RABBİM BU GÜZELLİĞİ YAŞAMAK İSTEYEN KARDEŞLERİME NASİP ETSİN BU MUTLULUĞU...ÇOK DUA ETTİM ÇOKKK TÜM KALBİMLE SÖYLÜYORUM...TABİ SEVİNCİM BİRAZ YARIMMM HEM BU HAFTA ÜZÜLEN KARDEŞLERİMM İÇİN HEM DE CMTS GÜNÜN BEKLİYCEĞİMMM İÇİN...AMA ŞÜKREDİYORUMM RABBİME ÇOK ÇOK...DUA EDEN TÜM KERDEŞLERİMDEN RABBİM RAZI OLSUN...HEPİNİZİ TANIMASAM DA ÇOK ÇOK... ÇOK SEVDİM ....RABBİM RAZI OLSUN...
kızlaaaarrr sonucum galiba pozitif 188 bugün 11 günüm nasıl sizce?
Böyle yaptığınuz zaman kızıyorum ben, kusura bakmayın da. bak transferin olmuş. demek ki yuoşun olmuş, eşinin spermi dölleyebilecek nitelikteymiş, embriyon oluşmuş. Şimdi sana düşen şey, bütün bu şeyler gerçekleştiği için mutlu olman. Mutlu olacaksın ki, o embriyo da, ulen annem bu kadar mutlu olduğuna göre vardır bir bildiği deyip, o mutluluğu seninle beraber devam ettirebilmek için sımsıkı tutunacak sana.
Ben bile sinirli değilim, stresliyim evet ama, ufacık şeylere gülerek yenmeye çalışıyorum stresimi, bazen dışarı çıkıp sahipsiz kedicikleri falan seviyorum. Pencereye konan kumrulara ekmek parçası koyuyorum,mavi gökyüzüne bakıp, mutlu olmaya çalışıyorum, derin derin nefes alıyorum. Çünkü yarın opu var. 2 tanecik yumoş var olup olacağı. Yatış işlemi yaptırdım bu gün. Kalack yer varsa gidin dediler, ben de döndüm geriye. 2 tanecik yumoş. Ve herşey yarın belli olacak, dolumu boş mu, eşimin sperm sorunu da var zaten, döllenecekler mi, döllenmeyecekler mi, bilmiyorum.
BU YÜZDEN CANIM BENİM, hiiiç sinir stres yapma, mutlu ol ki bebişin de mutlu bir bebiş olarak doğsun. Dua edin benim için kızlar, yumurtalarım dolu çıksın, kaliteli olsun diye. Hepinize yüreğimin eeeen derin yerinden sevgilerrrrrrrrr..........
yıyemedıımmm. . . En cok sevdıgım kıymalı ıspanaklı boregı yıyemedıımm. . . . . . . Mıdem kabul etmedııııı. . . . .belırtıler basladı galıbaaaaaaa yaaaaaaaayyyyyyyyyyyy
kizlar kaptim bebisleri simdi geldim eve. ay heyecandan ölecem sandim. bana iki tane döllendi demislerdi bir tanesi sonradan karar vermis bölünmeye etti 3 tane. gerci 16 hücreli cok yavas seyrediyor digerlerini yakalar mi bilemeyiz dediler ama ben "Birakmam geride hicbir bebis dedim. gönderin onu da kardesleriyle iceriye" Allahim sen ne büyüksün insallah simdi sonuna kadar bebislerimi korur doguma kadar bana siki siki tutunmalarini saglar.
1 adet 16 hücreli 1 adet Morula ve 1 adet Blast anneciklerinin sicacik göbisinde rahat rahat tutunma gayretinde. Yüce Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kucaklarini bos birakmasin. hemencik yazayim dedim firca yemeden simdi bir dönüp gecmise bakayim. hepinizi cok seviyorum iyiki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu kivrak dansci bebeler de tüm anne adaylarina gelsinnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 644509 Eki Görüntüle 644509 Eki Görüntüle 644509
he kizlar bide komik birsey diyeyim size. benim normaldeki doktorum degil de merkezdeki baska bir doktor yapti transferi. sonra ben giyindikten sonra adamcagiz bana Alman haliyle "Hayirli olsun" dedi. "Tesekkür ederim" dedim "Bisey deil" dedi.Almanlari bile Türklestiriyoruz valla.
Arkadaşlar tüp bebek sonrası kullandığınız ilaçlar neler acaba?
ben;
1_hibor kullanıyorum( hamilelik boyunca kullanacakmısım)
2_prognex kullanıyorum hergün ve beni bitiriyor igne vuracak yer kalmadı artık nisan 6 ya kadar kullanacağım.
3_estorefem kullanıyorum günde 3 kez 6 nisana kadar kullanacağım.
4_COROSPİN kullanıyorum günde 1 tane o da 6 nisana kadar kullanacağım.. acaba sizlerin nasıl yazarsanız sevinirim..
coolfresh melek_1984 bende ikinizi tebrik ederim dualarım sizinle kızlar :)
bugün 8.günün daha idrarda çıkmaz yapıpda üzülme bartek ben yapma derim eğer çok merak ediyorsan git 10.gün kanda baktır korkma inş güzel haberler alıcaz dur bensenin bebişlere bir ayatel kürsi okuyayım ama iyi düşünelim güzel şeyler olsun deme bartekciğim :)
ben 10.günü idrarda bakmıştım burda kızlar baktır deyince ikinci çizgim 10 gün olmasına rağmen silik çıkmışıtı
Kızlar test aldım sabah evde yapıcam tabi sabahı bekleyebilirsem bide kan testini kaçıncı gün yaptınız cmt günü benim 10. Gün Dr yaptırabilirsin dedi ama gün yaklaştığı için korkuyorum negatif olur diye
Sorma can ya...o kadar emindim ki kırmızıları görüceğimden...rabbime şükürler olsun...duydum ya doktordan hamile olduğumu...ama korkuyorum iş de...değerim düşük biraz 25.03...artmıycak değerimm diye...cmts testim tekrarlanacak...dua dua dua istiyorum hem kendim hem de umutla bekleyen annişko adaylarıı için... <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?