şubat ta tüp bebek:)

amin meleğim aminnn inşallah en kısa zamanda darısı başına olsun inşallah 3 canlı 3 canlı dualar edecem

amin canım dikkat et kendine yumurta toplamadan sonra transfere kadar ilaç kullanımı serbest yumurta toplattıktan sonra ertesi gün git acile söle transferim var beni ayaga kaldıracak bir serum takın de vitaminli antibiyotikli serum taktır ben öle yaptım canım

transferden sonra batmalarınız oldu mu kıslarr yaa . .yoksa Benım veletler anaları gıbı hareketlı mı :)

evetöyle tabiki ALLAH naip ederse olucak da işte insan yine de hemen her zaman olumlu düşünemiyor ki..

kızlar ben çıkıyorum şimdilik benim tüp bebegi herkez bildiği için malum duyan geliyor o yüzden ben şimdilik çıkıyorum ara ara fırsat bulursam gelirim fırsat bulamazsam kusura bakmayın bugunluk affedin hepinizi çok öptüm rabbim tüm isteyenlere versin kimseyi evlatsızlıkla sınamasın

bende emseyde yaptırıyorum tup bebeği ama daha yumurta buyutme asamasındayız.belkide görmüşüzdür birbirimizi

selam arkadaşlar bende yarın gidiyorum ankaraya
bizde başlıyoruz inşallah tedaviye bu benim ilk olacak
gerçi eylülde denememiz oldu ama yumurtam gelişmedi
inşallah gürgan klinikte başlıyoruz arkadaşlar
listede adımın yanında hamile görürsem çok sevincem
inşallah hepimiz hamiş kalırız

hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olur benımde sanırım yumurtalar gelısmeyecek gıbı gelıyor beklenenden az cıktı boyutları yarın anlayacaz Allah(c.c) yardımcımız olsun .

hayırlı olsun canım inşallah bu sefer olur benımde sanırım yumurtalar gelısmeyecek gıbı gelıyor beklenenden az cıktı boyutları yarın anlayacaz Allah(c.c) yardımcımız olsun .

amin inşallah gelişir canım benim zaten sol tüpüm tıkalı
sağ yumurtalıkta yumurtam oluyo
inşallah güzel haberler veriiriz
Allah hayırlar yaşatsın hepimize inşallah
kaç yumurtan çıktı tatlım

Gurgandan memnun musun.ben yalovadayim da orayida degerlendiriyorum hatta gurganda tup yaptiranlar topiginde aktif arkadaslarla yazisiyoruz sende bir bak o topige...gurgan da gebelik asisi var sana uygulayacaklar mi acaba

aynı durumdayız canım benımde sol tupum tıkalı sağ açık 6 yumurta yazdılar ama altına ... yazdı anlamıyorum zaten ıkıncı kontrolde 11-12 cıkınca soru bıle soramadım moralım cok bozuldu yanlıs bısey mı yapıyorsun dedı bana benkı dedıklerını harfı harfıye uyguluyorum valla bu aksam ağlaya ağlaya vurdum ığneye daha basından sorun yasamaya başladık Allah(c.c) hayırlısını nasıp etsın yarın kontrol var bakalım kac dıyecekler

Gurgandan memnun musun.ben yalovadayim da orayida degerlendiriyorum hatta gurganda tup yaptiranlar topiginde aktif arkadaslarla yazisiyoruz sende bir bak o topige...gurgan da gebelik asisi var sana uygulayacaklar mi acaba

ben yazıyorum canım o topiğe ve seni hatırlıyorum canım
gürgan hoca çok ilgilendi benimle iki defa gittim ilk önce tedavi uygulandı bana
bende rahim kalınlaşması, çikolata kistim, rezerv azalması ve sol tüpüm tıkalı
sorunluyum tani
ilgi çok iyi sadece gidince çok bekleniyo ama ben bunu kabullenerek gittim
çünkü benimle ilgindikleri kadar başkalarıylada
ilgilenecekler 3 saat bekleyebiliyorsun
ama ben şuana kadar memnunum gebelik aşısını görüşmedim ilk etapta farklı sorunlarım var çözülecek
hayırlısı diyelim peki sen başka kimi düşünüyorsun

6 yumurta mı 11-12 yumurtamı anlamadım ama 6 yumurtada iyi bence canım önemli olan sayısı değil
kalitesi hem yanlış ne yapabilirsin bi sorsaydın yaa
peki hangi merkezdesin canım
üzülme lütfen belki herşey düzelecek

Canim ben simdiye kadar hep ist.da yaptirdim ve gurgani gebelik asisi var diye arastiriyorum.
ben bide memoriali dusunuyorum yaa beklemek mesele degil de yeterki ilgilensinler..
bu sali memorialde muayenem var bakalim ne ile karsilasicam olmazsa bi de ankaraya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…