- 28 Aralık 2012
- 2.904
- 2.395
- 248
İyi maşallah kaç ay gittin kursa bide dil zor mu
dili gicik bir dil mix her ülkeden kelimeler var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi maşallah kaç ay gittin kursa bide dil zor mu
aayy kıslaarrr :) zaman geçmiiiyyy... napsam napsaaaammmmmmmmm.....
aayy kıslaarrr :) zaman geçmiiiyyy... napsam napsaaaammmmmmmmm.....
oyle tabiki canim su topik de hepimiz ayni dertten muzdaribiz,bir kişi pozitif olsa umut oluo hepimizeacaba nasil oldu ,belirtisi neydi,kacinci denemesi.......vs.
Çık dışarı biraz hava al kitap oku Kur'an oku ne bilim oyala kendini ayyy bende dayanamam ilk günden baslar stres Allah yardımcın olsun canım
Fatma canim benim adina cok sevindim ya rabbim ol desin yeterki o kadar basina aksilikler geldi yinede tutunmuslar insallah uzun hayirli omurleri olsun bende verdim kan ama dedigin gibi labaratuvarlar calismiyomus yarine alicam :/
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin
ay çok güzel inşallah sonuna kadar hayırlısı olur sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. darısı dğer bekleyenlere benimde salı günü ama hiçbirşey hissedemiyorum bakalım hayırlısı
cok sevındım fatoşuuuummm. . . Tebrık ederııımmmdarısı basımıza ınsaallaaaaahh :) bak bebıslerımın de cok selamı var sana teyzesııııı. . . .:)
FDMAYDIN canim rabbim tamamina erdirsin inşallah darisi bizlerin basina![]()
bugün aldığımmmm en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en en güzel haberrrr...seni öpüyorummm kutluyorummm güzell anne bebişin hep seninle olsunnn inş... çok çok mutlu ol... çok çokk mutlu oldummm...annem kardeşim de hatta eşim bile çok çok mutlu oldukkk...çok şükür Rabbimeeee...
valla ben şuan çok mutluyumm fadime adına çok mutluyumm...benim sonucumm olsa bu kadar sevinirdimmm...benim daha 10 günümm varrrr...beklemek de güzelll napıyımm oturuyomm öleee...
hepinizden binlerce kez ALLAH razı olsun bundan sonra bütün dualarım sizin için saolun iyiki varsınızvalla fatoş bugunsevındırdı bızı :) karı o kadar da gezdı tozdu heee. . . .hele masallaaaahhh saglıkla gelsınler ınsallah. . .
hepinizden binlerce kez ALLAH razı olsun bundan sonra bütün dualarım sizin için saolun iyiki varsınız
hepinizden binlerce kez ALLAH razı olsun bundan sonra bütün dualarım sizin için saolun iyiki varsınız
amin canım inşallah sizde tadarsınız bu mutlulugucanım sonucun pozitifmiiiiiiiiii,süperrrrr.çok sevindim allah tamamına erdirsin.
teşekkür ederim rabbim sizede versin inşallah ben adanada turan çetin tüp bebekte yaptırdım sen hangi şehirdesin yaz arkadaşlar aynı şehirde bulunanlar fikir verir sana canımben başka bir topiği takipteyken sizleri de buldum bu topiğnizde bayağı aktifmişş..bu ay bende tüpe başlayacağım 4. ü olacak iyi bir merkez araştırıyorum daa..fikri olan varsa lütfen bana yazsın
fdmaydn hayırlı olsun ..tamamını erdirsin allah inşallah..ben de merrkez araştırıyporum da hangi merkezde yapmıştın..biraz anlatabilirmisin..yardımcı olursan ..
amin canım inşallah sizde tadarsınız bu mutlulugu
ben başka bir topiği takipteyken sizleri de buldum bu topiğnizde bayağı aktifmişş..bu ay bende tüpe başlayacağım 4. ü olacak iyi bir merkez araştırıyorum daa..fikri olan varsa lütfen bana yazsın
fdmaydn hayırlı olsun ..tamamını erdirsin ALLAH inşallah..ben de merrkez araştırıyporum da hangi merkezde yapmıştın..biraz anlatabilirmisin..yardımcı olursan ..
ban yalovadayım..daha önce de hep ist.daki merkezlerde yaptırmıştım ama durum ortada hiç dAHA POZİTİF SONUÇ ALMADIM..birkere kendiliğinden hamile kaldım oda düşük oldu işte..kısmet artık şu ankaradaki gügan a da iyi diyorlar..kafam çok karışıkhangi şehirdesiniz bilmiyorum ama tüp bebek de en iyi merkezler istanbulda..başarı oranları çok daha yüksek..
ban yalovadayım..daha önce de hep ist.daki merkezlerde yaptırmıştım ama durum ortada hiç dAHA POZİTİF SONUÇ ALMADIM..birkere kendiliğinden hamile kaldım oda düşük oldu işte..kısmet artık şu ankaradaki gügan a da iyi diyorlar..kafam çok karışık
fatoooooooooooş canıııııııııım seni tüm kalbimle tebrik ediyorum ........................canlar tedavi sürecimi anlatayım umut olsun inşallah
ben 29 yaşında beşbuçuk yıllık evliyim eşimde 29 yaşında 3 yıl önce bir defa dogal yolla hamile kaldım kese vardı ama kalp atışlarını duyamadık ve aldılar boş gebelikmiş daha sonrasında aşılama yaptırdık tutmadı eşimde bir sorun yok bende pko ve haliyle kilo problemi var ben spor yaptım kilo veremedim ama bütün kan degerlerimi düzelttim ve sonra işte bu ay tüp bebege karar verdik ilk denememdi pkolu hastalarda 40 50 yumurta gözlenir genelde ben pkoyu yokedecek kadar çok spor yapmışım kilo pek vermemiştim ama hormonlarım düzelmişti doktorum normal saglıklı hastalarla aynı yumurtaya sahip oldugumu söyledi 12 yumurta gözlendi 10 cu gün yumurtalarım toplandı 10 yumurta toplanmış ama benim başıma ne geldiyse o yumurta toplamada geldi anesteziden çok geç uyandıgım için aspire etmişler ve bogazıma hortum sokuldugu için bademciklerim perişandı su bile içemiyordum rezil oldum antibiyotik kullandım acillerde serum taktıırdım bogazım yara bere içindeydi ve ben bogazımın acısında dogru nefes alışverişi yapamadım için gribede yakalandım ve sadece 4 yumurtam döllendi ertesi gün birinin gelişimi durdu 2 tane birinci 1 tane ikinci kalite embriyom kaldı 3 cü gün transferi için çagırdılar ben blast çok istediğim için ve bogazlarım kötü oldugu için aglaya aglaya transfere girdim canlar şaka değil cidden bogazım berbattı bademciğim dilimin üstünde nefes boruma kaçıyordu arada okadar perişandım neyse transferim oldu 3 cü gün ve 2 embriyo transfer edildi eve geldim 3 gün yattım ama grip oldugum için öksürük hapşuruk vardı ve inanın yemek bile yiyemiyordum ilaçta içemediğim için yaralarım iyileşsin diye zeytin yagı içirdi annem 3 günden sonra yavaş yavaş evin içinde dolandım sokaga ççıkıkıp yürüyüşler yaptım 10 dakika felan ilk 7 gün hergün bir dilim ananas yedim 7 ci gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiç bir belirtim olmadı 9uncu günden sonra ara ara adet sancım var gibi oldu kanamam olmadı gögüslerim yumurta toplamadan beri şişti zaten yani pek bir belirtim olmadı bu yüzden çok umutsuzdum bugun transferimin 11ci günü transfer gününü sayarsan 12 yarın test günümdü yarın eşim çalıştıgı için bugun yaptırmak istedim sonuç 378 galiba ikiz doktorumu aradım oda iikizdir dedi...
Bir tuhafım hala inanamıyorum böle aptal aptal bakıyorum yok ya yoktur bir yanlışlık vardır felan diyorum içten içe ama gerçek hamileyimmm rabbim hepinize versin canı gönülden diliyorum inanki hepiniz ayrı ayrı önemlisiniz benim için can yoldaşlarımsınız zaten ilk haberide size verdim rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..
BİR İKİ KELİMEDE SİZE:)
Canıma can geldi kızlar baharları getirdi bebeklerim bana
HOŞGELDİN BEBEKLERİM![]()
canlar tedavi sürecimi anlatayım umut olsun inşallah
ben 29 yaşında beşbuçuk yıllık evliyim eşimde 29 yaşında 3 yıl önce bir defa dogal yolla hamile kaldım kese vardı ama kalp atışlarını duyamadık ve aldılar boş gebelikmiş daha sonrasında aşılama yaptırdık tutmadı eşimde bir sorun yok bende pko ve haliyle kilo problemi var ben spor yaptım kilo veremedim ama bütün kan degerlerimi düzelttim ve sonra işte bu ay tüp bebege karar verdik ilk denememdi pkolu hastalarda 40 50 yumurta gözlenir genelde ben pkoyu yokedecek kadar çok spor yapmışım kilo pek vermemiştim ama hormonlarım düzelmişti doktorum normal saglıklı hastalarla aynı yumurtaya sahip oldugumu söyledi 12 yumurta gözlendi 10 cu gün yumurtalarım toplandı 10 yumurta toplanmış ama benim başıma ne geldiyse o yumurta toplamada geldi anesteziden çok geç uyandıgım için aspire etmişler ve bogazıma hortum sokuldugu için bademciklerim perişandı su bile içemiyordum rezil oldum antibiyotik kullandım acillerde serum taktıırdım bogazım yara bere içindeydi ve ben bogazımın acısında dogru nefes alışverişi yapamadım için gribede yakalandım ve sadece 4 yumurtam döllendi ertesi gün birinin gelişimi durdu 2 tane birinci 1 tane ikinci kalite embriyom kaldı 3 cü gün transferi için çagırdılar ben blast çok istediğim için ve bogazlarım kötü oldugu için aglaya aglaya transfere girdim canlar şaka değil cidden bogazım berbattı bademciğim dilimin üstünde nefes boruma kaçıyordu arada okadar perişandım neyse transferim oldu 3 cü gün ve 2 embriyo transfer edildi eve geldim 3 gün yattım ama grip oldugum için öksürük hapşuruk vardı ve inanın yemek bile yiyemiyordum ilaçta içemediğim için yaralarım iyileşsin diye zeytin yagı içirdi annem 3 günden sonra yavaş yavaş evin içinde dolandım sokaga ççıkıkıp yürüyüşler yaptım 10 dakika felan ilk 7 gün hergün bir dilim ananas yedim 7 ci gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiç bir belirtim olmadı 9uncu günden sonra ara ara adet sancım var gibi oldu kanamam olmadı gögüslerim yumurta toplamadan beri şişti zaten yani pek bir belirtim olmadı bu yüzden çok umutsuzdum bugun transferimin 11ci günü transfer gününü sayarsan 12 yarın test günümdü yarın eşim çalıştıgı için bugun yaptırmak istedim sonuç 378 galiba ikiz doktorumu aradım oda iikizdir dedi...
Bir tuhafım hala inanamıyorum böle aptal aptal bakıyorum yok ya yoktur bir yanlışlık vardır felan diyorum içten içe ama gerçek hamileyimmm rabbim hepinize versin canı gönülden diliyorum inanki hepiniz ayrı ayrı önemlisiniz benim için can yoldaşlarımsınız zaten ilk haberide size verdim rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..
BİR İKİ KELİMEDE SİZE:)
Canıma can geldi kızlar baharları getirdi bebeklerim bana
HOŞGELDİN BEBEKLERİM![]()
tesekkur ederim.. mucizem gerceklesmedi...