şubat ta tüp bebek:)

ama memorial içinde iyi diyorlar canım
ve ist. şansım olsa memoriale yaptırırım
ben çorumdayım ankara yakın diye burayı tercih ettim canım
inşallah memorialden memnun olursun çünkü yalovaya yakınlığıda mühim

tabı ben devrık cumle yazınca haklı olarak anlasılmadı 6 yumurta yazdı ve ... dıye devam ettı boyutları 11mm-12mm 7.gunumuzde canım uzuluyorum daha ben en zorlarını beklerkenbasında sorun yasamaya baslamamız dan

yaa evet iste ist..yakin o yyuzden rahat oluyo. bi de ankarayi hic bilmem daha hic gitmisligim bile yok..ama memoriallde Baslarsam aklim da ankarada kalacak gibi...

istanbulda kurtköyde bır hastane emsey hospital da tedavı goruyorum

ilaçların dozu asıl peki yükseltmedimi
17 mm de yeterli değilmi ben mi yanlış biliyorum
sen 6 yumurta ve ..... çok takılma herşey güzel olacak de
çünkü ben çok problem görmedim:44::44:
sebebini sorsana dr una niye böyle söylediniz diye
inşallah sonuç güzel olur canım:26::26:

Tüp Bebek tedavisine başlayan arkadaşlarıma Rabbım olumla sonuclandırmayı nasip etsin...
Bana gelince bu ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım lakın yatılı misafirim gelecek yanı öbür aya atıldı çok moralım bozuldu şubat ayını iple cekerken
hayallerimi bir ay daha ertelemek zorunda kaldım ((( çok üzgünüm adetime 5-6 gün kaldı dua ediyorum bare normal yoldan kalmış olsam diye
banada nasip olurmu acaba, misafirler tam adet günlerimde geliyor eşim amcası v.s tüp bebek tedavisini gizli tutmak istiyorum moralim bozuldu ((
dualarınızı bekliyorum bende sizlere dua ediyorum firsat buldukca giriyorum lakın gecmişi okuyacak zamanım olmuyor

yaa evet iste ist..yakin o yyuzden rahat oluyo. bi de ankarayi hic bilmem daha hic gitmisligim bile yok..ama memoriallde Baslarsam aklim da ankarada kalacak gibi...

benimde acabalarım vardı ama bir arkadaşım dediki
yöntem aynı olursada olmazsada Allahtan dedi
inşallah bu sefer olacak ankarada farklı olacağını zannetmiyorum bende ist mı gitseydim diyordum mesala
bence yakın olması daha iyi canım sen merkezine güven inşallah olacak hepimizinde

ilacın dozu 187,5 iken şimdi 225 cıkardı okadar yoğunkı bıde ınsan tutula kalıyor ya pat dıye bırsey dıyınce hemsıreye sordum daha sonra yanlıs bısey mı var kotu mu benım durumum dedım yo ılermemıs ama bekledığimiz kadar olmamıs ılacın dozunu artırdık buyur ınsallah dedı valla arkadasım vardı yanımda ağlaya ağlaya cıktım zaten ne olduysa bana herseye ağlar oldum kardes dıyorum ağlıyorum koca dıyorum ağlıyorum psikolojım bozuldu sanırım :)17-18 mm olması lazımıs olur ınsallah

fatosssss gun boyu senı cok merak ettım dısarda ldugum ıcın bakamadım nete
rabbım bebeklerını saglıklan kucagına alıp buyutmenı nasp eylesın
darısı tum ısteyenlere olsun
bugun sukur namazı kıl
ve bızlerede duanı eksık etme

canım benim ağlaman çok normal
hormonların yükseliyor
ama kötü düşünme olsun büyüyecek inşallah de stres iyi gelmez
kont. ne zaman peki canım
büyümedi diye üzülme ben çok üzülmüştüm ilk denememde olmadı diye
ama her şerde bir hayır vardır gerçekten çünkü
ilk denemem de beni deneme tahtası olarak kullanmış
şuan iyiki olmamış diyorum
sende Allahın dediği olur de olur mu canım ama bana durumun çok kötü gelmedi
sadece sakinleşmen lazım

kontrolum yarın oğleden sonra bakalım arkadasla gıdıcem yıne oyle gorunce ben geleyım senle hastaneye demeye basladı Allahım (c.c) herseyın hayırlısını versın sureklı oyle dua edıyorum rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın

amin canım yarın bakarım inşallah güzel haberler verirsin inşallah yarın bize :26::26:

gebelik aşısı istediğin takdirde diğer merkezlerde kullanır bence,sadece gürganda olduğunu sanmıyorum.
bu tedavimde bizde deniycez gebelik aşısını,ben hiç duymamıştım doktorum önerdi.inşallah vesile olur

Gebelik aşısı ne arkadaşlar
nevermindd gebelik aşısı ilk defa duydum ayrıntı verirmisin nedir ne zaman yapılır

Son düzenleme:

aaayy ınsaallaaaahh kıızzz :) kardes kardes buyuturuzzzzz

Tebrik ederim inan ki çok mutlu oldum senin adına..

hayırlı olsun canım çok sevindim hayırlısı ıle ellerinede almak nasip eylesin Allahım.
saolun canlarım rabbim herkeze nasip etsin çok tuhaf bir duygu kalp atışlarını duyayyım ozaman daha çok emin olacam dualarım sizinle

saolun canlarım rabbim herkeze nasip etsin çok tuhaf bir duygu kalp atışlarını duyayyım ozaman daha çok emin olacam dualarım sizinle

baska merkezde yapan yok..internetten arastirdim ama bulamadim bildlgin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…