Canim ben simdiye kadar hep ist.da yaptirdim ve gurgani gebelik asisi var diye arastiriyorum.
ben bide memoriali dusunuyorum yaa beklemek mesele degil de yeterki ilgilensinler..
bu sali memorialde muayenem var bakalim ne ile karsilasicam olmazsa bi de ankaraya gidicem
tatlım been geçen ayın 30 u hastalandım 31 ilk dr randevum tedaviye başladık iğnelere geçen pztsi opu yapıldı cuma günüde transferyapıldı yani reglden 14 gün sonra transfer yapılmış oldu canımaslandefne canim bisi sorcam sana adetten kac gun sonra transfer yaptılar?
Sana da iyi aksamlar ben kendimi tanitayim.4.tup icin merkeze karar verememis kararsiz bir uyeyim
6 yumurta mı 11-12 yumurtamı anlamadım ama 6 yumurtada iyi bence canım önemli olan sayısı değil
kalitesi hem yanlış ne yapabilirsin bi sorsaydın yaa
peki hangi merkezdesin canım
üzülme lütfen belki herşey düzelecek
yaa evet iste ist..yakin o yyuzden rahat oluyo. bi de ankarayi hic bilmem daha hic gitmisligim bile yok..ama memoriallde Baslarsam aklim da ankarada kalacak gibi...ama memorial içinde iyi diyorlar canım
ve ist. şansım olsa memoriale yaptırırım
ben çorumdayım ankara yakın diye burayı tercih ettim canım
inşallah memorialden memnun olursun çünkü yalovaya yakınlığıda mühim
6 yumurta mı 11-12 yumurtamı anlamadım ama 6 yumurtada iyi bence canım önemli olan sayısı değil
kalitesi hem yanlış ne yapabilirsin bi sorsaydın yaa
peki hangi merkezdesin canım
üzülme lütfen belki herşey düzelecek
tabı ben devrık cumle yazınca haklı olarak anlasılmadı 6 yumurta yazdı ve ... dıye devam ettı boyutları 11mm-12mm 7.gunumuzde canım uzuluyorum daha ben en zorlarını beklerkenbasında sorun yasamaya baslamamız dan
yaa evet iste ist..yakin o yyuzden rahat oluyo. bi de ankarayi hic bilmem daha hic gitmisligim bile yok..ama memoriallde Baslarsam aklim da ankarada kalacak gibi...
ilaçların dozu asıl peki yükseltmedimi
17 mm de yeterli değilmi ben mi yanlış biliyorum
sen 6 yumurta ve ..... çok takılma herşey güzel olacak de
çünkü ben çok problem görmedim:44::44:
sebebini sorsana dr una niye böyle söylediniz diye
inşallah sonuç güzel olur canım:26::26:
canlar tedavi sürecimi anlatayım umut olsun inşallah
ben 29 yaşında beşbuçuk yıllık evliyim eşimde 29 yaşında 3 yıl önce bir defa dogal yolla hamile kaldım kese vardı ama kalp atışlarını duyamadık ve aldılar boş gebelikmiş daha sonrasında aşılama yaptırdık tutmadı eşimde bir sorun yok bende pko ve haliyle kilo problemi var ben spor yaptım kilo veremedim ama bütün kan degerlerimi düzelttim ve sonra işte bu ay tüp bebege karar verdik ilk denememdi pkolu hastalarda 40 50 yumurta gözlenir genelde ben pkoyu yokedecek kadar çok spor yapmışım kilo pek vermemiştim ama hormonlarım düzelmişti doktorum normal saglıklı hastalarla aynı yumurtaya sahip oldugumu söyledi 12 yumurta gözlendi 10 cu gün yumurtalarım toplandı 10 yumurta toplanmış ama benim başıma ne geldiyse o yumurta toplamada geldi anesteziden çok geç uyandıgım için aspire etmişler ve bogazıma hortum sokuldugu için bademciklerim perişandı su bile içemiyordum rezil oldum antibiyotik kullandım acillerde serum taktıırdım bogazım yara bere içindeydi ve ben bogazımın acısında dogru nefes alışverişi yapamadım için gribede yakalandım ve sadece 4 yumurtam döllendi ertesi gün birinin gelişimi durdu 2 tane birinci 1 tane ikinci kalite embriyom kaldı 3 cü gün transferi için çagırdılar ben blast çok istediğim için ve bogazlarım kötü oldugu için aglaya aglaya transfere girdim canlar şaka değil cidden bogazım berbattı bademciğim dilimin üstünde nefes boruma kaçıyordu arada okadar perişandım neyse transferim oldu 3 cü gün ve 2 embriyo transfer edildi eve geldim 3 gün yattım ama grip oldugum için öksürük hapşuruk vardı ve inanın yemek bile yiyemiyordum ilaçta içemediğim için yaralarım iyileşsin diye zeytin yagı içirdi annem 3 günden sonra yavaş yavaş evin içinde dolandım sokaga ççıkıkıp yürüyüşler yaptım 10 dakika felan ilk 7 gün hergün bir dilim ananas yedim 7 ci gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiç bir belirtim olmadı 9uncu günden sonra ara ara adet sancım var gibi oldu kanamam olmadı gögüslerim yumurta toplamadan beri şişti zaten yani pek bir belirtim olmadı bu yüzden çok umutsuzdum bugun transferimin 11ci günü transfer gününü sayarsan 12 yarın test günümdü yarın eşim çalıştıgı için bugun yaptırmak istedim sonuç 378 galiba ikiz doktorumu aradım oda iikizdir dedi...
Bir tuhafım hala inanamıyorum böle aptal aptal bakıyorum yok ya yoktur bir yanlışlık vardır felan diyorum içten içe ama gerçek hamileyimmm rabbim hepinize versin canı gönülden diliyorum inanki hepiniz ayrı ayrı önemlisiniz benim için can yoldaşlarımsınız zaten ilk haberide size verdim rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..
BİR İKİ KELİMEDE SİZE:)
Canıma can geldi kızlar baharları getirdi bebeklerim bana
HOŞGELDİN BEBEKLERİM
ilacın dozu 187,5 iken şimdi 225 cıkardı okadar yoğunkı bıde ınsan tutula kalıyor ya pat dıye bırsey dıyınce hemsıreye sordum daha sonra yanlıs bısey mı var kotu mu benım durumum dedım yo ılermemıs ama bekledığimiz kadar olmamıs ılacın dozunu artırdık buyur ınsallah dedı valla arkadasım vardı yanımda ağlaya ağlaya cıktım zaten ne olduysa bana herseye ağlar oldum kardes dıyorum ağlıyorum koca dıyorum ağlıyorum psikolojım bozuldu sanırım :)17-18 mm olması lazımıs olur ınsallah
canım benim ağlaman çok normal
hormonların yükseliyor
ama kötü düşünme olsun büyüyecek inşallah de stres iyi gelmez
kont. ne zaman peki canım
büyümedi diye üzülme ben çok üzülmüştüm ilk denememde olmadı diye
ama her şerde bir hayır vardır gerçekten çünkü
ilk denemem de beni deneme tahtası olarak kullanmış
şuan iyiki olmamış diyorum
sende Allahın dediği olur de olur mu canım ama bana durumun çok kötü gelmedi
sadece sakinleşmen lazım
kontrolum yarın oğleden sonra bakalım arkadasla gıdıcem yıne oyle gorunce ben geleyım senle hastaneye demeye basladı Allahım (c.c) herseyın hayırlısını versın sureklı oyle dua edıyorum rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın
amin canım yarın bakarım inşallah güzel haberler verirsin inşallah yarın bize :26::26:
Canim ben simdiye kadar hep ist.da yaptirdim ve gurgani gebelik asisi var diye arastiriyorum.
ben bide memoriali dusunuyorum yaa beklemek mesele degil de yeterki ilgilensinler..
bu sali memorialde muayenem var bakalim ne ile karsilasicam olmazsa bi de ankaraya gidicem
gebelik aşısı istediğin takdirde diğer merkezlerde kullanır bence,sadece gürganda olduğunu sanmıyorum.
bu tedavimde bizde deniycez gebelik aşısını,ben hiç duymamıştım doktorum önerdi.inşallah vesile olur
fatosssss gun boyu senı cok merak ettım dısarda ldugum ıcın bakamadım nete
rabbım bebeklerını saglıklan kucagına alıp buyutmenı nasp eylesın
darısı tum ısteyenlere olsun
bugun sukur namazı kıl
ve bızlerede duanı eksık etme
aaayy ınsaallaaaahh kıızzz :) kardes kardes buyuturuzzzzz
Tebrik ederim inan ki çok mutlu oldum senin adına..
saolun canlarım rabbim herkeze nasip etsin çok tuhaf bir duygu kalp atışlarını duyayyım ozaman daha çok emin olacam dualarım sizinlehayırlı olsun canım çok sevindim hayırlısı ıle ellerinede almak nasip eylesin Allahım.
saolun canlarım rabbim herkeze nasip etsin çok tuhaf bir duygu kalp atışlarını duyayyım ozaman daha çok emin olacam dualarım sizinle
baska merkezde yapan yok..internetten arastirdim ama bulamadim bildlgin var migebelik aşısı istediğin takdirde diğer merkezlerde kullanır bence,sadece gürganda olduğunu sanmıyorum.
bu tedavimde bizde deniycez gebelik aşısını,ben hiç duymamıştım doktorum önerdi.inşallah vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?