şubat ta tüp bebek:)

aayy kıslaarrr :) zaman geçmiiiyyy... napsam napsaaaammmmmmmmm.....

Ben ilk tranferimde bol bol örgü örmüstüm canim sıkılmasın diye cok guzel kafa dagitiyor:)sonrada negatif sonucu alinca ördügüm ne varsa dagitmistim cevremdeki hamislere bu sefer daha deneyimli olcaz insallah bakalim martin ilk haftasi basliyoruz kismetse:)

oyle tabiki canim su topik de hepimiz ayni dertten muzdaribiz,bir kişi pozitif olsa umut oluo hepimize acaba nasil oldu ,belirtisi neydi,kacinci denemesi.......vs.

bende çok merak ediyorumm belirtilerii 4.günn benim gerçi benim aşılama ama yinede meraklanıyorum...karnım ağrıyoo birazz biraz da göğüslerim şiş acıyo ama erken bunlar için belki hasta olucam diyorumm ama ona da var daha bilmiyorumm ki...araştırmak da istemiyorumm stres yapıp kendimi yıpratmak istemiyorummm..olmasa da durmakk yokkkkk yolaaa devamm her daimm...olana kadarrrr emirbebek

Çık dışarı biraz hava al kitap oku Kur'an oku ne bilim oyala kendini ayyy bende dayanamam ilk günden baslar stres Allah yardımcın olsun canım

aaayyy pencereden hava alabılıyorum sadeceee :) Kuran okuyorummm tv ızlıyrmmm nete gırıyorumm ama aklım hep yavrularımda kucuk sevgılılerımde. . . Kokularını duymak ıcın sabırsızlanıyorum. .

Fatma canim benim adina cok sevindim ya rabbim ol desin yeterki o kadar basina aksilikler geldi yinede tutunmuslar insallah uzun hayirli omurleri olsun bende verdim kan ama dedigin gibi labaratuvarlar calismiyomus yarine alicam :/

Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin

cok sevındım fatoşuuuummm. . . Tebrık ederııımmmdarısı basımıza ınsaallaaaaahh :) bak bebıslerımın de cok selamı var sana teyzesııııı. . . .:)

FDMAYDIN canim rabbim tamamina erdirsin inşallah darisi bizlerin basina

valla ben şuan çok mutluyumm fadime adına çok mutluyumm...benim sonucumm olsa bu kadar sevinirdimmm...benim daha 10 günümm varrrr...beklemek de güzelll napıyımm oturuyomm öleee...

valla fatoş bugunsevındırdı bızı :) karı o kadar da gezdı tozdu heee. . . .hele masallaaaahhh saglıkla gelsınler ınsallah. . .
hepinizden binlerce kez ALLAH razı olsun bundan sonra bütün dualarım sizin için saolun iyiki varsınız

canlar tedavi sürecimi anlatayım umut olsun inşallah
ben 29 yaşında beşbuçuk yıllık evliyim eşimde 29 yaşında 3 yıl önce bir defa dogal yolla hamile kaldım kese vardı ama kalp atışlarını duyamadık ve aldılar boş gebelikmiş daha sonrasında aşılama yaptırdık tutmadı eşimde bir sorun yok bende pko ve haliyle kilo problemi var ben spor yaptım kilo veremedim ama bütün kan degerlerimi düzelttim ve sonra işte bu ay tüp bebege karar verdik ilk denememdi pkolu hastalarda 40 50 yumurta gözlenir genelde ben pkoyu yokedecek kadar çok spor yapmışım kilo pek vermemiştim ama hormonlarım düzelmişti doktorum normal saglıklı hastalarla aynı yumurtaya sahip oldugumu söyledi 12 yumurta gözlendi 10 cu gün yumurtalarım toplandı 10 yumurta toplanmış ama benim başıma ne geldiyse o yumurta toplamada geldi anesteziden çok geç uyandıgım için aspire etmişler ve bogazıma hortum sokuldugu için bademciklerim perişandı su bile içemiyordum rezil oldum antibiyotik kullandım acillerde serum taktıırdım bogazım yara bere içindeydi ve ben bogazımın acısında dogru nefes alışverişi yapamadım için gribede yakalandım ve sadece 4 yumurtam döllendi ertesi gün birinin gelişimi durdu 2 tane birinci 1 tane ikinci kalite embriyom kaldı 3 cü gün transferi için çagırdılar ben blast çok istediğim için ve bogazlarım kötü oldugu için aglaya aglaya transfere girdim canlar şaka değil cidden bogazım berbattı bademciğim dilimin üstünde nefes boruma kaçıyordu arada okadar perişandım neyse transferim oldu 3 cü gün ve 2 embriyo transfer edildi eve geldim 3 gün yattım ama grip oldugum için öksürük hapşuruk vardı ve inanın yemek bile yiyemiyordum ilaçta içemediğim için yaralarım iyileşsin diye zeytin yagı içirdi annem 3 günden sonra yavaş yavaş evin içinde dolandım sokaga ççıkıkıp yürüyüşler yaptım 10 dakika felan ilk 7 gün hergün bir dilim ananas yedim 7 ci gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiç bir belirtim olmadı 9uncu günden sonra ara ara adet sancım var gibi oldu kanamam olmadı gögüslerim yumurta toplamadan beri şişti zaten yani pek bir belirtim olmadı bu yüzden çok umutsuzdum bugun transferimin 11ci günü transfer gününü sayarsan 12 yarın test günümdü yarın eşim çalıştıgı için bugun yaptırmak istedim sonuç 378 galiba ikiz doktorumu aradım oda iikizdir dedi...

Bir tuhafım hala inanamıyorum böle aptal aptal bakıyorum yok ya yoktur bir yanlışlık vardır felan diyorum içten içe ama gerçek hamileyimmm rabbim hepinize versin canı gönülden diliyorum inanki hepiniz ayrı ayrı önemlisiniz benim için can yoldaşlarımsınız zaten ilk haberide size verdim rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..

BİR İKİ KELİMEDE SİZE:)
Canıma can geldi kızlar baharları getirdi bebeklerim bana

HOŞGELDİN BEBEKLERİM

ben başka bir topiği takipteyken sizleri de buldum bu topiğnizde bayağı aktifmişş..bu ay bende tüpe başlayacağım 4. ü olacak iyi bir merkez araştırıyorum daa..fikri olan varsa lütfen bana yazsın

fdmaydn hayırlı olsun ..tamamını erdirsin ALLAH inşallah..ben de merrkez araştırıyporum da hangi merkezde yapmıştın..biraz anlatabilirmisin..yardımcı olursan ..

teşekkür ederim rabbim sizede versin inşallah ben adanada turan çetin tüp bebekte yaptırdım sen hangi şehirdesin yaz arkadaşlar aynı şehirde bulunanlar fikir verir sana canım

amin canım inşallah sizde tadarsınız bu mutlulugu

canım,benimde ters gitmeye başlamıştı tedavim.dünden beri çok üzgündüm ama umut oldun Allah razı olsun.
salı günü opum var,sadece 2 yumurta görünüyo.olgun çıkarlar ve döllenirler inşallah. birde dün ince giyinmişim,dışarda üşüttüm.ateşim var,boğazımda çok kötü..doktor transferide ertelemiyor,yumurta az diye.
hep sen gelmiştin aklıma benzer durumdayız diye,inşallah sonumda benzer :))))

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama tüp bebek de en iyi merkezler istanbulda..başarı oranları çok daha yüksek..

hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama tüp bebek de en iyi merkezler istanbulda..başarı oranları çok daha yüksek..
ban yalovadayım..daha önce de hep ist.daki merkezlerde yaptırmıştım ama durum ortada hiç dAHA POZİTİF SONUÇ ALMADIM..birkere kendiliğinden hamile kaldım oda düşük oldu işte..kısmet artık şu ankaradaki gügan a da iyi diyorlar..kafam çok karışık

benimde 3.denemem.buda negatif olursa 1-2 yıl sonra istanbulda denerim diyordum. merkezler bahane aslında, kısmet değilse hiçbiryerde olmuyor. benim doktorumda hep der,bütün doktorlar aynı işi yapıyor önemli olan istemek ve inanmak diye.

fatoooooooooooş canıııııııııım seni tüm kalbimle tebrik ediyorum ........................
çoooooooooooook sevindim tatlım allahım tamamına erdirsin bu mutluluğu
bizde yaşatsın canım işte bu haber kutlanır amaaaaaaaaaaaa

maşallah allah nazarlardan korusun tebrik ederim bir pkolu olarak umut oldun gerçekten bana da benim de bugün yumurtalarm toplandı çarşamba transfer inşallah bende aynı sonucu alırım güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…