- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
kızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm
ikiz galiba:)öle görünüyorrrrrrrrrrrr
amin canım rabbim sizede bu mutlulugu nasip eder inşallahgözünaydın canım inan çook sevindim, allah inş sağlıkla kucağına almanı nasip eder, bebişlerini..
darısı burda bebiş isteyen herke olsun inş..
amin canım rabbim sizede bu mutlulugu nasip eder inşallah
amin canım rabbim sizede bu mutlulugu nasip eder inşallah
tabiki idrar yanıltıcı kişinin genetiğiyle alakalı demekki benim idrara geç geçiyor degerlerim bazılarınbın ilk günde geçiyorkız bebıslerın ne gızlı kapaklı geldı fatos
ıkız oldukları halde 7. gunde ıdrarda bıle cıkmadılar
demekkı ıdrar gercekten cok yanıltıcı
saol canım benim tabi dua edecem sizler içinamin canım inş.. bu uzun yolda sana kolaylıklar diliyorum bacım, tabi bizede bool dualarını bekliyorum..
tabiki idrar yanıltıcı kişinin genetiğiyle alakalı demekki benim idrara geç geçiyor degerlerim bazılarınbın ilk günde geçiyor
saol canım benim tabi dua edecem sizler için
:)ay ne güzel ya rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah içim kıpır kıpır hala inanamıyorum rabbim tamamına erdirsin kalp atışlarını duyarım inşallahhhhhhhhhhaman da amaaaaannnn :) hamılelık takvımı de yaparmııııışş. . Yesinleeerrr :)
kontrolum yarın oğleden sonra bakalım arkadasla gıdıcem yıne oyle gorunce ben geleyım senle hastaneye demeye basladı Allahım (c.c) herseyın hayırlısını versın sureklı oyle dua edıyorum rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın
:)ay ne güzel ya rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah içim kıpır kıpır hala inanamıyorum rabbim tamamına erdirsin kalp atışlarını duyarım inşallahhhhhhhhhh
benım 5. Gun embrıyosu ya kızlar. . 10. Gun yanı haftaya bugunyapsam kanda cıkarmı hamıle olup olmadıgımmm?
ah arkadaşım hamilelik takviminde pek yakışmış allah bizede nasip etsin bu takvimden......:)ay ne güzel ya rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah içim kıpır kıpır hala inanamıyorum rabbim tamamına erdirsin kalp atışlarını duyarım inşallahhhhhhhhhh
meraba kızlarrr bnde geldımmmmmmmm
aaaaaaa EDAAM gelimiş hoşgeldin canım naber
hoşbuldum canımmmmmmmmmmmmmmm iyiyimmm bıtanemmm sen nasılsın senı gordum ole yazım dedımmmm hahaha
sen nasılsın nasıl gidiyo bebiş çalışmalarıhoşbuldum canımmmmmmmmmmmmmmm iyiyimmm bıtanemmm sen nasılsın senı gordum ole yazım dedımmmm hahaha
sen nasılsın nasıl gidiyo bebiş çalışmaları
sen nasılsın nasıl gidiyo bebiş çalışmaları
Bende geldim benide sevinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?