tamam canım yanına birde tuzsuz kabak çekirdği ye olur inşallah rabbim herşeyin hakkımıza hayırlısını versin canım senin pazartesinden itibaren başlar hafif belirtilerin paylaşalım olurmutatlim ben ananas yiyorum sol tarafa yatiorum yatarken sebze yemeğe ozen gosteriorum o kadar gerisini rabbim ayarlamistir ins canim
Benim 3. Denemem önceden bende dayanamıyorum yapıyordum testi .. ama bu sefer ne zaman dedilerse o zaman yapcam :)
tamam canım yanına birde tuzsuz kabak çekirdği ye olur inşallah rabbim herşeyin hakkımıza hayırlısını versin canım senin pazartesinden itibaren başlar hafif belirtilerin paylaşalım olurmu
yok tatlım 27 si çarşamba ayyyyy bana heyecan bastıaslandefne senin test gunun salimiydi canim?
tamam canım yanına birde tuzsuz kabak çekirdği ye olur inşallah rabbim herşeyin hakkımıza hayırlısını versin canım senin pazartesinden itibaren başlar hafif belirtilerin paylaşalım olurmu
öncekinde ben hiç birşey hissetmedim sadece adet sancısı belirtileriydi birde kasıklarda kıramp tarzı kısa süreli belli belirsiz ağrılar oluyordu ama her tenefüs tuvalete koşuyordum hastalandım diyebende kan dolasimi oluo sanki hizli sende de oluo mu canim yoksa psikolojik mi tam emin degilimde
yok tatlım 27 si çarşamba ayyyyy bana heyecan bastı
işin yorucuysa izin alsaydın tatlım ben rapor alacağım öğretmenim çocuklardan korkuyorum lise çok yaramazlar.........yârin calisicam bi de ben bilio musun canim yarabbime emanetiz insallah
öncekinde ben hiç birşey hissetmedim sadece adet sancısı belirtileriydi birde kasıklarda kıramp tarzı kısa süreli belli belirsiz ağrılar oluyordu ama her tenefüs tuvalete koşuyordum hastalandım diye
işin yorucuysa izin alsaydın tatlım ben rapor alacağım öğretmenim çocuklardan korkuyorum lise çok yaramazlar.........Allaha emanetler canım
Belim sancıyor sanki adet olucak gibiyim
yurtdisindayim canim burda transferden sonra normal hayatina dönebilirsin hic problem olmaz dio da başka bisi demiolar.2gun izin aldim 2 gun de hafta tatilim vardi oyle iste allah im a siginarak gidicem
ilaçlardandir canim ilaçlar mahvedio insani
Ne is yapıyorsun canım
sen calisio musun bartek ?
Yok canım evdeyim dil sorunun yok o zaman
dil okuluna gittim güzelim elhamdülillah isimizi halledecek kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?