Şubat OPU olanlar - birlikte transfere hazırlanalım

Eski mesajlarınıza baktım Betül hanımmis doktorunuz memnun kalmamişsiniz galina bende süreçten memnun değilim çok huzursuzum ve pişmanım. Tek avuntum labaratuvarin iyi oluşu
Herkesin aynı olmaz bi çok kişi memnun ki o kadar kalabalık orası. Akışa bırakın iyi düşünmeye çalışın. Allah nasip eder inşallah kolaylıkla.

Neden memnun kalmadınız? İlgisiz mi doktorunuz?
Ezbere iş yapıyorlar gibiydi. Herkese aynı. Devlet hastanesinde hadi böyle de özelde daha farklı olmasını bekliyor insan. Doktor da 5 dk ancak görüyorsunuz bir şeyler soruyorsunuz cevaplarken ayağa kalkıyor kapıdan uğurlamak için çıkın artık gibi.

Neden memnun kalmadınız? İlgisiz mi doktorunuz?
Takipsizler bence hastaya süreci detaylı anlatmiyorlar çok kalabalık bir an önce gönderme niyetindeler gibi ben sürecinde detay bekliyorum neyi neden yaptık bilmek istiyorum. Bu beni çok üzüyor umursanmamis hissediyorum. Bu sürede Osman beyi takip ettim ve dedik keşke Osman beyle baslasaydim diye bakalım ne olacak sonu

Aynı ayniii bu çok huzursuz ediyor benide

Valla hiç bir heyecan umut hissetmiyorum bu yüzden mi bilmiyorum çok pişmanım devlet hastanesinden beter bir yoğunluk bilmiyorum isim yapmış bir yer ama laboratuvari başarılıdır umarım

Anladım, Tabi herkesin deneyimleri hep farklı oluyor. Şimdi hangi hastanedesiniz?

Aynısını bende uyguluyorum /uygulamaya çalışıyorum :)

Aynısını düşünmüştüm ben de o parayı onlara vereceğime osman hocaya verseydim keşke diye. Ama sizin daha süreç devam ediyor. Güzel sonucu alınca her şey değişir.

Aynısını düşünmüştüm ben de o parayı onlara vereceğime osman hocaya verseydim keşke diye. Ama sizin daha süreç devam ediyor. Güzel sonucu alınca her şey değişir.
Sizin süreciniz nasıldı özel biliyorum paylaşmak istemezseniz anlarım tabiki yani infertilite sebebi neydi kaç embriyonuz vardi

Bende 13 Şubat'ta opu oldum. 10 tane toplandı. 6 tanesi 5.gün embriyosu ikişerli şekilde donduruldu. Adet olunca haber ver dediler. Bende bekliyorum
Hemen ilk adet olunca transfer işlemine başliyormusun? ve hangi hastanedesin? İkişer şeklinde dondurulunca ikiz mi transfer ediliyor? Biz daha cumartesini bekliyoruz. Şimdi embriyoların 3. Günü. Sabah haber geldi 8 tane var şimdilik. 6 tane iyi 2 tane orta kalite. İkimizde hemen hemen aynı ozaman :)

Canım sen moralini yüksek tut. İnşallah herşey güzel olucak. Tabi insanı üzebilir böyle olması.. asistanın numarasını aldınmı? Bir sorun oldumu mutlaka sor doktoruna yinede. Kafana takılan bir şey olursa.

Sizin süreciniz nasıldı özel biliyorum paylaşmak istemezseniz anlarım tabiki yani infertilite sebebi neydi kaç embriyonuz vardi
Amh 0,42 ydi benim 9 yumurta gözüktü aslında amh a göre iyi şanslısın falan demişti Betül hanım. 7 tanesi büyüdü toplarız dedi. Opudan sonra geldi 6 tane topladık dedi. Sonraki gün aradılar 4 ü hiç işlem bile görmemiş. 2 si 3. Gün 8 hücreli olarak donduruldu. Betül hanım dondurun demiş. Transfer oldum ikisini de maalesef olmadı

Glutamin ne için kullanıyorsunuz faydası nedir doktor mu söyledi

Evet öyle yapıyorum ama maddi manevi büyük emek veriyoruz haliyle biraz bilgilendirilmek istiyor insan bilmiyorum insan hisseder ya içine sinmeyen birşeyler olduğunu. Sizden bağımsız bir süreç gibi ilerliyor huzursuz oluyorum inşallah güzel olur sonu teşekkür ederim güzel sözleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…