• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat OPU olanlar - birlikte transfere hazırlanalım

Süper, ttansfere hazırlık özel birşeylere dikkat ediyormusunuz kızlar? Belli bir beslenme spor falan? 🥰
Transfer tarihin belli oldumu acaba? 🥰
Yok yani acikcasi ozel bir seye dikkat etmiyorum🙈 cok agir grip oldum oncesinde yurutus yapiyordum simdi yeniden baslayacagim,onun disinda zaten normalde de kahvaltim peynir,yumurta avokado uclusunden olsuyordu simdi de ayni🌸

Evet benim 2.regl erken oldu ama bir sorun yokmus , herkesin geciyor ben birinci reglim bittikten 9 gun sonra 2.reglyi oldum😂
Ben tarihte yanlış yazdın sandım hatta 😂 Maşallah iyi olmuş. Bende nasıl zaman geçer beklerim diye düşünüyorum. Neyseki arada Ramazan ayı var. Sen yasmin hapı felan kullandınmı 1. Adet sonrası? Bende bugün regl oldum OPU dan 3 gün sonra. Ama çok mu erken acaba bilemedim🤔

Ben tarihte yanlış yazdın sandım hatta 😂 Maşallah iyi olmuş. Bende nasıl zaman geçer beklerim diye düşünüyorum. Neyseki arada Ramazan ayı var. Sen yasmin hapı felan kullandınmı 1. Adet sonrası? Bende bugün regl oldum OPU dan 3 gün sonra. Ama çok mu erken acaba bilemedim🤔
Yok ya normal bence,benim bu ikinci opum ilk opuda da 2.regl normal gozuken tarihte gelmisti.Bu sefer acele etti😂 ogretmenim tam da yarismam var transfer oluo yarismaya gidicem😂😂😂 yok hic bir sey kullanmadim

Yok yani acikcasi ozel bir seye dikkat etmiyorum🙈 cok agir grip oldum oncesinde yurutus yapiyordum simdi yeniden baslayacagim,onun disinda zaten normalde de kahvaltim peynir,yumurta avokado uclusunden olsuyordu simdi de ayni🌸
Evet bende öyle. Gebeliğe hazırlık yoga oluyor. Onu başlamayı düşündüm. Şeker, gluten kesmeyi düşünüyorum. Bakalım 🥰

Yok ya normal bence,benim bu ikinci opum ilk opuda da 2.regl normal gozuken tarihte gelmisti.Bu sefer acele etti😂 ogretmenim tam da yarismam var transfer oluo yarismaya gidicem😂😂😂 yok hic bir sey kullanmadim
İyi süper o zaman 😂😂😂 sevindim adına. Bebişin 2025 de doğabilir ozaman galiba 😂🥰🥰

Evet bende öyle. Gebeliğe hazırlık yoga oluyor. Onu başlamayı düşündüm. Şeker, gluten kesmeyi düşünüyorum. Bakalım 🥰
Aaa yogayi bilmiyordum hamilelik doneminde var diye biliyorum da oncesini duymamistim hos zaten yogun calisiyorum ona da vakit ayirabilir miyim suphelu🙈😂 ay sekeri ben bi kesebilsem yani kendimi keserim ama sekeri kesemem gibi😂

Evett insallah🙏🏼 bu sefer gozu karartip ardisik transfer yaptiricaz yani acikcasi ikiz istegim oldugundan degil de tutma ihtimali artiyormus o yuzden,ama tabi artik ikiz olursa ona da okeyiz
Kacinci deneme sizin? Ben devletteyim ve ilk , o yuzden tek transfer olur muhtemelen
Umarim tutunur bebisiniz veya bebislerinizz 💞🌸

Aaa yogayi bilmiyordum hamilelik doneminde var diye biliyorum da oncesini duymamistim hos zaten yogun calisiyorum ona da vakit ayirabilir miyim suphelu🙈😂 ay sekeri ben bi kesebilsem yani kendimi keserim ama sekeri kesemem gibi😂
Youtube da falan var. Evet bende opudan önce dikkat ettim şekeri kestim zor oldu.. opudan sonra hemen tatlı aldım kendime 😂😂😂

Youtube da falan var. Evet bende opudan önce dikkat ettim şekeri kestim zor oldu.. opudan sonra hemen tatlı aldım kendime 😂😂😂
Ya acikcasi cok buyuk seylere dikkat ediyorum tabi iste alkol almiyorum,sigarayi 1 sene olcak biraktim ama artik bu kadarini yapamiyorum acikcasi biraz olacagi varsa olucaktir diye dusunuyorum🤷🏼‍♀️ ama yogaya bakayim merak ettim😍

Süper, ttansfere hazırlık özel birşeylere dikkat ediyormusunuz kızlar? Belli bir beslenme spor falan? 🥰
Transfer tarihin belli oldumu acaba? 🥰
Ben nar suyu içiyorum hergun, çiğ kabak çekirdeği yiyorum. Omega3- dvitamini- demir damlasi( eksikligim olduğu için)- Glutamin- multifer plus takviye kullanıyorum. Şu içimini artirdim 20-30 dk kadar da spor yapmaya çalışıyorum. Karbonhidrati azalttım protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bakalım inşallah işe yarar.

Back