Süper. Transfer‘in ne zamana? Bizimde inşallah 8i 5. Fgüne kadar giderBenim ilk adetim 6 gün sonra olmuştu 8 embriyom var
2.adetimi bekliyorum günü geçtiSüper. Transfer‘in ne zamana? Bizimde inşallah 8i 5. Fgüne kadar gider
İnşallah gider benim 10 tane dollenmisti 8 i gitti sizinde İnşallah hepsi gider2.adetimi bekliyorum günü geçti
30 ocakta OPU oldum 9 yumurta çıktı 6 sı doluydu 6 taneside 3. Güne gitti 5. Güne 4 embriyom donduruldu opudan 13 gün sonra ilk adetimi oldumMerhabalar!
17 Şubat OPU oldum. 13 yumurtam toplandı. 11 iyi çıktı. 8 tane döllenmiş.
Şimdi adetimi bekliyorum. 1 ay Yasmin Lucrin kullanıp 2. Adetimden sonra transfer olucam.
Aranızda OPU olan varmı? Kaç yumurta toplandı. Kaçı döllendi, kaç blastokistiniz oldu.
İlk adetiniz OPU dan kaç gün sonra oldu?
Birlikte bu sürede birbirime destek olalım kızlar
Inşallah herşey güzel geçicekBen 20 ocakta opu oldum ama henüz transfer olmadım. Opudan 5 gün sonra da adet olmuştum. Mart başı regl olmam gerek sonra gideceğim doktora. Umarım sorun yoktur hemen transfer olur. Bazen 2.regl ile gidiince de lucrin kullandırıyormuş. Ben 1 aydır rahim dinlendirmedeyim hiçbir ilaç vermedi. Sizin transfer ne zaman tahminen? :) Herkese pozitif sonuclar diliyorum..
Süper transferin ne zaman olucak? Kaç embriyo transfer edicekler?30 ocakta OPU oldum 9 yumurta çıktı 6 sı doluydu 6 taneside 3. Güne gitti 5. Güne 4 embriyom donduruldu opudan 13 gün sonra ilk adetimi oldum
Ben universite hastanesinde yaptiriyorum devlette :) sen?Inşallah herşey güzel geçicekBen 1. Regl olduktan aonra yasmin kullanıcam. 16. Gün Lucrin. Sen nerde tüp bebek yapıyorsun? Benim transfer tahminen nisanın 1./2. haftası olucak inşallah
İnşallah sonuçlarımız pozitif olur. Ben İstanbul Bahçeci’deyim :)Ben universite hastanesinde yaptiriyorum devlette :) sen?
İnşallah güzel geçer. :)Benimde opu günüm yarın belli olucak arkadaşlar burayada yazayım dedim :)
Tahminim bayram sonrasına kalır gibi geliyor. Ama erken gelirse regl erkende olabilir 2 embriyo transfer edilecek Bursa bahçecideyim bendeSüper transferin ne zaman olucak? Kaç embriyo transfer edicekler?
Aa süper benimde hemen bayram sonrasina denk geliyorTahminim bayram sonrasına kalır gibi geliyor. Ama erken gelirse regl erkende olabilir 2 embriyo transfer edilecek Bursa bahçecideyim bende
Benim daha hiç bir bilgim yok kalite hakkında. Embriyoloğa yada Doktoruna sordunmu? :)Embriyo kaliteleriniz nasıl kızlar 4ab ve 3bb nasıl sizce
Opu tarihlerimiz cok yakin ben de 20 ocakta opu olmustum. Sizin 2. Regl cok erken mi olmus ben anlamadim ? 10 gun sonra 2. Reglinizi mi oldunuzBende 25 ocakta opu oldum 14 yumurta toplandi , yapay zekanin en iyi dedigi 3.gun donduruldu,6.gunde de 1 tane donduruldu 4bc kalitesi.29 ocakta regl oldum 3 subatta bitti 9 subatta 2.reglimi oldum simdi transfer hazirligindayiizz
Süper, ttansfere hazırlık özel birşeylere dikkat ediyormusunuz kızlar? Belli bir beslenme spor falan?Bende 25 ocakta opu oldum 14 yumurta toplandi , yapay zekanin en iyi dedigi 3.gun donduruldu,6.gunde de 1 tane donduruldu 4bc kalitesi.29 ocakta regl oldum 3 subatta bitti 9 subatta 2.reglimi oldum simdi transfer hazirligindayiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?