Şubat OPU olanlar - birlikte transfere hazırlanalım

anneyolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
31
7
1
Merhabalar!
17 Şubat OPU oldum. 13 yumurtam toplandı. 11 iyi çıktı. 8 tane döllenmiş.
Şimdi adetimi bekliyorum. 1 ay Yasmin Lucrin kullanıp 2. Adetimden sonra transfer olucam.
Aranızda OPU olan varmı? Kaç yumurta toplandı. Kaçı döllendi, kaç blastokistiniz oldu.
İlk adetiniz OPU dan kaç gün sonra oldu?

Birlikte bu sürede birbirime destek olalım kızlar

Ben 20 ocakta opu oldum ama henüz transfer olmadım. Opudan 5 gün sonra da adet olmuştum. Mart başı regl olmam gerek sonra gideceğim doktora. Umarım sorun yoktur hemen transfer olur. Bazen 2.regl ile gidiince de lucrin kullandırıyormuş. Ben 1 aydır rahim dinlendirmedeyim hiçbir ilaç vermedi. Sizin transfer ne zaman tahminen? :) Herkese pozitif sonuclar diliyorum..

30 ocakta OPU oldum 9 yumurta çıktı 6 sı doluydu 6 taneside 3. Güne gitti 5. Güne 4 embriyom donduruldu opudan 13 gün sonra ilk adetimi oldum

Inşallah herşey güzel geçicek Ben 1. Regl olduktan aonra yasmin kullanıcam. 16. Gün Lucrin. Sen nerde tüp bebek yapıyorsun? Benim transfer tahminen nisanın 1./2. haftası olucak inşallah

Bende 25 ocakta opu oldum 14 yumurta toplandi , yapay zekanin en iyi dedigi 3.gun donduruldu,6.gunde de 1 tane donduruldu 4bc kalitesi.29 ocakta regl oldum 3 subatta bitti 9 subatta 2.reglimi oldum simdi transfer hazirligindayiizz

Bende 25 ocakta opu oldum 14 yumurta toplandi , yapay zekanin en iyi dedigi 3.gun donduruldu,6.gunde de 1 tane donduruldu 4bc kalitesi.29 ocakta regl oldum 3 subatta bitti 9 subatta 2.reglimi oldum simdi transfer hazirligindayiizz
Opu tarihlerimiz cok yakin ben de 20 ocakta opu olmustum. Sizin 2. Regl cok erken mi olmus ben anlamadim ? 10 gun sonra 2. Reglinizi mi oldunuz

Süper, ttansfere hazırlık özel birşeylere dikkat ediyormusunuz kızlar? Belli bir beslenme spor falan?
Transfer tarihin belli oldumu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…