A anneyolu Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2025 35 9 1 Salı 13:35 Konu Sahibi Konu Sahibi anneyolu #81 Cyclamen9 .!.: Bende 2 adet bekledim. Doğum kontrol hapı vermedi doktorum bana takviye vitamin kan sulandjrjcj folşk asit ve melatonin vs verdi . Bugünde transfer oldum. 8 mart sonucu öğrenicem Genişletmek için tıkla... Ay çok heyecanlı.. inşallah pozitif çıkar bebişine kavuşursun Nerde tedavi oldun?
Cyclamen9 .!.: Bende 2 adet bekledim. Doğum kontrol hapı vermedi doktorum bana takviye vitamin kan sulandjrjcj folşk asit ve melatonin vs verdi . Bugünde transfer oldum. 8 mart sonucu öğrenicem Genişletmek için tıkla... Ay çok heyecanlı.. inşallah pozitif çıkar bebişine kavuşursun Nerde tedavi oldun?
C Cyclamen9 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2025 34 25 3 33 Salı 17:56 Konu Sahibi Konu Sahibi anneyolu #82 anneyolu .!.: Ay çok heyecanlı.. inşallah pozitif çıkar bebişine kavuşursun Nerde tedavi oldun? Genişletmek için tıkla... Bağdat caddesi Serkan Oral da oluyorum.
anneyolu .!.: Ay çok heyecanlı.. inşallah pozitif çıkar bebişine kavuşursun Nerde tedavi oldun? Genişletmek için tıkla... Bağdat caddesi Serkan Oral da oluyorum.
A anneyolu Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2025 35 9 1 Salı 18:04 Konu Sahibi Konu Sahibi anneyolu #83 Cyclamen9 .!.: Bağdat caddesi Serkan Oral da oluyorum. Genişletmek için tıkla... Pozitif haberlerini bekliyoruz
Cyclamen9 .!.: Bağdat caddesi Serkan Oral da oluyorum. Genişletmek için tıkla... Pozitif haberlerini bekliyoruz