Şubat OPU olanlar - birlikte transfere hazırlanalım

Süper, ttansfere hazırlık özel birşeylere dikkat ediyormusunuz kızlar? Belli bir beslenme spor falan?
Transfer tarihin belli oldumu acaba?
Yok yani acikcasi ozel bir seye dikkat etmiyorum cok agir grip oldum oncesinde yurutus yapiyordum simdi yeniden baslayacagim,onun disinda zaten normalde de kahvaltim peynir,yumurta avokado uclusunden olsuyordu simdi de ayni

Evet benim 2.regl erken oldu ama bir sorun yokmus , herkesin geciyor ben birinci reglim bittikten 9 gun sonra 2.reglyi oldum
Ben tarihte yanlış yazdın sandım hatta Maşallah iyi olmuş. Bende nasıl zaman geçer beklerim diye düşünüyorum. Neyseki arada Ramazan ayı var. Sen yasmin hapı felan kullandınmı 1. Adet sonrası? Bende bugün regl oldum OPU dan 3 gün sonra. Ama çok mu erken acaba bilemedim

Yok ya normal bence,benim bu ikinci opum ilk opuda da 2.regl normal gozuken tarihte gelmisti.Bu sefer acele etti ogretmenim tam da yarismam var transfer oluo yarismaya gidicem yok hic bir sey kullanmadim

Yok yani acikcasi ozel bir seye dikkat etmiyorum cok agir grip oldum oncesinde yurutus yapiyordum simdi yeniden baslayacagim,onun disinda zaten normalde de kahvaltim peynir,yumurta avokado uclusunden olsuyordu simdi de ayni
Evet bende öyle. Gebeliğe hazırlık yoga oluyor. Onu başlamayı düşündüm. Şeker, gluten kesmeyi düşünüyorum. Bakalım

Yok ya normal bence,benim bu ikinci opum ilk opuda da 2.regl normal gozuken tarihte gelmisti.Bu sefer acele etti ogretmenim tam da yarismam var transfer oluo yarismaya gidicem yok hic bir sey kullanmadim
İyi süper o zaman sevindim adına. Bebişin 2025 de doğabilir ozaman galiba

Evet bende öyle. Gebeliğe hazırlık yoga oluyor. Onu başlamayı düşündüm. Şeker, gluten kesmeyi düşünüyorum. Bakalım
Aaa yogayi bilmiyordum hamilelik doneminde var diye biliyorum da oncesini duymamistim hos zaten yogun calisiyorum ona da vakit ayirabilir miyim suphelu ay sekeri ben bi kesebilsem yani kendimi keserim ama sekeri kesemem gibi

Ne guzell erkenden olmussunuz sureciniz hizli ilerleyecek ben de 2. Regliyi bekliyorum
Evett insallah bu sefer gozu karartip ardisik transfer yaptiricaz yani acikcasi ikiz istegim oldugundan degil de tutma ihtimali artiyormus o yuzden,ama tabi artik ikiz olursa ona da okeyiz

Evett insallah bu sefer gozu karartip ardisik transfer yaptiricaz yani acikcasi ikiz istegim oldugundan degil de tutma ihtimali artiyormus o yuzden,ama tabi artik ikiz olursa ona da okeyiz
Kacinci deneme sizin? Ben devletteyim ve ilk , o yuzden tek transfer olur muhtemelen
Umarim tutunur bebisiniz veya bebislerinizz

Aaa yogayi bilmiyordum hamilelik doneminde var diye biliyorum da oncesini duymamistim hos zaten yogun calisiyorum ona da vakit ayirabilir miyim suphelu ay sekeri ben bi kesebilsem yani kendimi keserim ama sekeri kesemem gibi
Youtube da falan var. Evet bende opudan önce dikkat ettim şekeri kestim zor oldu.. opudan sonra hemen tatlı aldım kendime

Youtube da falan var. Evet bende opudan önce dikkat ettim şekeri kestim zor oldu.. opudan sonra hemen tatlı aldım kendime
Ya acikcasi cok buyuk seylere dikkat ediyorum tabi iste alkol almiyorum,sigarayi 1 sene olcak biraktim ama artik bu kadarini yapamiyorum acikcasi biraz olacagi varsa olucaktir diye dusunuyorum ama yogaya bakayim merak ettim

Süper, ttansfere hazırlık özel birşeylere dikkat ediyormusunuz kızlar? Belli bir beslenme spor falan?
Transfer tarihin belli oldumu acaba?
Ben nar suyu içiyorum hergun, çiğ kabak çekirdeği yiyorum. Omega3- dvitamini- demir damlasi( eksikligim olduğu için)- Glutamin- multifer plus takviye kullanıyorum. Şu içimini artirdim 20-30 dk kadar da spor yapmaya çalışıyorum. Karbonhidrati azalttım protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bakalım inşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…