Evet benim 2.regl erken oldu ama bir sorun yokmus , herkesin geciyor ben birinci reglim bittikten 9 gun sonra 2.reglyi oldumOpu tarihlerimiz cok yakin ben de 20 ocakta opu olmustum. Sizin 2. Regl cok erken mi olmus ben anlamadim ? 10 gun sonra 2. Reglinizi mi oldunuz
Yok yani acikcasi ozel bir seye dikkat etmiyorumSüper, ttansfere hazırlık özel birşeylere dikkat ediyormusunuz kızlar? Belli bir beslenme spor falan?
Transfer tarihin belli oldumu acaba?
Ben tarihte yanlış yazdın sandım hattaEvet benim 2.regl erken oldu ama bir sorun yokmus , herkesin geciyor ben birinci reglim bittikten 9 gun sonra 2.reglyi oldum
Yok ya normal bence,benim bu ikinci opum ilk opuda da 2.regl normal gozuken tarihte gelmisti.Bu sefer acele ettiBen tarihte yanlış yazdın sandım hattaMaşallah iyi olmuş. Bende nasıl zaman geçer beklerim diye düşünüyorum. Neyseki arada Ramazan ayı var. Sen yasmin hapı felan kullandınmı 1. Adet sonrası? Bende bugün regl oldum OPU dan 3 gün sonra. Ama çok mu erken acaba bilemedim
Evet bende öyle. Gebeliğe hazırlık yoga oluyor. Onu başlamayı düşündüm. Şeker, gluten kesmeyi düşünüyorum. BakalımYok yani acikcasi ozel bir seye dikkat etmiyorumcok agir grip oldum oncesinde yurutus yapiyordum simdi yeniden baslayacagim,onun disinda zaten normalde de kahvaltim peynir,yumurta avokado uclusunden olsuyordu simdi de ayni
İyi süper o zamanYok ya normal bence,benim bu ikinci opum ilk opuda da 2.regl normal gozuken tarihte gelmisti.Bu sefer acele ettiogretmenim tam da yarismam var transfer oluo yarismaya gidicem yok hic bir sey kullanmadim
Ne guzell erkenden olmussunuz sureciniz hizli ilerleyecekEvet benim 2.regl erken oldu ama bir sorun yokmus , herkesin geciyor ben birinci reglim bittikten 9 gun sonra 2.reglyi oldum
Aaa yogayi bilmiyordum hamilelik doneminde var diye biliyorum da oncesini duymamistim hos zaten yogun calisiyorum ona da vakit ayirabilir miyim supheluEvet bende öyle. Gebeliğe hazırlık yoga oluyor. Onu başlamayı düşündüm. Şeker, gluten kesmeyi düşünüyorum. Bakalım
Evett insallahNe guzell erkenden olmussunuz sureciniz hizli ilerleyecekben de 2. Regliyi bekliyorum
Kacinci deneme sizin? Ben devletteyim ve ilk , o yuzden tek transfer olur muhtemelenEvett insallahbu sefer gozu karartip ardisik transfer yaptiricaz yani acikcasi ikiz istegim oldugundan degil de tutma ihtimali artiyormus o yuzden,ama tabi artik ikiz olursa ona da okeyiz
Youtube da falan var. Evet bende opudan önce dikkat ettim şekeri kestim zor oldu.. opudan sonra hemen tatlı aldım kendimeAaa yogayi bilmiyordum hamilelik doneminde var diye biliyorum da oncesini duymamistim hos zaten yogun calisiyorum ona da vakit ayirabilir miyim supheluay sekeri ben bi kesebilsem yani kendimi keserim ama sekeri kesemem gibi
Benim 2.opum 3.transferim olcakKacinci deneme sizin? Ben devletteyim ve ilk , o yuzden tek transfer olur muhtemelen
Umarim tutunur bebisiniz veya bebislerinizz
Ya acikcasi cok buyuk seylere dikkat ediyorum tabi iste alkol almiyorum,sigarayi 1 sene olcak biraktim ama artik bu kadarini yapamiyorum acikcasi biraz olacagi varsa olucaktir diye dusunuyorumYoutube da falan var. Evet bende opudan önce dikkat ettim şekeri kestim zor oldu.. opudan sonra hemen tatlı aldım kendime
Ben nar suyu içiyorum hergun, çiğ kabak çekirdeği yiyorum. Omega3- dvitamini- demir damlasi( eksikligim olduğu için)- Glutamin- multifer plus takviye kullanıyorum. Şu içimini artirdim 20-30 dk kadar da spor yapmaya çalışıyorum. Karbonhidrati azalttım protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bakalım inşallah işe yarar.Süper, ttansfere hazırlık özel birşeylere dikkat ediyormusunuz kızlar? Belli bir beslenme spor falan?
Transfer tarihin belli oldumu acaba?
Evet inşallah güzel haberler nasip olsunAa süper benimde hemen bayram sonrasina denk geliyortest sonucunu birlikte bekleriz Bende Istanbul Bahçeci
Bursa da bana bunları kullanmamı söylemediler ama gebelik oluşmama sebebi ne sizinInşallah herşey güzel geçicekBen 1. Regl olduktan aonra yasmin kullanıcam. 16. Gün Lucrin. Sen nerde tüp bebek yapıyorsun? Benim transfer tahminen nisanın 1./2. haftası olucak inşallah
Embriyo kalitesi hakkında bilgi verilmedi ya sordum amaEmbriyo kaliteleriniz nasıl kızlar 4ab ve 3bb nasıl sizce
merhaba iyi ve orta dediler ama devlet hastanesinde yaptığım için pek detaylı bilgi vermiyorlar ondan sormuştum.Embriyo kalitesi hakkında bilgi verilmedi ya sordum ama
Insallah güzel gecerBenim 2.opum 3.transferim olcakumariim insallah hepimizin dilekleri gerceklesir
Sizin doktorunuz kim ben de ilk denememi bursa bahçecide yapmıştımBursa da bana bunları kullanmamı söylemediler ama gebelik oluşmama sebebi ne sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?