- 18 Şubat 2025
- 42
- 30
- 3
- 28
Yok canim o ayin 15 i
03.02 de regl oldum
15.02 de yumurtlama gordum
13.15.16.17 sini degerlendirdim bekliyorum
8gün kalmış ama bu ay kısa oldugu için yanıltıyor hep onu göz önünde bulundurmalıyız muhtemrlrn daha gec olucaz hepimizKız regl tarihlerimiz aynı yumurtlama günü de aynı, ben yumurtlama öncesinde değerlendirebildim eşimin işi vardı hayırlısı inşallah
İnsallah canim benim hepimizin tez vakitte olsun insallah cok umutlu degilim ama cok belirti yasadim bu ay ama ben bu konuda cok sey yasadigim icin umutlanamiyorumdaHadi İnşAllah güzel degerlendirmişsin canım Allah nasip ederse olur İnşAllah
Hadi insallah guzel sonuclar alirizKız regl tarihlerimiz aynı yumurtlama günü de aynı, ben yumurtlama öncesinde değerlendirebildim eşimin işi vardı hayırlısı inşallah
Beni de listeye ekler misin totem yaptim senelerdir bu sayfada gezerim ilk defa yaziyorum listede olayim istedimİnsallah canim benim hepimizin tez vakitte olsun insallah cok umutlu degilim ama cok belirti yasadim bu ay ama ben bu konuda cok sey yasadigim icin umutlanamiyorumda
Belki gec yumurtlayacaksindir kuzumKızlar bacagımda kasığımda sızı şeklinde ağrılar var sanki regl olucakmışım gibi 14günüm ovl testlerde kaç gündür neqatif sizce neden böyle olmus olabilir
Geçen ay 12gün oldu bi haftada erken reglim geldi şok yaşadım bu ayda pik gelmiyor ne oldu banaBelki gec yumurtlayacaksindir kuzum
Valla insanin kendi kendine yaptigini kimse yapmaz piskoloji cok guclu birsey gercekten neler yaptiriyoruz kendi kendimizeGeçen ay 12gün oldu bi haftada erken reglim geldi şok yaşadım bu ayda pik gelmiyor ne oldu bana
Valla insanin kendi kendine yaptigini kimse yapmaz piskoloji cok guclu birsey gercekten neler yaptiriyoruz kendi kendimizekendimizde ki gucu farketsek yer yerinden oynar
Hoş geldiniz sefa getirdinizSelam benide eklermisiniz listeye neler yapıyorsunuz 7 aylık evliyim bende evlendiğimden beri reglim düzensiz bu ay ovülasyon testi aldım onu deniycem ama reglim bi türlü bitmedi leke şeklinde devam ediyor.
Ovulasyon testine kalma doktora git femera iste ultrason da takip ettirSelam benide eklermisiniz listeye neler yapıyorsunuz 7 aylık evliyim bende evlendiğimden beri reglim düzensiz bu ay ovülasyon testi aldım onu deniycem ama reglim bi türlü bitmedi leke şeklinde devam ediyor.
Femera dediğiniz nedir. Şuan çalışıyorum 4 ay sonra işten çıkıcam inşallah şuan değil ama işten çıkınca daha rahat giderim diye düşünüyorumOvulasyon testine kalma doktora git femera iste ultrason da takip ettir
Sat 26 ocakKızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ Ekkiz 1ocak 1şubat + Raziye96 10şubat 11mart - Rumeysacglar 22aralık 6şubat — Hasretim123 7ocak 1şubat + Sipser 31ocak 28şubat - Mimiar 6ocak 6şubat — Teacherlıfe 11ocak 4şubat — Esra-se 16ocak 11şubat + Gazel2210 Ocak Şubat + Pecesine sevdalı 5ocak 5şubat — Cckcse ocak 15şubat - Mubbtela 15ocak 13şubat - seyda teacher ocak Şubat + Selin07 22ocak 17şubat - Gamze1712 10ocak 9şubat — Anstz05 11şubat 11mart - Pamlok 22ocak 20şubat - Uuullku 24ocak 24şubat - Bettysbb 16şubat 14mart - Aysmesra 10şubat 10mart - Banaderlerelif 13şubat 8mart - Minma1215 20ocak 12şubat - İremniss 12ocak 12şubat - Dilasa01 21ocak 20şubat - Freyja93 23ocak 20şubat - Nilosophia 27ocak 25şubat - 13Eylül 26ocak 26şubat - Nefertiti 3şubat 3mart - Pars00 3şubat 4mart - Ozuzun 9şubat 8mart - Betultabak 4şubat 6mart - Hlyg 18şubat 19mart - Balkupu1990 - Eva0108 29ocak 26şubat -
Bu yazı o kadar doğru geldi ki bana daValla insanin kendi kendine yaptigini kimse yapmaz piskoloji cok guclu birsey gercekten neler yaptiriyoruz kendi kendimizekendimizde ki gucu farketsek yer yerinden oynar
Bu yazı o kadar doğru geldi ki bana daaz önce gebelik testi yapıyordum her testte çizgi görmeye başladım delirdim galiba dedim eşimle güldük hamilelik süreci tamamen psikolojik ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?