• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Bu yazı o kadar doğru geldi ki bana da 🥹 az önce gebelik testi yapıyordum her testte çizgi görmeye başladım delirdim galiba dedim eşimle güldük 😂 hamilelik süreci tamamen psikolojik ilerliyor 🙈
İlişki sonrası hemen hamile havalarına girmem🤣

Kızlarr akşam üstü çayımı içerken bana bi geldiler test yaptım hafif silik gibi mi görüyorum halis mi görüyorum kalp gözümle mi görüyorum bilmiyorum ama ne diyosunuz🤣🤣
Sabah yapacaktım aslında reglime 6 gün daha var erken gebelik testi yapayım dedim çıkar mı bilemedimm hafif bi siliklik var gibi geldi ama ilk 10 dakika içinde böyleydi

Eklentiler

• IMG_8464.jpeg
    IMG_8464.jpeg
    176,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_8463.jpeg
    IMG_8463.jpeg
    185,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_8462.jpeg
    IMG_8462.jpeg
    166,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlarr akşam üstü çayımı içerken bana bi geldiler test yaptım hafif silik gibi mi görüyorum halis mi görüyorum kalp gözümle mi görüyorum bilmiyorum ama ne diyosunuz🤣🤣
Sabah yapacaktım aslında reglime 6 gün daha var erken gebelik testi yapayım dedim çıkar mı bilemedimm hafif bi siliklik var gibi geldi ama ilk 10 dakika içinde böyleydi
Hafif değil bence baya baya hamilesinnn 🌸🥰🥳

Kızlaaar benim de değerim beta 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı? 😢

Hafif değil bence baya baya hamilesinnn 🌸🥰🥳

Çok heveslenmiyorum yine de ne olur ne olmaz bi reglim geçsin de bakalım 🤷🏼‍♀️

Kızlaaar benim de değerim beta 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı? 😢

Stres yapma canım 2 gün sonra tekrar kan ver artışına bak inşallah sağlıkla güzel haberlerini alırız 🩷

Ay görüyorum baya çizgi var😍🙏🏻

24saat öncesi degerlendirdik bakalım tutacak mı Kızlar ilk foto bugun digeri dün çatlamış mı sizce

Eklentiler

• IMG_5641.webp
    IMG_5641.webp
    101,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_5615.webp
    IMG_5615.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 43
Bariz görünüyor 🤩 kan verdiniz miii

Belirtiniz var mıydı benim başım ağrıyor djjdjd çatlamanın üzerinden dört gün geçti ama 😁😁

Baş ağrısı hiç olmadı henüz benim genelde de çok başım ağrımaz zaten😁 uykusuzluk hali var biraz gün içinde fazlasıyla, onun dışında regl belirtileri de var kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi. Ondan arada kaldım bekliyorum kan vermek için hayırlısı artık😁🩷

Back