A adamsu Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2023 541 151 23 29 Dün 03:55 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #821 Bircihanannesi .!.: Sende gerideki siyah çizgi var mı açıkken test bide koyu geldi bana rengi Genişletmek için tıkla... Var cnmm bence bak bu da açık hali hatta siyah çizgi beni saniyelik heyecanlandırdı bile :) Eklentiler IMG_1256.webp 26,5 KB · Görüntüleme: 20
Bircihanannesi .!.: Sende gerideki siyah çizgi var mı açıkken test bide koyu geldi bana rengi Genişletmek için tıkla... Var cnmm bence bak bu da açık hali hatta siyah çizgi beni saniyelik heyecanlandırdı bile :)
A adamsu Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2023 541 151 23 29 Dün 03:56 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #822 Bircihanannesi .!.: Ben 5 marta kadar olmazsam bu testen bir tane daha var onu yapcam adetim geçmiş oluyor Genişletmek için tıkla... Valla ben günlerdir yapıyorm 4. Gün hiçbişi göremedim benimde adet günüm 5 mart onu bekliyorum ama çok fazlaca olcakmışım gibi agrım var
Bircihanannesi .!.: Ben 5 marta kadar olmazsam bu testen bir tane daha var onu yapcam adetim geçmiş oluyor Genişletmek için tıkla... Valla ben günlerdir yapıyorm 4. Gün hiçbişi göremedim benimde adet günüm 5 mart onu bekliyorum ama çok fazlaca olcakmışım gibi agrım var
A adamsu Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2023 541 151 23 29 Dün 03:56 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #823 Bircihanannesi .!.: Ben 5 marta kadar olmazsam bu testen bir tane daha var onu yapcam adetim geçmiş oluyor Genişletmek için tıkla... Ama bu markayı çok övmüşler güvenilirlik açısından
Bircihanannesi .!.: Ben 5 marta kadar olmazsam bu testen bir tane daha var onu yapcam adetim geçmiş oluyor Genişletmek için tıkla... Ama bu markayı çok övmüşler güvenilirlik açısından
B Bircihanannesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2019 101 20 98 26 Dün 04:03 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #824 adamsu .!.: Valla ben günlerdir yapıyorm 4. Gün hiçbişi göremedim benimde adet günüm 5 mart onu bekliyorum ama çok fazlaca olcakmışım gibi agrım var Genişletmek için tıkla... Hayırlısı canım benim kızımdan önce kimyasal olmuştu testlerde bi süre çıkmamıştı ne kanda ne idrarda ama sonra geç döllenme olmuştu oda tutmadı
adamsu .!.: Valla ben günlerdir yapıyorm 4. Gün hiçbişi göremedim benimde adet günüm 5 mart onu bekliyorum ama çok fazlaca olcakmışım gibi agrım var Genişletmek için tıkla... Hayırlısı canım benim kızımdan önce kimyasal olmuştu testlerde bi süre çıkmamıştı ne kanda ne idrarda ama sonra geç döllenme olmuştu oda tutmadı
A adamsu Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2023 541 151 23 29 Dün 04:40 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #825 Bircihanannesi .!.: Hayırlısı canım benim kızımdan önce kimyasal olmuştu testlerde bi süre çıkmamıştı ne kanda ne idrarda ama sonra geç döllenme olmuştu oda tutmadı Genişletmek için tıkla... Öyle canım dedigin gibi hayırlısı inşallah olmuştur bizimde senden hayırlı haberlerini bekliyorum
Bircihanannesi .!.: Hayırlısı canım benim kızımdan önce kimyasal olmuştu testlerde bi süre çıkmamıştı ne kanda ne idrarda ama sonra geç döllenme olmuştu oda tutmadı Genişletmek için tıkla... Öyle canım dedigin gibi hayırlısı inşallah olmuştur bizimde senden hayırlı haberlerini bekliyorum
B betulltabakk Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 60 26 3 27 Dün 22:05 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #826 adamsu .!.: Bende 5 tane aldım hepsi böyle çıktı Genişletmek için tıkla... Ben laboquick aldı
B betulltabakk Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 60 26 3 27 Dün 23:14 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #827 Bugün iftar öncesi test yaptım negatif mlsf. Adeti beklicem artık :)
A adamsu Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2023 541 151 23 29 Bugün 01:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #828 betulltabakk .!.: Bugün iftar öncesi test yaptım negatif mlsf. Adeti beklicem artık :) Genişletmek için tıkla... Olsun yinede adet olmadan umut vardır bende aynı durumdayım hakkımızda hayırlısı inşallah
betulltabakk .!.: Bugün iftar öncesi test yaptım negatif mlsf. Adeti beklicem artık :) Genişletmek için tıkla... Olsun yinede adet olmadan umut vardır bende aynı durumdayım hakkımızda hayırlısı inşallah
A adamsu Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2023 541 151 23 29 Bugün 01:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #829 betulltabakk .!.: Bugün iftar öncesi test yaptım negatif mlsf. Adeti beklicem artık :) Genişletmek için tıkla... Ne zaman reglin
betulltabakk .!.: Bugün iftar öncesi test yaptım negatif mlsf. Adeti beklicem artık :) Genişletmek için tıkla... Ne zaman reglin
Raziye96 Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2025 182 60 13 28 Bugün 01:11 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #830 Kizlar nasilsiniz? sonunda gele bildim hesabim kapanmisti ulasamiyordum,mailim dolmasi yuzunden(
B betulltabakk Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2025 60 26 3 27 Bugün 02:02 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #831 adamsu .!.: Ne zaman reglin Genişletmek için tıkla... 6 mart
B brccrk Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2024 18 10 3 32 Bugün 20:06 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #832 Nefertitiiii .!.: Canım yanıltmak gibi olmasın ben 5 gün kala erken gebelik testinde hafif silik gördüm gün gün artmaya başladı kırmızılık. Ama bu herkeste aynı zamanda çıkacak diye de bir şey yok regl gelene kadar umut kesilmez :) Genişletmek için tıkla... Belirtiniz var mıydı yoksa sadece testten mi öğrendiniz
Nefertitiiii .!.: Canım yanıltmak gibi olmasın ben 5 gün kala erken gebelik testinde hafif silik gördüm gün gün artmaya başladı kırmızılık. Ama bu herkeste aynı zamanda çıkacak diye de bir şey yok regl gelene kadar umut kesilmez :) Genişletmek için tıkla... Belirtiniz var mıydı yoksa sadece testten mi öğrendiniz
M minma1215 Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2024 773 181 18 41 Bugün 20:40 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #833 Kızlar merhaba bu topikte yeniyim Ben 41 yaşındayım bakalım adete 1 hafta kaldı dua edin tutsun
Nefertitiiii Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2025 42 30 3 28 Bugün 21:33 Konu Sahibi Konu Sahibi Raziye96 #834 brccrk .!.: Belirtiniz var mıydı yoksa sadece testten mi öğrendiniz Genişletmek için tıkla... Belirti yoktu normal regl olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti vardı biraz, testle öğrendim
brccrk .!.: Belirtiniz var mıydı yoksa sadece testten mi öğrendiniz Genişletmek için tıkla... Belirti yoktu normal regl olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti vardı biraz, testle öğrendim