Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de ekler misinKızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ Ekkiz 1ocak 1şubat + Raziye96 10şubat 10mart - Rumeysacglar 22aralık 6şubat — Hasretim123 7ocak 1şubat + Payedar 13ocak 11şubat -? Sipser 31ocak 28şubat - Mimiar 6ocak 6şubat — Teacherlıfe 11ocak 4şubat — Esra-se 16ocak 11şubat + Gazel2210 Ocak Şubat + Pecesine sevdalı 5ocak 5şubat — Cckcse ocak 15şubat - Mubbtela 15ocak 13şubat - seyda teacher ocak Şubat + Selin07 22ocak 17şubat - Gamze1712 10ocak 9şubat — Anstz05 11şubat 11mart - Pamlok 22ocak 20şubat - Uuullku 24ocak 24şubat - Bettysbb 16şubat 14mart - Aysmesra 10ocak 10şubat - Banaderlerelif 13şubat 8mart - Minma1215 20ocak 12şubat - İremniss 12ocak 12şubat - Dilasa01 21ocak 20şubat - Freyja93 23ocak 20şubat - Nilosophia 27ocak 25şubat - 13Eylül 26ocak 26şubat - Nefertiti 3şubat 3mart -
13.02. Dusuk degerlendirildiBeni de ekler misin
Sat 3 şubat
Bat 4 mart![]()
Bunlara ek olarak yumurtalamadan beri goguslerde dolgunluk ve agri var13.02. Dusuk degerlendirildi
15.02 yuksek degerlendirildi
16.02 yuksek degerlendirildi
17.02 catlama degerlendirildi
Yumurtlamadan beri kasik agrisi siddetli bel agrisi ve sirtimin tam ortasinda bicak saplanir gibi agri var bide ellerim ayaklarim buz gibi isitamiyorum![]()
Canım bı doktorla görüşsen mi sokturucu verırKızlar hala regl olmadım ya acaba hsgden dolayı mı böyle oldum var mı başına gelip regl düzeni şaşan
3 üstü yumurtlama olmuş demek demişti doktor bana canımKIZLAR BANA Bİ YARDIMCI OLUN YA.
Bugün adetin 21. Günü progesteron baktırdım 9 çıkmış. Yumurtlama ile ilgili sorun yaşadığımı gösteriyor bu sonuç? Kimi yerde 5 üstü kimi yerde 15 üstü yazıyor doktora da gösteremedim …
10 dan hatta 15 den aşağısını beğenmeyen doktorlar da var sanırım biraz araştırdımda.3 üstü yumurtlama olmuş demek demişti doktor bana canım
Evet bi iki güne olmazsam doktor yolu göründü bana niye böyle oldu anlamadımCanım bı doktorla görüşsen mi sokturucu verır
10 Ocak 10 Şubat deil benim yanlış olmuş 10 Şubat 10 MartBeni de ekler misin
Sat 3 şubat
Bat 4 mart![]()
Bu testlerde yumurtlama yok malesef bence devam edin test yapmaya sivi alimi etkiliyor biraz renk farkliligi da olabilirBilen varsa yorumlaya bilir mi 14. Gün sabah olan 13 unden biraz daha koyudu siliklesmis salı sabahı 8 de randevum var ama bu şekilde de takip ediyorum
Çok az sıvı aldım test yapıcam diye çok da ağrım var kasıklarım da yanma batma var gaz var karnındaBu testlerde yumurtlama yok malesef bence devam edin test yapmaya sivi alimi etkiliyor biraz renk farkliligi da olabilir
Siz yapmaya devam edin hic belli olmuyor benim silikti baya silikti ertesi gunu bi anda koyulasti kacirmayin git gide koyulasicak diye dusunmeyin hic belli olmuyorÇok az sıvı aldım test yapıcam diye çok da ağrım var kasıklarım da yanma batma var gaz var karnında
ayy olmasın inşallah salı günü olur yumurtlama eşim salı günü akşam gelicek
Eşim salı akşamı gelecek o zamana kadar çatlama olmasın diye dua ediyorumSiz yapmaya devam edin hic belli olmuyor benim silikti baya silikti ertesi gunu bi anda koyulasti kacirmayin git gide koyulasicak diye dusunmeyin hic belli olmuyor
15. Gün pik görmüşsünuz 26. Gün yumurta çatlamış gibi yorumluyorum ben sizin ovulasyon testini son regl tarihin nedirSiz yapmaya devam edin hic belli olmuyor benim silikti baya silikti ertesi gunu bi anda koyulasti kacirmayin git gide koyulasicak diye dusunmeyin hic belli olmuyor
Benimle aynı bat ve satlarımız15. Gün pik görmüşsünuz 26. Gün yumurta çatlamış gibi yorumluyorum ben sizin ovulasyon testini son regl tarihin nedir
Hayırlısı olsun ya benim 19 çıkmıştı ama yine de hamile kalamamıştım o yüzden hiç belli olmaz10 dan hatta 15 den aşağısını beğenmeyen doktorlar da var sanırım biraz araştırdımda.ne diyelim artık.
Yok canim o ayin 15 i15. Gün pik görmüşsünuz 26. Gün yumurta çatlamış gibi yorumluyorum ben sizin ovulasyon testini son regl tarihin nedir
Hadi İnşAllah güzel degerlendirmişsin canım Allah nasip ederse olur İnşAllahYok canim o ayin 15 i
03.02 de regl oldum
15.02 de yumurtlama gordum
13.15.16.17 sini degerlendirdim bekliyorum![]()