Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Malesef hiç bilgim yok bu konularda(

Kızlar gala adet olmadım bu arada ama artık takmamaya karar verdim çocuk işini ben inada bindirdikçe olmuyo yani takmicam içimdeki o heveste gitti zaten o kadar umutlanıp olmayınca ama hala adet olamadım ya

Kızlar gala adet olmadım bu arada ama artık takmamaya karar verdim çocuk işini ben inada bindirdikçe olmuyo yani takmicam içimdeki o heveste gitti zaten o kadar umutlanıp olmayınca ama hala adet olamadım ya
Takmamak çok daha iyi sevindim,stres regli çok etkiliyo,ben de çok takıyorum rüyamda regl oluyordum

Canım kan da verdin kesinleşti olmadığı bence soğan suyunu iç sabah akşam o söktürüyor

Beni de ekler misiniz sat 9 Şubat bat 8 Mart

Merhaba ayın 21 inde mikroçip aşılama yaptıracaktim eşim askeri personel izinleri iptal etmişler bazen 1 genelde hiç yumurtam olmuyordu ilk defa femera kullanacak 4 5 tane yumurtam oldu anlatacak kimsem yok çok üzgünüm dua eder misiniz eşimi yarın çıkarsınlar izne

Arkadaşlar sonuçları yarın doktora göstereceğim ama dayanamadım. Buraya da atmak istedim. Bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• IMG_0639.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 30
Canım kan da verdin kesinleşti olmadığı bence soğan suyunu iç sabah akşam o söktürüyor
Evet ama ben daha önce denedim içemedim onu ya bi an önce olsam çok iyi olacak adet olamıyorum diye göğüslerim şişti yüzüm hep sıcak alev gibi sanki olsam da rahatlasam

Sat 4 şubat
Bat 6 mart

KIZLAR BANA Bİ YARDIMCI OLUN YA.
Bugün adetin 21. Günü progesteron baktırdım 9 çıkmış. Yumurtlama ile ilgili sorun yaşadığımı gösteriyor bu sonuç? Kimi yerde 5 üstü kimi yerde 15 üstü yazıyor doktora da gösteremedim …

Keşke anlasam da yardım ede bılsem(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…