Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Kızlarr akşam üstü çayımı içerken bana bi geldiler test yaptım hafif silik gibi mi görüyorum halis mi görüyorum kalp gözümle mi görüyorum bilmiyorum ama ne diyosunuz
Sabah yapacaktım aslında reglime 6 gün daha var erken gebelik testi yapayım dedim çıkar mı bilemedimm hafif bi siliklik var gibi geldi ama ilk 10 dakika içinde böyleydi

Eklentiler

• IMG_8464.jpeg
    176,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_8463.jpeg
    185,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_8462.jpeg
    166,7 KB · Görüntüleme: 50
Hafif değil bence baya baya hamilesinnn

Kızlaaar benim de değerim beta 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı?

Hafif değil bence baya baya hamilesinnn

Çok heveslenmiyorum yine de ne olur ne olmaz bi reglim geçsin de bakalım

Kızlaaar benim de değerim beta 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı?

Stres yapma canım 2 gün sonra tekrar kan ver artışına bak inşallah sağlıkla güzel haberlerini alırız

Ay görüyorum baya çizgi var

24saat öncesi degerlendirdik bakalım tutacak mı Kızlar ilk foto bugun digeri dün çatlamış mı sizce

Eklentiler

• IMG_5641.webp
    101,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_5615.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 43
Bariz görünüyor kan verdiniz miii

Belirtiniz var mıydı benim başım ağrıyor djjdjd çatlamanın üzerinden dört gün geçti ama

Baş ağrısı hiç olmadı henüz benim genelde de çok başım ağrımaz zaten uykusuzluk hali var biraz gün içinde fazlasıyla, onun dışında regl belirtileri de var kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi. Ondan arada kaldım bekliyorum kan vermek için hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…