Aminnnngercekten oyle
İnsallah isteyen herkes bir an once en koyusundan cift cizgiyi gorur sagliklisindan
İlişki sonrası hemen hamile havalarına girmemBu yazı o kadar doğru geldi ki bana daaz önce gebelik testi yapıyordum her testte çizgi görmeye başladım delirdim galiba dedim eşimle güldük hamilelik süreci tamamen psikolojik ilerliyor
En güzeli bu bak denicemİlişki sonrası hemen hamile havalarına girmem
Hafif değil bence baya baya hamilesinnnKızlarr akşam üstü çayımı içerken bana bi geldiler test yaptım hafif silik gibi mi görüyorum halis mi görüyorum kalp gözümle mi görüyorum bilmiyorum ama ne diyosunuz
Sabah yapacaktım aslında reglime 6 gün daha var erken gebelik testi yapayım dedim çıkar mı bilemedimm hafif bi siliklik var gibi geldi ama ilk 10 dakika içinde böyleydi
Hafif değil bence baya baya hamilesinnn
Kızlaaar benim de değerim beta 12 çıktı bata 4 gün var. Daha önce 2 kimyasal gebeliğim var çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı?
Ay görüyorum baya çizgi varKızlarr akşam üstü çayımı içerken bana bi geldiler test yaptım hafif silik gibi mi görüyorum halis mi görüyorum kalp gözümle mi görüyorum bilmiyorum ama ne diyosunuz
Sabah yapacaktım aslında reglime 6 gün daha var erken gebelik testi yapayım dedim çıkar mı bilemedimm hafif bi siliklik var gibi geldi ama ilk 10 dakika içinde böyleydi
24saat öncesi degerlendirdik bakalım tutacak mı Kızlar ilk foto bugun digeri dün çatlamış mı sizce
İnşAllah tatlımÇatlamış gibi gözüküyor canım hadi hayırlısı inşallah
Bariz görünüyorKızlarr akşam üstü çayımı içerken bana bi geldiler test yaptım hafif silik gibi mi görüyorum halis mi görüyorum kalp gözümle mi görüyorum bilmiyorum ama ne diyosunuz
Bariz görünüyorkan verdiniz miii
Gitgide koyulasmısssYok henüz reglime 5 gün var diye vermedim biraz daha bekliyorum haftasonuna kadar sabredebilirsem eğer
Durup durup test yapıyorum kaç gündür son halim böyle bakalımm
Belirtiniz var mıydı benim başım ağrıyor djjdjd çatlamanın üzerinden dört gün geçti amaYok henüz reglime 5 gün var diye vermedim biraz daha bekliyorum haftasonuna kadar sabredebilirsem eğer
Benim bugun çatlamış belki de hala çatllyo ama hamile havalarındayımBelirtiniz var mıydı benim başım ağrıyor djjdjd çatlamanın üzerinden dört gün geçti ama
Sağ salim gelsın tatlım ya nasıl mutlu oldumYok henüz reglime 5 gün var diye vermedim biraz daha bekliyorum haftasonuna kadar sabredebilirsem eğer
Belirtiniz var mıydı benim başım ağrıyor djjdjd çatlamanın üzerinden dört gün geçti ama
HahaBenim bugun çatlamış belki de hala çatllyo ama hamile havalarındayımbaşım dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?