Sende gerideki siyah çizgi var mı açıkken test bide koyu geldi bana rengi
Var cnmm bence bak bu da açık hali hatta siyah çizgi beni saniyelik heyecanlandırdı bile :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende gerideki siyah çizgi var mı açıkken test bide koyu geldi bana rengi
Ben 5 marta kadar olmazsam bu testen bir tane daha var onu yapcam adetim geçmiş oluyor
Ben 5 marta kadar olmazsam bu testen bir tane daha var onu yapcam adetim geçmiş oluyor
Hayırlısı canım benim kızımdan önce kimyasal olmuştu testlerde bi süre çıkmamıştı ne kanda ne idrarda ama sonra geç döllenme olmuştu oda tutmadıValla ben günlerdir yapıyorm 4. Gün hiçbişi göremedim benimde adet günüm 5 mart onu bekliyorum ama çok fazlaca olcakmışım gibi agrım var
Hayırlısı canım benim kızımdan önce kimyasal olmuştu testlerde bi süre çıkmamıştı ne kanda ne idrarda ama sonra geç döllenme olmuştu oda tutmadı
Ben laboquick aldıBende 5 tane aldım hepsi böyle çıktı
Bugün iftar öncesi test yaptım negatif mlsf. Adeti beklicem artık :)
Bugün iftar öncesi test yaptım negatif mlsf. Adeti beklicem artık :)
6 martNe zaman reglin
Belirtiniz var mıydı yoksa sadece testten mi öğrendinizCanım yanıltmak gibi olmasın ben 5 gün kala erken gebelik testinde hafif silik gördüm gün gün artmaya başladı kırmızılık. Ama bu herkeste aynı zamanda çıkacak diye de bir şey yok regl gelene kadar umut kesilmez :)
Belirti yoktu normal regl olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti vardı biraz, testle öğrendimBelirtiniz var mıydı yoksa sadece testten mi öğrendiniz
Ay InsAllah tutar canim benimde 1hafta kaldi sataKızlar merhaba bu topikte yeniyim
Ben 41 yaşındayım bakalım adete 1 hafta kaldı dua edin tutsun![]()
İnşalllah canım ya umutla bekliyoruzAy InsAllah tutar canim benimde 1hafta kaldi sata
Acaba hamile kalabildiniz mi bende aynı şekilde sizin gibiyim 1 senedir evli ve 5 aydır deniyoruzBu platformda çok var tam bıraktım diyip hamile kalanlar,belki de bunu yaşamamız gerekiyor kafaya takmamak için.Bizi bekleyen süprizler olucak…Bizde 5 aydır deniyoruz,evleneli 1 buçuk sene oluyor.Yaşım şuan 24 belki sizden yaşça küçüğümdür ama hissettiklerinizi anlayabiliyorum.Herşey gerçekten gönlünüzce olsun inşalllah beklemediğiniz anda gelsin o haber![]()
Benim umudum bitdi malesef(28yasim var canim oglum var 5,5yasinda bat 11martİnşalllah canım ya umutla bekliyoruzSenin yaşın kaç canım? Bat ayın kaçı?
Merhaba beni de ekler misinizKızlar hadi gelin listemizi tekrar oluşturalım
İSİM SAT BAT SONUÇ Ekkiz 1ocak 1şubat + Raziye96 10şubat 11mart - Rumeysacglar 22aralık 6şubat — Hasretim123 7ocak 1şubat + Sipser 31ocak 28şubat - Mimiar 6ocak 6şubat — Teacherlıfe 11ocak 4şubat — Esra-se 16ocak 11şubat + Gazel2210 Ocak Şubat + Pecesine sevdalı 5ocak 5şubat — Cckcse ocak 15şubat - Mubbtela 15ocak 13şubat - seyda teacher ocak Şubat + Selin07 22ocak 17şubat - Gamze1712 10ocak 9şubat — Anstz05 11şubat 11mart - Pamlok 22ocak 20şubat - Uuullku 24ocak 24şubat - Bettysbb 16şubat 14mart - Aysmesra 10şubat 10mart - Banaderlerelif 13şubat 8mart - Minma1215 20ocak 12şubat - İremniss 12ocak 12şubat - Dilasa01 21ocak 20şubat - Freyja93 23ocak 20şubat - Nilosophia 27ocak 25şubat - 13Eylül 26ocak 26şubat - Nefertiti 3şubat 3mart + Pars00 3şubat 4mart - Ozuzun 9şubat 8mart - Betultabak 4şubat 6mart - Hlyg 18şubat 19mart - Balkupu1990 - Eva0108 29ocak 26şubat - AlinAda 26ocak 27şubat -