Şubat,Mart hamilelik planlayanlar birlikte gün sayalım🫶👼🍼

Raziye96 6 7 ay sonra bu tabloyu hamile kalirsin inşallah o zaman yapacaksın benim için şans getirdi bana ama nasibi yokmuş elin uğurlu maşallah

Düşmedi mi sisteme geçen benimde öyle oldu hastanede öğrendim güzel haberler alırsın inşallah bize de haber ver lütfen
Hala düşmedi hastane ziyareti bölümünde çıkıyor ama tahlillerim çıkmıyor amin inşallah hemen yazıcam size de sonucu ama zaman geçtikçe umudum azalıyor çok stresliyim çok

Nerede verdin arama şansın varmı hastaneyse
Hayır sağlık ocağında verdim bana demişlerdi ki ilk biz kanla kesinleştirelim sonra sistemde sorun yaşıyoruz başka yerde yaptırdığınızda felan demişlerdi ben de hem eve yakın hem öğleden sonra çıkar zannettim ama hiç umduğum gibi olmadı

Yarın sabah inşallah güzel haber verirsin insan bekleyemiyor saat geçmiyor

İnşallah, evet gerçekten de öyle
Hamilelik haberini vereceksin bize Allah'ın izniyle inşallah kaç gün geçti adet olman lazimdi su gebelik testi varsa yap ya ben duramazdim 15 tane test yaptım bu ay geçen gün attım 1 tane varsa yapsana ya

Merhaba kızlar. Sitede yeniyim. Bu konu başlığına denk geldim ve bilmediğim çok şey olduğunu fark ettim. Uygulamada beklenen adet tarihim 16 Şubat’tı. Regl olmadım hâlâ. Normalde hiç gecikme yaşamam. Sadece 1-2 damla kahverengi akıntı olmuş iç çamaşırımda. Erken gebelik testi yaptım akşama doğru. Negatif çıktı. Ne düşünmeliyim? İçim içimi yiyor.

Merhaba hoşgeldiniz,bende sizin gibi buraya ilk defa katıldım.Erken gebelik testinizin markası neydi

Bir de eğer gebelik yeni oluşuyorsa geç döllenme olduysa veya o yüzden de çıkmamış olabilir,sabah ilk idrarla yapmak her zaman daha doğru,sabaha kadar hormonların birikmesinden dolayı daha doğru sonuç çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…